Vuoriton villakangastakki

tunnetila: tyytyväisyys

020416_06020416_02

takki Lamaire for Uniqlo, huivi Balmuir*,
farkut J.A.P., kengät Rizzo, laukku Chanel

020416_01020416_05020416_07020416_03

Vuoriton ja kevyt villakangastakki taitaa olla tämän välikauden paras vaate.

Paksut talvitakit pelastavat pakkasella kylmyydeltä, ja kevyet trenssit suojaavat lämpimältä kesätuulelta. Syksyllä pärjään yleensä aika pitkälle tuulta läpäisemättömillä takeilla, joiden pinta hylkii vettä, ja joissa on niskaa suojaava huppu. Kevään säihin sopivan välikausitakin kanssa olen ollut aina vähän pulassa.

Viime syksynä Berliinistä ostamani Uniqlon pitkä villakangastakki on ollut viime viikkojen säille erinomainen. Kun aurinko paistaa ja lämmittää jo hieman, voi takkia pitää auki, ja se näyttää aukinaisena mukavan rennolta ja huolettomalta. Kun aurinko sitten katoaa pilven taakse, on ihana kääriytyä reilunkokoiseen takkiin ja kietaista kaulaan paksu huivi.

Yksi iso miinus takissa kuitenkin on. Se nappaa itseensä joka ikisen pölyn ja narunpätkän, minkä tiellään kohtaa. Onko Teillä vinkkejä miten takki kannattaisi käsitellä, jottei jokainen (valkoinen) höhtyvä tai huitula tartu takkiin kiinni? Takki näyttää niin helposti epäsiistiltä että oikein raivostuttaa!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.