Keväthuolto, pinnat kuntoon

tunnetila: tykkäys

braun_silk_epil1

Henkilökohtainen katsastusinsinöörini (minä itse) ei päästänyt minua läpi kropan kevätkatsastuksesta. Kropan pienelle ylimääräiselle pehmeydelle ei tarvitse tehdä mitään, selluliitille taas ei oikein voi mitään. Oli siis korjattava niitä asioita, joilla kropan sai freesattua helposti kotikonstein juhannussaunaa varten.

Ihan ensimmäisenä kuorin vartaloni ihon läpikotaisin. Tällä kertaa en käyttänyt kuorintaan kuorintavoidetta, vaan kuorin ihoni epilaattoriin kiinnitettävällä harjapäällä.

braun_silk_epil2

Braun Silk-epil 9 Skin Spa* on epilaattoreiden aateliaa. Loistavan epilointituloksen lisäksi myös vartalon kuorinta toimii hienosti.

Lisäosana pakkauksessa tulevan Deep Exfoliation -harjapään avulla kuorinta on tehokkaampaa kuin manuaalisesti. Laite tuottaa 3 000 mikrovärähtelyä minuutissa, eli kuorintaharja toimii vähän kuin sähköhammasharja. Kuorinta ei sitä tehtäessä tunnu yhtä tehokkaalta kuin perinteisen, rakeisen kuorintavoiteen kanssa tehty kuorinta, mutta lopputuloksena on ihanan pehmeä iho.

Itse epilointi on Braunin epilaattorilla epiloinniksi todella miellyttävää. Tätä epilaattoria voi käyttää myös suihkussa, ja se tekee epiloinnista entistä kivuttomampaa. Täytyy kuitenkin myöntää, että itse en ole uskaltautunut veden alle sähkölaitteen kanssa. Tiedän, että se on täysin turvallista tällä laitteella, mutta silti ajatus vähän kauhistuttaa.

braun_silk_epil

Vielä enemmän kuin laitteen vieminen suihkuun, minua kauhistuttaa se, että käytin vanhaa epilaattoriani yli 20 vuotta. Ihoni oli välillä ikävillä naarmuilla kun jurruutin sääriäni ikivanhalla laitteella. Jos olisin tiennyt, miten paljon kehitys on kehittynyt parissakymmenessä vuodessa, olisin hankkinut uuden epilaattorin jo kymmenen vuotta sitten.

Braun Silk-epil 9 Skin Spa:lla epilointi sujuu kuin tanssi! Sen liikkuva pää seuraa täydellisesti vartalon linjoja ja mikä huikeinta, epilaattorissa on valo! Valon avulla näkee todella hyvin kaikki ei-toivotut ihokarvat.

Tällä laitteella jos millä saa sellaista tulosta aikaan, että kevätkatsastuksesta läpipääseminen alkaa olla jo helpompaa.

0

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Mulla on kans varmaan 15 vuotta vanha epilaattori, mutta se toimii hyvin edelleen. Tosin siinä ei ole tuota valoa ja valo olisi kyllä mahtava. 🙂

    1. Nina says:

      Mullakin oma epilaattorini toimi edelleen. Siksi en olekaan hankkinut vielä uutta. Sekin oli muuten Braun. Toivottavasti tämäkin laite kestää sen 20 vuotta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.