Ylellinen ja romanttinen Kiseleff

tunnetila: ihastus

kiseleff03

Tiesitkö, että Stockmannin tavaratalo toimi Senaatintorin laidalla Kiseleffin talossa 1800-luvulla? Entä tiesitkö, että Kiseleffin talon upea lasikatto on innoittanut Aleksanterinkadulle rakennetun Stockmannin tavaratalon suunnittelijaa, ja myös Aleksin tavaratalon katto sisääntulon kohdalta on lasia? Kurkkaapa seuraavan kerran Stockan kosmetiikkaosastolla käydessäsi ylös ja ihastu!

Entä tiesitkö sitä, että Stockmann ja Finlayson ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1867 asti? Tuona vuonna kauppias G.F.Stockmann ryhtyi Finlaysonin asiamieheksi ja otti kotimaisen Finlaysonin tuotteet myyntiin tavarataloon.

kiseleff02kiseleff05

Lähes 150-vuotista yhteistyötä juhlistaakseen Stockmann ja Finlayson toivat markkinoille uuden ylellisen kodintekstiilimallistonsa, Kiseleff Collectionin.

Finlaysonin suunnittelijat pääsivät kaivelemaan brändin valtavia kuosiarkistoja, ja lopulta pitkää yhteistä historiaa kunnioittaen tuotantoon valittiin kauniita kuoseja, jotka henkivät tunnelmaa vuosilta 1876–1895.

Mallistoon kuuluu neljä kuosia, joista romanttisemmat Ikuisuus ja Kosketus on luotu samasta alkuperäiskuosista sitä hieman tähän päivään päivittäen. Lupaus-kuosiin kuuluu kaunis brodeeraus. Neljäs kuosi Uskollisuus, on taas hieman modernimpi. Tuosta kuosista esimerkki näkyy kuvien torkkupeitossa.

kukat1kiseleff01kiseleff04kukat2

Mallistoon kuuluu torkkupeiton lisäksi vuodevaatteita ja pyyhkeitä, sekä koristetyynynpäällinen ja kylpyhuoneen matto.

Mallisto lanseerattiin viime viikolla, ja se on nyt saatavilla eksklusiivisesti Stockmannilta ja Finlaysonin omista liikkeistä sekä verkkokaupasta.

Laadukkaat kuosiin kudotut tuotteet ihastuttivat allekirjoittaneen täysin, ja julkkareista mukaan saamani Uskollisuus -torkkupeitto* onkin tällä hetkellä ihanin uusi aarteeni.

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.