Keväthuolto, sävyn fiksausta

tunnetila: testailu

vitaliberata_tuotteet

Kun vartaloni iho oli saatu sileäksi, päätin kokeilla testiin saamaani itseruskettavaa voidetta. Katsastuksesta pääsee nimittäin helpommin läpi terveen värisenä, kuin kalman kalpeana.

Testasin viime kesänä ensimmäistä kertaa Vita Liberatan itseruskettavaa voidetta*, ja totesin brändin erinomaiseksi. Täksi kesäksi sain Vita Liberatalta testiin kaksi tuotetta, vaahtomaisen Fabulous Tinted Mousse Mediumin* ja Marula Dry Oil Self Tanin*.

Vaikka rakastan erilaisia ihoöljyjä, otin silti ensin testiin vaahtomaisen tuotteen. Vaahtomaiset tuotteet ovat toinen ikilempparini, ja niiden käytössä olen jotenkin varmempi kuin iholle nopeasti imeytyvien öljyjen kanssa. Ainakin silloin, kun tuote muuttaa ihon sävyä.

vitaliberata_mousse

Vaahtomaisessa Fabulous Tinted Moussessa on eräs minulle ensiarvoisen tärkeä ominaisuus. Tuote on nimittäin värillinen. Näen siis helposti mihin kohtiin olen jo levittänyt tuotetta ja mikä kohta kaipaa lisää väriä. Helpottaa levityshommaa valtavasti!

Heti tuotteen levittämisen jälkeen ihoni oli likaisen harmaa. Olin kuitenkin (onneksi!) lukenut tuotteen käyttöohjeen. Ohjeessa kehoitettiin antamaan värin vaikuttaa iholla noin 8 tuntia, ja sen jälkeen käydään suihkussa. Vasta tämän jälkeen ihon oikea sävy tulee esille.

Lopputulos oli suihkun jälkeen muuten hyvin luonnollinen, mutta sääressäni ollut pieni ihottuma näytti kammottavalta. Kalpealla iholla ihottuma näytti ainoastaan hieman kuivalta kohdalta. Nyt se oli napannut kaiken värin itseensä ja oli kauniin ”musta”. Hyvä esimerkki siitä, miten äärimmäisen tärkeää kehon kuorinta on ennen itseruskettavien levittämistä.

vitaliberata_marula

Toinen testiin saamani uutuustuote, ihoa ruskettava Marula-öljy, toimii päivetyksen lisäksi myös aktiivisena ihon kosteuttajana. Öljy imeytyy hyvin ja pehmittää ja hoitaa ihoa. Tuotteessa on myös suojakerroin SPF 50, joten öljy suojaa tehokkaasti auringolta.

Ajattelin ottaa öljymäisen tuotteen käyttöön kesälomareissullamme, jossa tarvitsen (toivottavasti!) voimakasta aurinkosuojaa, ja jossa terve päivitys on poikaa.

Sain testipurnukoiden mukana levityskintaan*, jolla tuotetta on mukava levittää. Ja mikä parasta, kämmenet ovat seuraavana päivänä vähemmän ruskeat ja laikukkaat, kuin normaalisti itseruskettavasession jälkeen. Kokemusta siitäkin on…

0

(2) Kommentit

  1. Kintaat on kyllä ihan parhaita, saa tosi nopsaan levitettyä. 🙂

    1. Nina says:

      Mä käytin (myöhäisherännäisenä) vasta nyt ekaa kertaa kinnasta. Ei enää ikinä itseruskettavan levitystä ilman kinnasta! Mahtava keksintö! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.