Yksinkertainen hääasu

tunnetila: tykkäys

asu2

Lauantaisten häiden pukukoodi oli puku. Häät pidettiin kuitenkin merellä, joten sään vaihteluihin ja purjehtimiseen osallistumiseen pyydettiin varautumaan asuvalintoja tehtäessä.

Vanhan kuunarin varoitettiin olevan muutenkin vaikeakulkuinen, kannen olevan halkeillut ja liukas säästä riippuen, joten stilettikorkoja pyydettiin välttämään.

Olipa haasteellista miettiä, miten juhliin pukeutuisi!

wedding_ootd3

pusero Samuji, housut Marimekko,
laukku Céline, aurinkolasit Triwa, sandaalit H&M Studio

asu4asu3asu1wedding_ootd2

En halunnut juhlia tuulisella säällä helmat korvissa, joten päätin etsiä asuuni tarpeeksi juhlavat housut. Nuo housut löytyivät Marimekolta. Leveä lahje näytti ihanan raikkaalta, samalla kuitenkin myös klassiselta ja juhlavalta. Totesin housujen olevan erittäin järkevä ja monikäyttöinen hankinta.

Housujen kaveriksi halusin pukea simppelin valkoisen yläosan, jossa olisi jokin kiva tai juhlava yksityiskohta. Suunnistin idean saatuani suoraan Samujille, ja kuten arvelin, Samujilta löytyi asuun täydellinen toppi.

Valkoinen hihaton toppi on ihan huikea, sillä se on valmistettu osittain paperista. Kyllä, paperista! Topin struktuuri on aivan ihana. Täytyy ottaa topista pian parempia kuvia, jotta näette miten hauskan pörröinen se on.

Jalkaani valitsin tolppakorkoiset H&M Studio AW15 -mallistosta ostamani remmisandaalit. Sandaalit sopivat asuun täydellisesti, ja olivat myös omiaan laivalla liikkumiseen.

Jalkani tosin aina turpoavat päivän aikana niin paljon, että ohuista nahkaremmeistä tehdyt kengät puristavat ja hiertävät loppuillasta tolkuttomasti. Niin kävi tälläkin kertaa.

Onko kenelläkään Teistä vinkkejä, miten jalkojen turpoamista voisi estää, tai ainakin hillitä?

10 10

(10) Kommentit

 1. Johanna says:

  Niin kaunis ja klassinen leidi! Asusi on täysi kymppi! ❤️

  1. Voi kiitos Johanna! Olet aina niin ihana! <3

 2. Tarja says:

  Ihana asu! Klassisen tyylikäs!
  Vähän leveämmät housut näyttävät tosiaan taas raikkailta, olen tämän itsekin todennut 🙂

  Omatkin jalkani turpoavat todella helposti ja olen täysin luopunut sandaaleista, joissa jalkapöydän yli kulkee ohuita remmejä. Syksyllä ja talvella olen alkanut käyttää töissä hoitavia tukipolvisukkia ja ne estävät kyllä kivasti turpoamista, mutta kesäaikaan, jolloin sukkia ei huvita käyttää, en ole kyllä keksinyt mitään keinoa. Säärien voitelu Hirudoid Forte geelillä auttaa hieman (tullut tutuksi, koska minulla on myös suonikohjuja…kiitos perimä ja raskaudet…), mutta toimii lähinnä pitkien lahkeiden kanssa, eikä se tuoksu nyt ihan ole sitä, mitä juhliin mahdollisesti haluaisi laittaa 🙂 Tosin tuoksu kyllä haihtuu mielestäni aika nopeasti, mutta ei se nyt ainakaan juhlatunnelmaa nostata samalla tavalla kuin ihana parfyymi 😀

  1. Kiitos Tarja! <3

   Minäkin olen luopunut pääosin remmisandaaleista, mutta nämä kyseiset yksilöt osuivat eteen niin edullisesti ja näyttivät niin mukavilta ja tukevilta, että oli pakko ostaa ne.
   Tukevat ovat kyllä, mutta mukavuudesta ei oikein voi puhua. 😉 Hahahaha, ihana tuo Hirudoid Forten tuoksu -kommentti. 🙂 Se ei tosiaan ehkä nosta juhlatunnelmaa. 😀 😀 Hyvä vinkki kuitenkin!

 3. Todella ihana asu, housut oli kyllä loistava valinta, aika harva tulee ajatelleeksi tuota. 🙂

  1. Kiitos Jonna! Juu, ei ollut kyllä monella häävieraalla housuja jalassa. Tarkoitan siis naisella. 😀 😀 😀 😀
   Täytyy kyllä sanoa, että laivan kannella pienessä tuulenvireessä olin iloinen housuvalinnastani.

 4. HeidiV says:

  Upea leidi! Sinä se osaat pukeutua tilanteen mukaan tyylillä!

  Jalkoja turvottaa minullakin esim. lennoilla tai kävellessä turistina. Hierontaa, jalat ylös, kylmä kylpy/ suihkuttelua.

  1. Ihana Heidi, kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Haaveilen jokailtaisesta jalkahieronnasta... Mmmmm, olisi ehkä maailman paras asia! 🙂

 5. Matkoilla käytän Wonder Legs-tabletteja, mielestäni auttaa jonkin verran. Illalla sitten tyyny tai pyyhe sijauspatjan alle, että saa jalat vähän koholleen.

  1. Mitä kummaa, en ole kuullutkaan Wonder Legs -tableteista! Kiitos, taas kerran, vinkistä Lumo! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.