Lämmin sininen

tunnetila: muistelu

sos2

Joko Teiltä tulee reissupostaukset korvista? Jos tulee niin pahoittelen, vielä on tulossa jokunen postaus reissun tiimoilta. Toivottavasti otatte postaukset nojatuolimatkoina uusiin maisemiin, eikä matkakuume nouse liian suuriin sfääreihin.

Ehkä ihan kaikkea ei tarvitsisi dokumentoida, mutta haluan muistaa tarkasti millainen matka meillä oli, ja kun blogini toimii minulle päiväkirjana aina välillä, niin joudutte tässä toimimaan vähän niin kuin sijaiskärsijöinä, tai jotain… Anteeksi!

En vain pysty vielä luopumaan näistä San Sebastianin maisemista. Pilvetön sininen taivas kehysti koko kaupungin ja sen rannat valtavan kauniisti. Valo heijastui vaaleilta pinnoilta välillä niin että silmiä häikäisi. Tunnelma kuumassa kaupungissa oli joinain hetkinä suorastaan maaginen.

sos1 soshenry_moore1henry_moore5

Ajattelimme ensin, että Bilbao edustaa reissullamme kulttuuria ja San Sebastian rantaelämää. Iloksemme totesimme kuitenkin San Sebastianin olevan yksi Euroopan kulttuuripääkaupungeista juuri tänä vuonna.

Emme jaksaneet metsästää San Sebastianin kulttuuririentoja sen kummemmin, mutta yksi juttu oli to do -listallamme. Halusimme nähdä surffirannan tuntumassa olevan Henry Mooren Arte en la Calle-näyttelyn.

Tummat valtavat pronssipatsaat sopivat sinisen meren tuntumaan valtavan hyvin, ja kuuma ilmanala suorastaan hohkasi lämpöä tummista veistoksista ympärilleen. Fantastinen kokemus!

henry_moore2henry_moore3 kattopuutarhameri

San Sebastianissa järjestetään kesäisin myös suositut Jazz Festivaalit, jotka starttasivat juuri sinä päivänä kun läksimme takaisin Bilbaoon. Olisi ehkä kannattanut vähän googlailla ennen reissun buukkaamista ja ajoittaa kotiin paluu muutaman päivän myöhäisemmäksi festivaalien takia.

Noh, ei makeaa mahan täydeltä. Onpahan yksi syy lisää mennä San Sebastianiin vielä toistamisen.

9 9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.