Helposti Perille

tunnetila: tykkäys

perille2

*yhteistyössä Perille-palvelun kanssa*

Nyt tarkkana kaikki kotimaanmatkailusta kiinnostuneet kesälomareissujen suunnittelijat! Minulla on Teille hyviä uutisia.

Pääsin nimittäin mukaan testaamaan uutta kotimaista Perille-palvelua, ja muutaman kerran palvelua käytettyäni liityn ilolla uuden suomalaisen startupin luoman palvelun puolestapuhujiin.

Perille-palvelu on nopea ja helppo tapa vertailla ja ostaa matkalippuja kotimaan kaukoliikenteen reiteille. Palvelu kokoaa samaan paikkaan bussi-, juna- ja lentomatkat, ja voit itse valita halutko päästä perille nopeammin, edullisemmin vai kenties ekologisemmin.  Voit myös verrata matkan kustannuksia julkisilla oman auton tai taksin käyttökustannuksiin.

perille3

Reissaan aika paljon, joten olen välillä hyvinkin tarkka sopivista aikatauluista tai reissaamiseen käytetystä rahasta. Esimerkiksi viime syksynä menimme hautajaisiin vähän kauemmas Itä-Suomeen. Luulin, että ainut tapa päästä perille on juna, joten ostin pöyristyttävän kalliit junaliput. Vasta perillä kuulin, että uudella bussireitillä olisimme säästäneet ajassa tovin ja lippujen hinnassa yli satasen.

Nyt hintakömmähdyksiä tai vääriä reittivalintoja ei pääse enää syntymään, sillä olen ottanut käyttööni Perille-palvelun. Tulevan kesäloman reissuja varaillesani prioriteettina minulla oli matkojen hinta. Ja voitteko kuvitella, matkustelen tulevalla lomallani ympäri Suomen kokonaisuudessaan alle kahdellakympillä! Kiitos Perille-palvelun tarjoamien matkavaihtoehtojen.

Kannattaa ehdottomasti testata palvelua jos olette suunnittelemassa kesämatkojanne kotimaassa. Palvelu toimii verkossa osoitteessa Perille.fi tai sen voi ladata ilmaisena sovelluksena puhelimeen/tablettiin. Koko Suomen kattava kaukoliikenteen reittiopas yhdessä palvelussa. Tykkään!

0

(6) Kommentit

 1. Heidi V says:

  Perille-sovellus on jo ladattu, vielä testaamista vaille. Hyvä tietää, että se toimii!

  1. Nina says:

   Jes, hyvä Heidi! Ja kyllä, sovellus on ihan huippu! Pääsi heti ahkeraan käyttöön.

 2. Mari says:

  Kiitos vinkistä! Tämän tyyppistä appsia olen kaivannut ja toivonut, että joku sen tekisi. Nyt ei tarvitse enää odottaa 🙂 Tässä yhteydessä haluan myös vinkata appsista nimeltä Timma. Sen avulla voi varata edullisesti samalle viikolle kampaamo- ja kosmetologiaikoja. Toimii hyvin ainakin Helsingissä (mulla ei ole mitään kytkyjä kyseisen appsin tekijöihin, on vain hyvä käyttäjäkokemus).

  1. Nina says:

   Kiitos vinkistä Mari! Timma on minulle tuttu tuote ja ihan mahtava tuote onkin! Hauskaa että bongailemme samoja appseja, jotka oikeasti helpottavat elämää monin tavoin. Nuo molemmat ovat juuri sellaisia appseja, joita on aina miettinyt että ”voi kun sellainen olisi”! Ihana kun jotkut vielä toteuttavat niitä juttuja mitkä jäävät itsellä vain ajatuksen tasolle. 🙂

 3. iduska says:

  Ihan mahtavaa! Kiitos vinkistä! Olen minimissäänkin kerran kuusta loikkinut 2-3 välilehden väliä ja yrittänyt päättää millä matkustan. Tämä helpottaa. Ja täällä olen edelleen vaikka kommentointi on ollut aika surkeaa. Näin sut itseasiassa ratikassa yksi päivä mutta en uskaltanut tulla sanomaan moi 🙂

  1. Nina says:

   Jes, toivottavasti tuosta appsista on sinulle hyötyä, ja kiva kuulla että ole tedelleen messissä. 🙂 Ja hui, mut on bongattu! Olin varmaan puolikuollut kuten viime aikoina aina ratikassa istuessani. 😀 Tule iduska seuraavalla kerralla moikkaamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.