Kashmir-vinkki aamuvirkuille

tunnetila: ihastus

lidl_cashmere4

Kaikkien aamuvirkkujen kashmir-rakastajien kannattaa olla nyt kuulolla! Huomenna maanantaina saapuu nimittäin iso kuorma ihania kashmirneuleita Lidleihin ympäri Suomen!

Kyllä, luit oikein, Lidleihin! En ollut uskoa silmiäni, kun näin noita neuleita showroomilla tällä viikolla.

Klassinen malli, kauniit värit ja pehmeä materiaali, joka on 100% kashmiria. Tuotteiden kerrotaan myös kestävän 30 asteen hienopesun koneessa. Ja entäs se hinta? No tietysti Lidlille ominaiseen tapaan hyvin edullinen, eli 59,99€!

lidl_cashmere3lidl_cashmere2lidl_cashmere1

Naisille ja miehille on neuleissa omat väri- ja mallivalikoimansa. Naisille löytyy kolme neuletta, joista musta ja hento vaaleanpunainen ovat malliltaan kapeampia ja niissä on v-pääntie. Kolmas, vaaleanharmaa naistenneule, on malliltaan väljempi ja rennompi. Neuleessa on kaunis venemäinen pääntie ja erilainen tekstuuri etukappaleessa.

Miehille löytyy niin ikään kolme neulemallia, jotka toki sopivat myös naisille. Miesten tummansinisessä ja tummanharmaassa neuleessa on väljä o-aukko, vaaleanharmaassa neuleessa v-pääntie.

lidl_cashmere_men01lidl_cashmere_men03 lidl_cashmere_men02

Sain valita mallistosta itselleni yhden neuleen, ja kun ihastelin neuleita rekillä, olin täysin varma, että valintani on naisten harmaa neulekaunotar. Olenhan todella heikkona harmaisiin kashmirneuleisiin. Neuleen malli oli kuitenkin sen verran väljä, että neuleen pienin koko 36/38 oli minulle auttamattomasti liian suuri.

Päädyin lopulta klassiseen mustaan neuleeseen, jonka kapeampi siluetti näytti päällä todella kauniilta.

Olen varma, että tuotteet viedään käsistä heti maanantaiaamuna. Jos siis haluat omasi, niin suosittelen roikkumaan Lidlin oven kahvassa heti avaamisaikaan. Saattaa hyvinkin olla, että roikumme huomenna samassa kahvassa…

8

(10) Kommentit

 1. Johanna says:

  No nyt! Onneksi mä luen blogiasi. En olisi nytkään tiennyt tästä muuten mitään. Kiitos, pakko yrittää ehtiä Lidliin heti kasiksi. ?

  1. Jee, ihana kommentti Johanna, kiitos! Ja tsemppiä metsästykseen. Olen valjastanut metsästyshommiin myös äitini. 😀

 2. Merja says:

  Katselin näitä kotiin tulleessa esitteessä ja päätin hyökätä apajalle ?

  1. Hih, ajattelinkin juuri sinua Merja kun tätä postausta kirjoitin. 😉 Minäkin haluan lisää näitä neuleita! 🙂

 3. merikukka says:

  Kiitos muistutuksesta! Ei sitten harmaata 😉 Taidan ottaa sekä vaaleanpunaisen, että mustan neuleen, jos kerkeän.

  1. Harmaan puseron malli on kivan rento, ja siinä on mm. ihanat kyynärpääpaikat, mutta sen reilu malli oli ainakin itselleni liian iso. Vähän jäin silti haaveilemaan siitä. Tosin neuleet, joista tarvitsee mm. kääriä hihat, jäävät minulta poikkeuksetta käyttämättä. Iik, vitsit kun en tiedä pitäisikö käydä hamstraamassa näitä isosta koosta huolimatta. 😀 Ahneus on iskenyt pahemman kerran!

 4. Heidi V says:

  Bongasin nuo neuleet Lidlin nettikuvastosta. Saatanpa piipahtaa Lidlissä huomisaamuna… laatua edullisesti!

  1. Nimenomaan! Neule on päällä taas (en ole käyttänyt mitään muuta puseroa moneen päivään!), ja materiaali vaikuttaa tosi hyvältä.

 5. lahtiska says:

  En saanut itseäni paikalle klo 8:ksi, mutta yksi musta s-kokoinen neule odotti minua vielä klo 17 lähi-Lidlissä 🙂 Suurkiitos hyvistä vinkeistä mallien ja kokojen suhteen!

  1. Loistavaa! Ihana kuulla että sait napattua neuleen itsellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.