Veikkaamalla uuteen onneen?

tunnetila: jännitys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

pellavapusero Masai, housut Indiska*, aurinkolasit Triwa,
laukku Massimo Dutti, espadrillot Selected Femme

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään pitäisi mennä taas töihin. Voihan ny helevetti.

Tykkään työstäni ja työkaverini ovat aivan huippuja, mutta silti tein viime viikolla pari riviä Lottoa, Euro Jackpottia ja Viking Lottoa. Entäs jos..?

Kyllä sitä rahansa voisi huonomminkin käyttää. Kai… Noh, jos ei muuta tuolla lottoihin käytetyllä rahalla saa, niin ainakin hyvän mielen siitä, että on osaltaan mukana nuorten urheiluseurojen tai muun yleishyödyllisen asian tukemisessa.

Sitä paitsi, voitin jo heti keskiviikkona Viking Lotosta 7€, eli olen jo voitolla. Hurraa! Muita lottoja en ole muistanut vielä tarkistaa. Entäs jos..?

Ilontäyteistä ja energistä työviikkoa kuomat!

Kuvat Iina / MouMou

0

(10) Kommentit

 1. miumau says:

  Hyvää arkea <3 ! Minäkin aloitin työt tänään – huhhuh – kun olin saatellut uuden ekaluokkalaisen kouluun (nyyh)!

  Mutta tästä se lähtee!

  Halein,
  m

  1. Kiitos samoin, hyvää arkea sinullekin miumau! Ja tsemppiä ekaluokkalaiselle koulutielle! Tästä se lähtee, kunhan saisin nyt itseni kuntoon. Kurkkukipu ja lämmönnousu pois, niin johan alkaisi arkikin helpottaa.

 2. Tarja says:

  En tiedä johtuuko iästä vai mistä, mutta töihin paluu oli tänä vuonna erityisen vaikeaa… Huoh… Kun tuo kesäkin päätti häipyä melkeinpä yhtä matkaa loman kanssa – aikaisia herätyksiä olisi helpompi sietää, jos ulkona olisi lämmin!

  Olen paljon miettinyt, että miten haluaisin elää, mitä tehdä työkseni tai yleensä, jotta olisin onnellinen. Nyt tuntuu, että sapattivapaa olisi kova sana, mutta eipä onnistu 🙁 Siksi on minullakin lotto vetämässä (ja viking lotto ja eurojackpot) – huonomminkin voisi rahansa käyttää ja ainakin voi haaveilla, että mitäpä jos se potti osuisikin omalle kohdalle 😀 Ehkä se tästä alkaa arki taas rullata – toivoa sopii, sillä sitä on jokunen kuukausi tarjolla ennen seuraavaa (kesä)lomaa..
  Tsemppiä työn aloitukseen! 🙂

  1. Voi Tarja, taas puhut kuin minun suullani! <3 Olen itsekin miettinyt valtavasti mitä oikeasti haluaisin tehdä, mutten tiedä. Tykkään työstäni enkä keksi juuri parempaa paikkaa olla töissä, mutta kun olen ollut samassa paikassa töissä jo yli vuosikymmenen (APUA!), niin kuvioiden täysin uusiksi laittaminen toisi hommiin varmasti uutta mielekkyyttä.

   Tsemppiä sinullekin työn aloitukseen! (Minullahan tämä töihin paluu alkoi lopulta niin, että olen nyt toista päivää kuumeessa... 🙁 )

 3. Miusta on silloin tällöin kiva laittaa muutama rivi lottoa. On hauska miettiä, mitä jos..? 🙂

  1. Mäkin lottoan harvoin, mutta silloin kun lottoan, niin mielikuvitus lähtee kyllä laukkaamaan kovaa vauhtia. Mitä tekisin ihan ensimmäisenä jos…? Kiva ajatusleikki! 🙂

 4. Petra says:

  Pistetäänkö siis kimppalotto pystyyn?!?

  1. Sopii!!! <3

   1. Petra says:

    Palataan siis asiaan maanantaina!

    1. Jes!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.