Meikin juhlaa Cliniquelta

tunnetila: tykkäys

clinique_meikki05

Pääsin viime perjantaina viettämään säkenöivää muodin juhlaa Gloria Fashion Shown VIP-illassa. Ilta oli huikea, ja pitkästä aikaa tuli juhlittua aamun pikkutunneille asti.

Onnekkaana sattumana olin sopinut jo kuukausi sitten, että käyn tutustumassa Helsingin Stockmannin Clinique -pisteeseen juuri kyseisenä iltana. Oli aivan ihana päästä työpäivän jälkeen hetkeksi hengähtämään, ja istahtaa ammattitaitoisen Cliniquen colour specialist Jade Kuusisen meikattavaksi.

Istuin tuoliin viikosta väsähtäneenä, mutta nousin siitä tunnin päästä iloisena ja valmiina juhlaan. Silmäpussitkin näyttivät kadonneen jonnekin tuon session aikana. Ollapa itsekin meikkiammattilainen ja osatapa tehdä heidän taikojaan!

clinique_huulet02 clinique_huulet03clinique_huulet06clinique_meikki03

Alkuperäiseen suunnitelmaamme kuului minulle sopivan nudepunan etsiminen, mutta kun VIP-illan pukukoodi oli ”elämäniloinen”, etsimme (ja löysimme) minulle täydellisen raikkaan juhlasävyn Cliniquen Pop Liquid Matte Lip Colour -sarjasta.

Kevyessä nestemäisessä huulipunassa oli todella paljon pigmenttiä, ja se kesti huulilla tuntikausia! Punaa laitettiin huulille ensin yksi kerros ja sen annettiin kuivua. Toinen punakerros vahvisti intensiivistä sävyä, lisäsi huulipunan kestoa ja toi huulille kauniin mattapinnan.

Punan kosteuttavassa koostumuksessa on samassa myös huulimeikin pohjustusta auttava primer. Aivan ihana tuote, ja minulle valittu sävy 04 Ripe Pop, toi musta-valkoiseen asuuni sopivasti energisyyttä.

clinique_meikki04clinique_huulet05clinique_huulet01 clinique_huulet04

Olin tehnyt kotona aamulla meikkipohjan käyttäen Cliniquen Beyond Perfecting Foundation and Concealer -meikkivoidetta*. Pohja oli vielä työpäivän päätteeksi hyvin paikoillaan, joten pohjaa vain fiksattiin Cliniquen kevyemmällä uutuudella, Superbalanced Silk Foundation -meikkivoiteella (sävy 02).

Juhlava silmämeikki syntyi Jadelta käden käänteessä. Aina kun yritän tehdä itselleni vähän tummemman ja dramaattisemman silmämeikin, näytän tunkkaiselta tihrusilmältä. Onneksi ammattilaisen meikatessa oppii samalla myös itse jotain uutta.

Seuraavan kerran kun testaan itse tummaa meikkiä, katson peiliin hieman unisen näköisenä. Syvällä olevat silmät on hankala meikata, sillä luomelle laitettua meikkiä ei näe, kun silmät on normaalisti auki. Luomet hieman puolitangossa helpottavat meikin tarkastelua. Noin simppeli vinkki, mutten silti ole itse tajunnut sitä.

clinique02 clinique01

Olin jo lähdössä pois Cliniquen pisteeltä tyytyväisenä lopputulokseen, kun muistin sen kaipaamani nudehuulipunan. Sen punan, jonka vuoksi olin tapaamiseen alun perin mennyt. Jade lupasi, että voimme etsiä nudepunan minulle joku toinen kerta.

Cliniquella on nimittäin hieno palvelu, jossa asiakkaiden meikki- tai ihonhoitopulmiin perehdytään veloituksetta. You-Time -palveluun varataan aika, ja sovittuna aikana Cliniquen konsulentti on paikalla juuri sinua varten.

Palvelussa käyminen ei edellytä tuotteiden ostamista, mutta ainakin Jaden tuotevinkit olivat niin hyviä, että teki mieli ostaa kaikki tuotteet mitä hän kasvoillani käytti.

Ja kuinka sitten löytää täydellinen nudepuna? Kerron vinkit myös Teille, heti kun olen taas käynyt tapaamassa Jadea!

5

(8) Kommentit

 1. Looking good! <3

  1. Kiitos Norppa! <3

 2. HeidiV says:

  Kuulostaa hyvältä palvelulta! Tarvetta olisi minullakin…

  Ps ihana meikki!

  1. Kiitos Heidi! Kannattaa todellakin piipahtaa Clinique-pisteellä jos jokin meikkiin tai ihoon liittyvä asia askarruttaa. Silloin saa ihan rauhassa kysellä asiantuntijalta kaiken mikä mielessä liikkuu, eikä tarvitse miettiä että vie nyt jonkun työaikaa kyselyillään. Tosi hyvä palvelu, kun vain ihmiset uskaltaisivat ottaa sen käyttöön eivätkä pelkäisi että joka kerta on pakko ostaa jotain.

 3. Tulipa hyvä meikki! Raikas! ♡ Kyl kelpas bailaa 😀

  1. Hih, kelpasi todellakin! 😀 Ilta oli muuten mahtava, mutta jatkopaikan DJ ei soittanut Antti Tuiskua vaikka kuinka toivoin. 😀 😀

   1. Eikä! Mikä… …sika! 😀

    1. Hah! Sikapa justiinsa! Mutta sanoi, että yökerhon johdolta on tullut ohjeistus, että yökerhossa ei saa soittaa mitään suomalaista musiikkia. Kyllä! Onneksi ei tarvitse mennä sinne enää jatkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.