Oman elämänsä festaribööna

tunnetila: huvitus

130516_08

Palataan vielä hetkeksi kesän ensimmäisille festareille, eli PING Helsinkiin. Vaikka PING Helsingissä tarkoituksena oli luoda kontakteja, ei sisältöfestareilla kuitenkaan jäykistelty turhia. Tapahtuman pukukoodi oli nimittäin festarit.

Huomasin pukukoodin vasta tilaisuutta edeltävänä iltana, ja tuijottelin tovin jos toisenkin epätoivoisena vaatekaappiini. En löytänyt kaapista kertakaikkiaan mitään festarihenkistä.

Näin jo sieluni silmin kaikki ne värikkäisiin hippimekkoihin pukeutuneet festaritytöt ja huokailin tuskissani. Tuskasta se idea sitten lähti… Pukeuduin tapani mukaan mustaan, ja ajattelin kertoa että tyylini on Tuska -festareille sopiva. Haa, nerokasta!

130516_01130516_03

toppi Other Stories, farkut Primark, kaulakorut Pernille Corydon*,
korvikset ja sormus Lille Helsinki*, laukku Whistles*,
korkoespadrillot Tamaris

130516_02130516_11130516_04 130516_05 130516_06130516_09

Farkkujeni polvissa oli reijät, toppi näkyi vähän läpi, koruja oli kaulassa kaksin kappalein (jestas miten villiä irrottelua!), jalassa oli kesäiset espadrillot ja varpaankynnet oli lakattu kirkkaan pinkiksi.

Tällä asulla mentiin, ja sain asustani jopa kivan kommentin. ”Tyylikäs festarilook, kuten sinulla aina!” Eikä tarvinnut kertaakaan selitellä, että luulin tulevani Tuskaan, mutta eksyinkin vahingossa PINGiin…

Kuvat Anna-Maria/Secret Wardrobe

0

(2) Kommentit

  1. Saara says:

    Kaunis asu! Mua joskus on hieman huvittanutkin, että festareille pruukataan monesti pukeutua niihin hippimekkoihin ja kukkapantoihin (ja mitä kaikkea siihen festarilookkiin nyt kuuluukaan), vaikkei ne kuuluisi lainkaan omaan pukeutumistyyliin muutoin.

    1. Nina says:

      Kiitos Saara! Heh, olen miettinyt joskus ihan samaa. Etenkin kerran kun kuulin vaatekaupassa, miten naiset miettivät mitä laittavat päälle Flow-festareille. Kun heillä ei ollut mitään Flow-tyylistä, niin olivat ostoksilla sitä varten. Eli pukeutuivat ollakseen jotain muuta kuin oikeasti olivat. Naurettavaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.