Treenivaatteet uuteen uskoon

tunnetila: tykkäys

FEV_HM

Näin ennen lomien alkua H&M:n showroomilla malliston, josta halusin itselleni jokaisen vaatekappaleen. Urheiluvaatemallisto For Every Victory oli yksinkertaisesti upea!

Muistin eilen, että malliston pitäisi olla nyt liikkeissä ja saatavilla myös verkkokaupasta. Saattaa olla, että kävin eilen ostamassa itselleni uudet sporttiliivit, topin ja trikoot. Saattaa myös olla, että olen ollut tänään koko päivän kotona noissa vaatteissa…

for-every-victory

Uudet treenivaatteet kyllä tsemppaavat treenaamisen ihan uudelle tasolle. Nytkin tekisi älyttömästi mieli lähteä juoksemaan uusissa vaatteissa, mutta hemmetti kun minulla ei ole kunnollisia juoksukenkiä! Vanhat lenkkarini joutivat kaatopaikalle kevätsiivouksen yhteydessä, ja siitä lähtien olen haaveillut uusista lenkkareista.

Ehkäpä lopetan juoksukenkähaaveilun tähän paikkaan, ja käyn tänään ostamassa itselleni uudet lenkkarit. Silloin on hyvä tehdä asialle jotain, kun polte juoksemaan on näin kova. Uudet treenivaatteet saavat ihmeitä aikaan!

0

(2) Kommentit

  1. No nyt on kauniita tosiaan! Mulla tulee jo hiukan korvista nämä superkirjavat treenivaatteet… Vaikka täytyy myöntää, että edelleen silti halajaisin kyllä Adidaksen verkkapukua kukkakuvioilla ja kolmella raidalla :D.

    1. Se kukkakuvioitu Addun verkkapuku on kyllä hieno! Ei ihan mun juttu välttämättä, mutta hieno silti! Tämä mallisto taas oli niiiiin mun juttu, että! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.