Auringon hellimä helatorstai

tunnetila: ilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lempeää helatorstaita ystävät! Mieli ei voisi olla juuri nyt iloisempi. Aurinko paistaa, ulkona tarkenee t-paita päällä ja edessä on pitkä viikonloppuvapaa. Pa-ras-ta!

Sain juuri tavarat pakattua ja kohta tapaan kaupungilla äitini ja siskoni. Viemme siskoni kanssa äidin äitienpäiväristeilylle! Ohjelmassa on herkuttelua laivalla, päivä shoppailua Tukholmassa ja loppuhuipennuksena vielä laivalla paluumatkalla musikaalista nautiskelua.

Vaikka koko kevät on ollut yhtä reissuamista ja välillä voivottelen josko ehtisin olla vain kotona, niin tätä risteilyä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Vihdoinkin on aikaa tavata rakkaita perheenjäseniä!

Helliköön kevätaurinko Teitä ja tehköön se Teistä onnellisen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

silkkihuivi Balmuir*

Kuvat Ida / Ida 365

0

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Tulipas tuosta (ihanasta) Balmuirin huivista mieleen, että miten olet puhdistanut mustaa Helsinkiä (tai kasmir-huivejasi yleensä)? Olen itse tuulettanut huivia ja pakastanutkin, mutta kyllähän tuollainen kaulalla tiiviisti oleva vaatekappale vain tulee tunkkaiseksi, eikä se tunkkaisuus tahdo lähteä tuulettamallakaan. En millään raaskisi ihanuutta pestä edes käsin. Onko muita vaihtoehtoja kuin pesula?

  Oikein ihanaa risteilyä teille! <3 Omakin mieli on piristynyt kauniiden säiden myötä 🙂

  1. Nina says:

   Tiedätkö Tarja, mä en ole koskaan tehnyt kashmir-huiveilleni yhtään mitään! Oli oikein pakko käydä haistelemassa kaikkia huiveja mitä tuolla eteisessä roikkuu, ja ne kaikki tuoksuivat vain hajuvedelle. 🙂 En siis ole koskaan pessyt niitä, enkä oikein edes tuulettanutkaan. Vaihtelen huiveja käytössä ja sen ajan ne saavat levätä kun toinen huivi on kaulassa. Mutta ovat siis päivittäisessä käytössä kaikki, enkä ole koskaan vienyt niitä pesulaan. Pitäisi varmaankin niin pysyisivät ehkä parempina…

   Ihana kuulla että tämä kaunis sää vaikuttaa myös sinuun positiivisella tavalla. Itse olen näistä keleistä niin onnellinen että meinaan poksahtaa! 😀

   1. Tarja says:

    Hmmm… Ehkä mä vaan sitten eritän jotain pahaa hajua mun huiveihin 😀 Mullakin on huiveja useampia käytössä (kas kummaa, kun niitä on ”muutama”…) ja vaihtelen niitä, mutta mulla on myös aina ollut erityisen herkkä nenä, joka bongailee kaikki vähänkään epämiellyttävät hajut hyvin äkkiä (tosin iän myötä olen tähän saanut hivenen helpotusta). Jospa tuo huivi tuosta raikastuu, kun saa nyt kesäkeleillä joka tapauksessa vähän enemmän lepäillä.

    Nämä kelit ovat kerta kaikkiaan ihanat! Tämä alkuvuosi on ollut aika rankka monella tavalla ja kun vapun aikana istuin hetken parvekkeella auringossa tuli tunne, että kyllä tämä tästä taas ja asiat järjestyvät. Auringolla on ihmeellinen voima ihmiseen 🙂 Kaunista sunnuntaita sinulle! <3

    1. Nina says:

     Hahahahah, etkä eritä mitään hajua! 😀 Minullakin on yleensä tosi tarkka nenä, mutta tässä tapauksessa nenäni saattaa antaa jotain anteeksi. 😀

     Ihana kuulla että rankimmat ajat alkaa olla takana. Aurinko tekee meille todella ihmeitä. <3

 2. Ihanaa risteilyä! ^_^ Huivi on muuten todella kaunis!

  1. Nina says:

   Kiitos Salka! Oli ihan parasta! Ja huivi on ihana. 🙂

 3. Emilia says:

  Tuo viimeinen kuva! <3 Ihana Nina!

  1. Nina says:

   Voi kiitti, ihana Emilia! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.