Mie tulin tänne bailaan

tunnetila: ihastus

antti_tuisku
”Tiiättekö työ mihin työ tulitta? Työ tulitta Antti Tuiskun keikalle!” Näin avasi eilen keikkansa yksi Suomen suurimmista poptähdstä Hartwall Areenalla. Siis sen jälkeen, kun oli laskeutunut Areenan katosta poliisiauton kyydissä. Ei tuollaista tyyppiä voi olla rakastamatta!

antti_tuisku08antti_tuisku01

Eilen Hartwall Areenalla nähty Antti Tuiskun Peto Show oli kirkkaasti yksi parhaista keikoista, jolla olen koskaan ollut.

Lauloin ääneni käheäksi ympärilläni olleiden Tuisku-fanien (ikähaarukka noin 7-60 vuotta) kanssa, ja välillä nauroin vedet silmissä. Olin koko keikan ihan superonnellinen. Olin onnellinen Antin menestyksestä, olin onnellinen siitä, että nykyään suomalainen artisti voi myydä Areenan täyteen, ja vieläpä kahdesti. Välillä nauratti Antin vilpittömyys ja hänen kasvoiltaan loistava onni, välillä hauskat välispeakit.

Tunnelma loppuunmyydyllä Areenalla oli järjetön! Jopa takarivin takimmainen ja ylärivin ylimmäinen rivi bailasi koko keikan täysillä, ja oli kaikessa jatkuvasti mukana.

antti_tuisku13antti_tuisku12antti_tuisku_blurantti_tuisku04antti_tuisku06 antti_tuisku11antti_tuisku09 antti_tuisku10antti_tuisku_10antti_tuisku_banaani

Ajattelin etukäteen, että Antti ei ehkä saa täytettyä pitkää keikkaa yksin, ja mietin ketä muusikoita hän tuo lavalle Cheekin stadionkeikan tapaan. Mitä vielä! Antin lavapreesens oli huikea, ja hän olisi klaarannut koko homman pelkällä olemisellaan, tukena pieni bändi ja tanssijat.

Keikan kuitenkin täydensi Nikke Ankaran ja VilleGallen lyhyet featuroinnit, ja Jenni Vartiaisen kanssa laulettu duetto. Jenni Vartiainen sanoi Anttia lavalla halatessaan rakastavansa tätä. Niin rakasti koko 12 000 päinen Hartwall Areenan yleisökin.

Hattu pois päästä ja kumarrus Antille! ”On enemmän kuin ok kuunnella Suomen kovinta poptähteä.” Saisikohan tämän illan keikalle vielä lippuja..?

0

(4) Kommentit

 1. Johanna says:

  Antti Tuisku on ihanin! <3 Pitäisköhän yrittää saada liput tämän illan keikalle? Kuulostaa huipulta!

  1. Nina says:

   Mä taistelen täällä järkeäni vastaan ja yritän olla ostamatta lippua illan keikalle. 😀 Lippuja on siis vielä jäljellä, mutta hyviä paikkoja ei oikein ole saatavilla. Yritän olla järkevä, mutta en oikeastaan keksi tälle illalle parempaa tekemistä kuin keinumisen Tuiskun tahtiin. 😉

 2. Ida says:

  Antti <3 <3 <3 Olen keikalla eilen, ja istun taas junassa matkalla Areenalle. Tule sinäkin! 🙂

  1. Nina says:

   Awwww! Voi että kun mä yritän pitää nyt itseni ruodussa ja olen lukinnut itseni kotiin 😀 😀 😀 Huippuhauskaa iltaa Ida!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.