66 päivää

tunnetila: pohdiskelu

vene

Oletteko kuulleet, että uuden tavan omaksumiseen tarvitaan kuusikymmentäkuusi päivää?

Jos päätät kokeilla uutta ruokavaliota, aloittaa säännöllisen liikunnan, kuivaharjata kroppasi päivittäin tai lopettaa tupakoinnin, kokeile seuraavan kerran kuudenkymmenenkuuden päivän sääntöä.

Älä mieti, että ”mä en syö lihaa kuukauteen”, tai ”mä käyn joka ilta lenkillä kuukauden ajan”. Jos haluat oikeasti onnistua, niin kuukausi on siihen liian lyhyt aika. Päätä, että kokeilet muutosta seuraavat 66 päivää.

airo2pintaairo1

Kuusikymmentäkuusi päivää, vähän yli 2 kk, kuulostaa aikana hirvittävän pitkältä. Jos kuitenkin onnistut tuona aikana tuomaan elämääsi jonkun uuden asian josta iloitset, ja jos onnistut omaksumaan sen niin hyvin, että uusi juttu on muuttunut tuossa ajassa rutiiniksi, on tuo parin kuukauden ponnistelu sen arvoista.

Kuulin itse tästä metodista jo aiemminkin mainitsemallani Lotta Backlundin luennolla. En ole vielä testannut toimiiko se, mutta heti kun keksin mitä haluan muuttaa elämässäni, niin otan sen testikäyttöön.

Oletteko Te testanneet kuudenkymmenenkuuden päivän toimivuutta? Toimiiko?

0

(4) Kommentit

 1. En ole aikaisemmin kuullutkaan. Kokeilla voi kun keksii mitä haluaa muuttaa.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  1. Nina says:

   Kiitti vinkistä Piia! Ja hei, suosittelen testaamaan 66:n päivän testiä. 🙂

 2. pauliina says:

  66 päivää ilman karkkia ja muutakin turhaa sokeria. alkoi NYT.

  1. Nina says:

   Jes!!!!! TSEMPPIÄ PAULIINA!!!! Mä olen ollut itse ilman turhaa sokeria kohta 4kk. Ilman karkkia en ole, joten puputan stevialla, maltitolilla, ksylitolilla yms. maustettuja karkkeja ja suklaita ihan normaaliin tahtiin. Ei kai nekään terveellisiä ole, mutta parempi silti kuin valkoinen sokeri! Tsemppiä!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.