Laukkuja jokaiseen makuun

tunnetila: ihastus

stocka_04

Helsingin keskustan Stockmannin uudistunut naisten asusteosasto avattiin viime viikolla. Piipahdin avajaisissa tutustumassa täysin uudistettuun osastoon, uusiin brändeihin sekä syksyn muotituuliin.

Naisten asusteosasto sijaitsee nyt ensimmäisessä kerroksessa, pääosin Esplanadin sisäänkäynnin läheisyydessä. Osasto antaa Espan puolelta sisään tuleville hienon fiiliksen luksuksesta ja monipuolisesta, kansainvälisestä tavaratalosta.

Uusina brändeinä Stockalle on tullut mm. 3.1 Philip Lim, Kate Spade, Kenzo sekä MM6. Uusien tulokkaiden rinnalla pysyvät vanhat tutut brändit, kuten Coccinelle, Michael Kors, Rebecca Minkoff ja See by Chloé.

stocka_08stocka_01stocka_06stocka_13

Löysin uudistuneen asusteosaston tarjonnasta toinen toistaan kauniimpia laukkuhimotuksia (yllätys yllätys…), mutta eniten yllätyin kun yllätin itseni ihastelemasta tämän tästä tummanvihreää mokkaa.

Tämän syksyn selkeitä trendejä olivat reput ja 70-luku. Nahkaiset, eri kokoiset reput näkyivät monissa mallistoissa. 70-lukua henkivät materiaalina mokka, värinä juurikin tuo ihastelemani tumma vihreä, sekä hapsut vähän kaikkialla.

Selkä- ja hartiakivuista kärsivänä olen erityisen iloinen jo muutaman vuoden pinnalla olleesta reppumuodista. Niin kauan kun asentoa parantavat ja hartioihin kertyvää taakkaa keventävät reput ovat muodissa, niin kauan ihmiset (etenkin naiset) voivat vähän paremmin. Puhumattakaan maailman parhaasta lenkkarimuodista. Nykyään mukavuudenhaluinenkin voi olla tyylikäs, ja se jos mikä on ihanaa!

stocka_09stocka_07stocka_12

Uusien laukkubrändien lisäksi asusteosastolle on avattu uusi pop up -alue, jossa esiintyvät brändit vaihtelevat kausittain. Tämän syksyn pop up -osastot esittelevät kotimaisia huippubrändejä, eli tarjolla on mm. Balmuirin, Lumin ja Marimekon osastot.

Onnistuin avajaisiltana välttämään kaikki laukkuansat, mutta yhteen ostokseen lankesin. Löysin täydellisen suojakuoren puhelimelleni! Ostin uuden puhelimen keväällä, ja siitä lähtien olen etsinyt puhelimeen sopivaa kuorta. Tällä kertaa täydellisen kuoren eteeni toi Kenzo.

Pieni ostos, mutta kun puhelin on kädessäni useita kertoja päivässä, niin on kiva ilahtua aina kun näen hienon suojakuoren puhelimessani.

0

(6) Kommentit

 1. En ole yhtään reppuihminen, mutta Marc Jacobsin reput näytti kivoilta. 🙂

  1. Mä olen reppuihminen henkeen ja vereen (= liian mukavuudenhaluinen :D), ja etenkin juuri nuo Marc Jacobsin reput aiheuttivat ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Niin käytännöllistä, mutta samalla tyylikästä. <3

 2. Mirja says:

  Onpa ihanaa nähdä Stokkan uudistuvan! Vaikka en asukaan enää Suomessa kaikki tällainen ilahduttaa aina. Helsinki on minulle ikuisesti rakas kaupunki. Muistatko muuten mitä merkkiä kolmannessa viimeisessä kuvassa olevat laukut ovat? Erityisesti viininpunainen laatikkomainen olkalaukku ylähyllyllä ja viininpunainen laukku alahyllyllä aiheuttavat minulle kovaa himotusta! 😀

  1. Tunnetilan Nina says:

   Terveiset Mirja Stockalta! Oli pakko tulla tänne tarkistamaan kenen tuo seinä on. ? Kyseessä on siis Ralph Laurenin ihanuuksia. Tuo viininpunainen on tänä syksynä todella trendikäs.

   1. Mirja says:

    Voi apua Nina sä olet ihana! 😀 Kiitos, pitää mennä katsomaan jos joku noista kaunokaisista olisi livenä se seuraava himotuslaukku! 🙂

    1. Hih, olkaa hyvä, ilo oli kokonaan minun puolellani! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.