Gloriaa ja konfetteja

tunnetila: ilo

gloria1

Pakko palata vielä kerran viikon takaisiin tapahtumiin ja huikeaan perjantai-iltaan. Puhelimestani löytynyt kuva nimittäin kiteyttää illan aika hyvin.

Gloria Fashion Show oli valtoimenaan rönsyilevää iloa! Ilma oli täynnä konfetteja ja catwalkille kävelytettiin toinen toistaan upeampia muotiluomuksia. Eteenkin Magnum X Teemu Muurinmäki -mallisto oli henkeäsalpaava!

Kaikkialla pirskahteli shampanja ja ruoka oli taivaallista. Oli musiikkia, oli akrobatiaa, oli ihania tyyppejä joiden kanssa oli kiva viettää aikaa.

Ilta oli kaikin puolin loistava!

160916_gfs2

toppi Samuji, housut Marimekko,
laukku Céline, kengät Barundi CPH

160916_gfs4160916_gfs1
Yllä olevissa kuvissa kaunis huulipunani oli jo kulunut pääosin pois, ja päälleni oli kaatunut yksi täysi lasillinen shampanjaa. Kumpikaan tapahtuneista ei kuitenkaan latistanut tunnelmaa, vaan illan asukuvat haluttiin ikuistaa silti.

Kiitos vielä hienon illan järjestämisestä Gloria! Erityiskiitos myös Nivealle, jonka kutsumana pääsin paikalle VIP-iltaan. Kiitos, oli huikeaa!

Tänä viikonloppuna mennäänkin sitten täysin erilaisissa tunnelmissa. Juhlat on tiedossa nytkin, mutta tunnelma saattaa olla ehkä hieman vähemmän teatraalinen, mitä viikko sitten. Minusta nimittäin tulee huomenna kummi pienelle suloiselle tytölle!

Yksi kuitenkin pysyy, juhla-asu. Kun kerran on hankkinut hyvän asukokonaisuuden, niin sillä menee helposti häät, muotijuhlan ja ristiäiset. Ihanan helppoa ja huoletonta!

Kivaa viikonloppua kaikille!

Kuvat minusta Iina / MouMou

3

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Kaunis Nina ❤️

    1. Voi kiitos, ihana Johanna! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.