PING Helsinki

tunnetila: tyytyväisyys

ping kooste

Jestas, olipa huikea viikonlopun aloitus!

Osallistuin perjantaina Kirkkonummella Långvikin hotelli- ja kongressikeskuksessa järjestettyyn PING Helsinki -tapahtumaan. PING Helsinki on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin festivaali, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen sosiaalisen median sisällöntuottajia ja yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjiä.

Todella monipuolinen päivä koostui kaikille yhteisistä, pääosin kansainvälisiä huikeita puhujia sisältäneistä key note -puheenvuoroista, pienemmillä porukoilla toteutetuista workshopeista, miniklinikoista, joilla sai yksityisopetuksena vinkkejä eri some-kanavien käyttöön ja henkilökohtaisista tapaamisista sisällöntuottajien ja markkinointi-ihmisten kesken.

Päivä oli mieletön! Tapasin päivän aikana niin paljon mahtavia tyyppejä joiden kanssa keskustella, etten muistanut festarihumussa kaivaa kertaakaan kameraa esiin laukusta. Käynnissä oli sisältöfestarit, ja kuvasisältö jäi tältä content gurulta miltei kokonaan tuottamatta. Hupsis! Onneksi puhelin oli koko ajan käden ulottuvilla, ja sillä tuli napsittua muutamia kuvia muistoksi.

sommartiden

Tärkeintä minulle oli tilaisuudesta saatu henkinen pääoma, uudet ideat, ajatusten vaihto ja inspiroituminen, ja kun tuo sisältö täytti päivän aikana mieleni kaikki sopukat, ei valokuvia asioiden muistamiseen tarvittu.

Antoisa päivä päättyi Långvikin loistavaan buffetillalliseen, parhaaseen seuraan ja huikeisiin bileisiin Långvikin yökerhossa. Kun aamuyöllä kaivauduin hotellihuoneessani superuupuneena peiton alle, en voinut muuta kuin todeta olleeni juuri yksillä elämäni parhaista festareista. Oli ihan täydellinen päivä!

Kiitos PING Helsinki, kiitos Långvik, kiitos kaikki yhteistyökumppanit (mm. Sonera) jotka mahdollistitte tämän erinomaisen tapahtuman järjestämisen. Kiitos myös Ikean ihanille tyypeille, jotka nappasitte minusta seppelepäisen festarikuvan. En malta odottaa ensi vuoden PING Helsinkiä!

0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.