Verho-ostoksilla

tunnetila: innostus

vallila10

*yhteistyössä Vallila*

Pari viikkoa sitten päätin rauhoittaa tahtia ja julkaista postauksen blogissani vain joka toinen päivä. Arkirutiinini ovat hetkessä muuttuneet tuon päätöksen jälkeen. On ihan kummallista kun en enää menekään joka päivä tietokoneen ääreen välittömästi töistä kotiin tullessani. Minulla on yhtäkkiä iltaisin vapaata aikaa!

Lisääntynyt kotona oleminen on nostanut pesänrakennusviettini huippuunsa. Kävelen iltaisin kotona huoneesta toiseen ja suunnittelen mitä kivaa minnekin haluaisin. Moni sisustusjutuista on pelkkää vaihtelun kaipuuta, mutta yhdelle muutokselle on ollut tilausta jo pari vuotta.

Olen kaivannut kipeästi pimennysverhoja makuuhuoneeseemme. Jos ihan rehellisiä ollaan, en ole nukkunut kunnolla kahteen kesään. Olen herännyt aamuisin auringonnousun aikaan, ja unta olen saanut huonosti valoisassa huoneessa.

vallila11vallila3vallila8vallila17vallila18vallila13

Olen etsiskellyt korkeisiin huoneisiimme sopivia pimennysverhoja, mutta juuri niitä oikeita ei ole tullut vastaan. Huonekorkeutemme vaatii verhojen teettämisen ja eräässä paikassa homma kaatui pitkään toimitusaikaan, toisessa hintaan. Ilokseni Vallila tarjosi apuaan verhohankinnassani, ja kuulkaa, löysin Vallilan syysvalikoimasta maailman kauneimman kankaan, josta minulle tehdään pimennysverhot!

Kävin viime viikolla tapaamassa Vallilan verhosuunnittelijaa Helsingin Stockmannin Kirjatalon alakertaan avatussa Sisustusmaailmassa. Kävimme yhdessä läpi tarpeeni, tyylini, asuntomme fiiliksen ja värimaailman, ja vaikka syksyn uudet printtikankaat houkuttelivat, päädyimme silti enemmän minulle ominaiseen, hyvin klassiseen ja ylelliseen lopputulokseen.

Olen haaveillut jo varmasti vuosikymmenen makuuhuoneeseen paksuista raakasilkkiverhoista. Kerran jo marssin kangaskauppaan teettääkseni sellaiset, mutta kun verhojen hinta-arvio oli yli 800€, niin palasin kotiin haaveesta luopuneena.

Raakasilkkiverhoja meille ei nytkään ole tulossa, mutta löysin Vallilan uutuuskankaista jotain yhtä ihanaa, ja jopa käytännöllisempää! Meille tulee vuoritetut ja pimennyskankaalla varustetut verhot Kristalli -kankaasta.

vallila1vallila7 vallila2 vallila4 vallila5 vallila6

Silkinhohtoinen, eläväpintainen tämän syksyn uutuuskangas näyttää raakasilkiltä, mutta viskoosi-polyesteriyhdistelmä ei haalistu suorassa auringonpaisteessa samalla tavalla kuin silkki haalistuu. Kangas on myös vesipestävä, toisin kuin raakasilkki. Vuoritetut verhot tosin kannattaa pesettää pesulassa, mutta jos olisin hankkinut tavalliset, kevyemmät verhot, olisi niiden pesu onnistunut helposti kotikoneessa.

Ihastuin kankaaseen niin paljon, että soitin heti liikkeestä ulos päästyäni miehelleni. ”Arvaa mitä?! Meille tulee maailman kauneimmat verhot!”

En malttaisi millään odottaa verhojen valmistumista! Onneksi Vallilalla on erittäin toimiva ompelupalvelu, ja verhojen teettämiseen menee heillä vain pari viikkoa. Voi tätä onnea, vuosien etsiminen on nyt ohi!

6

(6) Kommentit

 1. Arja says:

  Voi että, rakastan Vallilaa! Olen itse kuosi-ihminen, mutta näen jo miten upeasti nuo uutuusverhot sopivat sinun tyyliisi. Todella kaunis kangas!

  1. Kiitos Arja! Noista verhoista tulee ihanan ylelliset! Kuin hotellissa olisi! <3 En malta odottaa!!! 🙂

 2. Tarja says:

  Vallila rocks! Meidän kaikki verhot ovat Vallilaa + osa vahakankaisista pöytäliinoista. Siellä osataan! Todella ihania kankaita ja todella laadukkaita. Kauniit verhot saat sinäkin! Niistä on iloa vuosiksi eteenpäin ?

  1. Hyvin sanottu Tarja! Vallila todellakin rocks! 🙂 Minullakin on Vallilan vahakangas lähes aina pöydällä. Ihan ehdoton kaikessa helppoudessaan. Sen kun aina vain pyyhkäisee kostealla, niin pöytä on taas siisti.

   Syksyn kuoseissa oli tosi monta kaunista, mutta valitsin juuri siksi yksivärisen kankaan, että se on lähes ikuinen. Kuoseihin saatan kyllästyä, mutta silkkimäiseen ylellisyyteen en usko koskaan kyllästyväni. 🙂

 3. moonangel says:

  Meiltä löytyy jokaisesta huoneesta Vallilan verhot. Ne ovat vain niin laadukkaita ja kauniita 🙂

  1. Kiva kuulla! Malttamattomana odottelen omiani saapuvaksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.