Ihana Porvoo

tunnetila: ihastus

kokokuvaristeilylla11risteilylla10risteilylla13risteilylla1risteilylla9risteilylla2risteilylla3risteilylla12risteilylla5paahtimo

Vietimme eilen päivän helteisessä Porvoon vanhassa kaupungissa. Olipa ihanaa!

Vanha Porvoo ihanine kahviloineen, laadukkaine ravintoloineen, kauniine vanhoine taloineen ja viehättävine pikku butiikkeineen vievät kyllä sydämen. Vajaan tunnin päässä Helsingistä avautuu ihan oma maailmansa. Eteenkin helteellä tuntui kuin olisi ollut ulkomailla.

Busseja Porvooseen lähtee Helsingistä kolme tunnissa ja meno-paluu maksaa 18€. Hyvin kohtuullinen hinta ja vaivaton tapa arjesta irtautumiseen.

Kävimme myös pienellä risteilyllä Porvoo joella. Risteily maksoi 10€/hlö ja kesti 45min. Risteily oli jokaisen euron arvoinen! Kaikki postauksen kuvat on otettu joelta käsin.

Vanhan kaupungin kadut olivat niin ruuhkaiset, etten juuri viitsinyt napsia kuvia satunnaisista ohikulkijoista. Mutta se vanhan kaupungin tunnelma, se oli niin viehättävä, ettei sitä ehkä olisi edes saanut kuviin taltioitua.

Oletteko Te käyneet Porvoossa?

0

(6) Kommentit

 1. Edellisestä Porvoon-visiitistä on jo muutama vuosi -niin lähellä, mutta ah niin kaukana- tänä kesänä olisi kuitenkin tarkoitus käydä.

  1. Nina says:

   Juuri noin; niin lähellä mutta niin kaukana. Mutta niin ihana, että ihan harmittaa kun siellä ei tule käytyä usein. Täytyisi ottaa tavoitteeksi syödä joka ravintolassa ja kahvilassa. Tulisi käytyä useammin.

 2. Se on kyllä ollut mielessä! 🙂 Katsoin jopa bussilippuja joku aika sitten ja olin näkevinäni Onnibussilla vain 3e suunta? Mutta onko se vain tosiaan vajaan tunnin päästä Helsingistä? Ehkäpä sitten tosiaankin pitää laittaa korvan taakse siellä vierailu… Ihanalta näytää kuvien perusteella! 🙂

  1. Nina says:

   Kyllä, matkaan ei mene tuntiakaan! Ja Onnibussilla sinne pääsee tosiaan ihan muutamalla eurolla. Kirjoittelen juuri vinkkipostausta Porvooseen. Suosittelen tsekkaamaan sen jos päätät piipahtaa tuossa ihanassa pikkukaupungissa. 🙂

 3. Merja says:

  Olen menossa Porvooseen huomenna! Vaikkei sää taidakaan minua suosia, odotan vinkkipostaustasi… Mun bussilippuni Helsingistä Porvooseen maksoi muuten yhden euron (Savonlinja näytti olevan halvin vaihtoehto).

  1. Nina says:

   Jee, eurolla Porvooseen!!! Vinkkipostaus on tulossa huomenna heti aamusta. Toivottavasti ehtii sinulle vielä mukaan reissuun.

   Kivaa Porvoota! Tietty mikään paikka ei ole oikein sateella niin ihana kuin aurinkoisena päivänä, mutta Porvoon kahvilat ovat niin tunnelmallisia, että ne ovat sateellakin täydellisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.