Täydellinen matkapakkaus

tunnetila: ihastus

kalahari_travel6

Pidän muutamasta kosmetiikkabrändistä ylitse muiden. Yksi näistä brändeistä on iki-ihana Kalahari.

Yleensä vähän jännittää kun otan uusia ihonhoitotuotteita käyttöön. Mietityttää miten iho reagoi. Tuleeko näppyjä, ihottumaa tai tukkeutuuko huokoset? Lempparibrändieni kanssa ei tätä tarvitse pelätä. Voi vain ottaa tuotteet käyttöön ja nauttia niiden hoitavista ominaisuuksista ja ihoa hellivästä tehosta.

Sain Kalaharilta testiin kesän reissuilleni Kalaharin kasvosarjan matkapakkauksen*. Pakkaus sisältää kasvojen puhdistusgeelin (30ml), kasvoveden (25ml), kasvojen entsyymikuorinnan (30ml), kosteuttavan päivävoiteen (30ml) ja kosteuttavan yövoiteen (30ml). Täydellinen setti ihonhoitoon, ja täydelliset pakkauskoot myös lentokoneeseen käsimatkatavaroihin.

kalahari_travel7kalahari_travel1

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet on löydetty Kalaharin autiomaan omista rikkauksista. Tuotteissa on käytetty kasveja, kasvien sipuliosia ja juuria. Kalaharin meloninsiemenöljy, mineraalisuolakristallit, jerikon ruusu, hematiittikiviuute, apinanleipäpuuöljy ja mafuravoi löytyvät kaikki afrikkalaisesta luonnosta. Kaikki tuotteissa käytetyt aktiiviset ainesosat ovat myös luonnollisesti uutettuja.

Kalaharin kuorinta sisältää mm. viinirypäleensiemenöljyä, kurpitsauutetta, ananas- ja papaijauutetta, honeybush-lehtiuutetta, jojobahelmiä ja meloninsiemenöljyä. Yövoiteesta taas löytyy rooibos-uutetta, meloninsiemenöljyä, E- ja A-vitamiinia, Kigelia Africana -uutetta ja arganöljyä. Ihania raaka-aineita, jotka kaikki tekevät iholle hyvää ja tuoksuvat huumaavilta yhdessä.

Sievään meikkipussiin pakattu matkasetti riittää hyvin kahden, jopa kolmen viikon reissuun.

kalahari_travel2 kalahari_travel3

Pidän etelä-afrikkalaisen Kalaharin tuotteissa kaikesta. Tuotteiden tuoksu ja koostumus ovat vertaansa vailla. Tuotteet ovat sopivan ylellisiä, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. Ja mikä tärkeintä, eettisesti sekä ekologisesti valmistettuja.

Vaikka voisi helposti ajatella, ettei Etelä-Afrikan kuumuudessa valmistetut tuotteet sovellu tänne kylmään pohjolaan, niin totuus on päinvastainen. Molemmissa paikoissa iho joutuu koetukselle tuulen tuivertaessa, hiekka- tai lumimyrskyissä ja reiluissa lämpötilojen vaihteluissa. Aavikolla kun yöt ovat välillä hyvin kylmiä.

Olen ollut todella onnekas, sillä olen päässyt tapaamaan sarjan etelä-afrikkalaisen perustajan Carina Franckin. Carina on upea nainen ja kunnioitan hänen työtään kosmetiikan parissa valtavasti. Tavatessamme Carina kutsui minut luokseen Etelä-Afrikkaan. Huomaan pyöritteleväni tuota ajatusta mielessäni tämän tästä. Pitäisiköhän piipahtaa Kalaharin aavikolla?

0

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihanat kuvat ja ihana pakkaus! Hyvää lomareissua!

    1. Nina says:

      Kiitti Johanna! Tuo pakkaus on kyllä superihana! Tosin vielä tälle reissulle se ei pääsekään mukaan. Innostuin ottamaan eilen reissuripset, joten vältän kasvojen pesemistä vedellä seuraavien päivien ajan. Mukaan lähtee perusputsareiden sijaan setti puhdistuspyyhkeitä. Mutta seuraavalle riessulle otan nämä varmasti mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.