Kosteutta kasvoille

tunnetila: vinkkaus

L300_01

Ruotsin suosituimpiin kuuluva apteekkikosmetiikkasarja L300 rantautui Suomeen jokin aika sitten. Brändi lanseerattiin Ruotsissa vuonna 1980, ja yli 30 vuotta jatkuneen suosion aikana sarjasta on tullut yksi maan myydyimmistä ihon hyvinvointiin keskittyvistä tuoteperheistä. Esimerkiksi kuivalle iholle tarkoitetun sarjan kasvovoide on Ruotsin apteekeissa ylivoimaisesti myydyin tuote omassa tuoteryhmässään.

L300 sarjan teho perustuu ihon omiin kosteuttaviin aineisiin. Kuivalta iholta puuttuu muun muassa karbamidia, maitohappoa, betaiinia ja suolaa. Nämä kaikki sitovat tehokkaasti kosteutta iholla. Tämän lisäksi maitohappo tehostaa myös ihosolujen uudistumista. Lisäämällä puuttuvia, ihossa luonnostaankin olevia aineita iholle, iho säilyttää pehmeytensä ja kimmoisuutensa.

L300_02

Käytin koko viime talven L300 -sarjan ikääntyvälle (30+) iholle tarkoitettuja tuotteita* ja tykkäsin sarjasta paljon. Käytin sarjan seerumia päivittäin, pahimpina pakkaspäivinä aamuin ja illoin, eikä ihoni ollut kuiva koko talvena.

Pumppupulloihin pakatut tuotteet ovat hygieenisiä, riittoisia ja kivoja käyttää, ja kevyet muovipakkaukset kulkevat helposti mukana myös matkoilla. Itse asiassa seerumi ja päivävoide loppuivat minulta juuri Hongkongissa, eli ne todella kulkivat mukanani kevyesti kaikkialla.

Muistin eilen, kun näin tutut purkit Hullujen päivien kuvastossa, etten ole kirjoittanut sarjasta blogissani mitään. Ajattelin korjata asian heti, sillä tuotteet ovat mielestäni testaamisen arvoisia. Hullujen päivien tarjouksena on näin kevätauringon ensimmäisiin säteisiin sopiva Bright and Firm -tuoteperhe, joka mm. vähentää hienoja juonteita, ihon kuivuutta ja pigmenttiläiskiä.

Tuotteet ovat tuoksuttomia ja tuoksudiggarina se oli sarjan ainut pienen miinuksen ansainnut juttu. Siis toki tuoksuttomuus on hyvä asia jotta tuotteet sopivat useimmille kuluttajille, mutta joidenkin tuotteiden tuoksut eivät miellyttäneet nenääni, ja se häiritsi minua etenkin aluksi.

Suomessa tätä Ruotsin suosituimpiin kuuluvaa apteekkisarjaa saa mm. päivittäistavaraliikkeistä ja tavarataloista, ja tuotteiden hinnat on todella kohtuulliset. Ja mikä parasta, brändin nettisivuilta voi tilata itselleen tuotteita testiin veloituksetta. Aika harva brändi tarjoaa tutustumismahdollisuuden ennen ostopäätöksen tekemistä!

0

(2) Kommentit

  1. Heidi V says:

    Olen joskus ostanut ko. sarjan tuotteita, tykkään juurikin tuoksuttomuudesta 🙂 Ja kiitos vinkistä, tilasin näytteen 🙂 (siksikin, että jatkossa muistaisin ostaa sarjaa). Apteekkituotteet ovat huippua!

    1. Nina says:

      Kiva kuulla Heidi että olet tykännyt tuotteista! Saan itse monista seerumeista näppylöitä kun käytän niitä liian usein. Tästä ei tullut näpyn näppyä vaan iho nautti koko ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.