Fiilistelyä Långvikissä

tunnetila: tykkäys

långvik2

PINGperjantaina Långvikin hotelli- ja kongressikeskus oli täynnä some- ja markkinointikansaa. Puheensorina yltyi paikoitellen sellaisiin mittoihin, että välillä oli piipahdettava omassa hotellihuoneessa jotta kuuli ajatuksensa.

Lauantaiaamu valkeni kuitenkin hiljaisena ja rauhallisena, ja vasta silloin muistin kaivaa kameran esiin. Napsin muutamia kuvia uneliaasta hotellista, joka oli jo valmiina alkavaan päivään.

långvik4långvik_sali långvik3

Tilava hotelli oli erinomainen paikka noin 400 henkilöä vetäneelle tilaisuudelle. Paikasta tuli myös sellainen fiilis, että haluaisin käydä siellä joskus ihan vain rauhassa lomailemassa.

Ravintolan ruoka oli todella hyvää ja monipuolista. Tarjolla oli mm. erilaisia lihoja joita pöytäseurueeni ylisti, paljon herkullisia kaloja ylellisine mätimousseineen, suussa sulavaa sushia ja jälkkäripöydät makeine herkkuineen ja juustotarjottimineen. Myös joukon vegaanit kiittelivät vegaanisia tarjoiluja.

Maistuvan ruoan lisäksi Långvikissä voi nauttia valoisasta ja ylellisestä spasta hoitoineen. Olisin ehdottomasti buukannut itselleni jonkun hoidon jos aikaa olisi ollut enemmän. Nyt heräsin aamulla ajoissa jotta pääsin testaamaan SUP-lautailua, ja piipahtamaan porealtaassa ja saunassa.

Aamun pikkutunneille asti kestäneet festarit olivat vaatineet veronsa ja allasosastolla sai nauttia rauhallisesta tunnelmasta. SUP-lautailuakin pääsin testaamaan yksin ja sain siihen hyvää henkilökohtaista ohjausta.

långvik_kylpyla1 långvik_kylpyla2långvik1långvik_kukat1långvik_meri2 långvik_meri1

Olisi ihana mennä joskus kesällä Långvikiin viettämään viikonloppua. Helsinkiläiselle autottomalle Kirkkonummella sijaitseva kylpylä-hotelli on kuitenkin ehkä vähän hankalan matkan päässä.

Paikallisjunalla pääsee viiden kilometrin päähän hotellista, loppu matka täytyy taittaa taksilla. Matka Helsingistä Långvikiin kestäisi autolla ainoastaan puolisen tuntia. Saisinkohan joskus jonkun autoilevan ystäväni mukaan aktiiviselle spa-reissulle?

Jos tarjolla on viikonlopun täydeltä SUP-lautailua, pilatesta, hemmotteluhoitoja, hyvää ruokaa ja luonnon rauhaa, niin uskoisin että kavereita ei ole vaikea houkutella mukaan. Koska mennään?

Oletteko Te käyneet Långvikissa?

0

(4) Kommentit

 1. Jenni says:

  En ole Långvikissa käynyt, mutta näyttää ihanalta! Suppaillut olen, ja se on tosi kivaa!

  1. Nina says:

   Suosittelen Långvikia, ja testaamaan myös suppausta Långvikissa. Normaalisti siellä suppaillaan avovedessä, allas oli nyt poikkeus. Suppaus oli kivaa, mutta pelotti aikalailla. 😀

 2. Heidi V says:

  Oi, Långvik houkuttaisi… onko se enemmän aikuiseen makuun?

  Olipa sinulla ihana viikonloppu 🙂

  1. Nina says:

   Luulen, että Långvik on juuri sellainen aikuisempi paikka. En ainakaan huomannut siellä mitään lasten leikkihuoneita tai muita. Toki uskon että siellä käy myös perheitä, mutta lastenallasta tms. tuolla ei tainnut kylpylässäkään olla. Viikonloppuni oli kyllä tosi kiva! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.