Palmun katveessa

tunnetila: keskittymiskyvytön

palmtree1

Hola chicas! Kotona ollaan! Tunnelma on (pääosin) edelleen kuin palmun lehvien alla makoilisi. Vähän tämä arki (siis lomalaisen arki, ei vielä työarki, luoja paratkoon!) vastustaa, mutta kun pidän ajatukseni palmuissa, selviän kaikesta varmasti.

Sain juuri haettua reissun aikana fiksattavana olleen läppärini huollosta, mutta Madrid-Helsinki lennolla mystisesti hajonnut kamerani tympii. Kameran salama sojottaa jatkuvasti aktiivisena, eikä pysy lainkaan alhaalla. ”Korjaus tulee turhan kalliiksi, laita jesaria”, kuului kameraliikkeessä saamani asiantuntijakommentti. Selvä! Ostoslistalle pääsi juuri ilmastointiteippi…

Onneksi saan edes siirrettyä reissukuvat koneelleni tänään. Pääsen siis reissupostausten pariin pian. Siis heti kun pystyn keskittymään johonkin. Tällä hetkellä ajatukseni poukkoilevat sellaisella tahdilla sinne tänne, etten pysy itsekään niiden perässä.

Jos sitä yrittäisi keskittyä ensin vain niihin palmuihin, ja sitten, pikku hiljaa, yrittäisi saada päähän mahtumaan vähän jotain muutakin.

Kotona siis ollaan. Ehti tulla jo Teitä ikävä!

0
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Heidi V
  25/07/2016 at 09:45

  Sinuakin oli ikävä! Matkakuvia odotellessa… harmi, että kamerasi meni rikki!

  • Reply
   Nina
   25/07/2016 at 20:17

   Ihana Heidi! <3 Joo voi että tuo kamera harmittaa. Pöh! Mutta ei auta muu kuin korjata se teipillä. 😀

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.