Bonusta verkko-ostoista

tunnetila: ilo

marimekko_siirtolapuutarha7

*yhteistyössä Bonusway*

Tutustuin kotimaiseen Bonusway-palveluun ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten blogiyhteistyön merkeissä. Tuolloin palvelun nimi oli Ostohyvitys, ja tuolloin palvelun nimi kertoi jutun juonen. Kyseessä on siis virtuaalinen bonuskortti verkossa, jonka toimintaperiaate on hyvin simppeli. Kun teet ostoksen verkossa, saat ostostasi hyvityksen tilillesi.

Kolme vuotta on kulunut, palvelu on laajentunut kansainvälisemmäksi ja samalla palvelun nimi on muuttunut. Minä olen pysynyt mukana kaikissa palvelun vaiheissa, ja olen edelleen palvelun vannoutunut käyttäjä.

Kehun palvelua aina ja kaikkialla, ja siksi päätinkin lähteä taas mukaan pieneen yhteistyöhön Bonuswayn kanssa. Aina silloin tällöin on nimittäin hyvä muistuttaa myös Teitä lukijoitani palvelun erinomaisuudesta.

marimekko_siirtolapuutarha4

Kuinka homma siis toimii?

Luo itsellesi käyttäjätili osoitteessa Bonusway.fi. Seuraavan kerran kun aiot tehdä ostoksia verkossa, klikkaa itsesi sisälle Bonuswayhin. Katso löytyykö kauppa, jossa aiot asioida, Bonuswaystä. Jos löytyy, klikkaa putiikkiin Bonuswayn kautta ja tee haluamasi ostos.

Kun olet maksanut ostoksen, saat kuitin ostosta sähköpostiisi. Hetken päästä postilaatikkoosi kilahtaa toinen viesti. Viesti on Bonuswayltä, ja viestissä kerrotaan, millaisen summan tekemäsi ostos tilillesi kerrytti.

Tilasin yhteistyön merkeissä itselleni Bonuswayn kautta muutaman jutun, joista olen haaveillut jo monta vuotta. Pitkään ihastelemani Marimekon Siirtolapuutarha -sarjan kulho* ja korvattomat kahvikupit* löytyivät Finnish Design Shopista. Tuotteet maksoivat 107€ ja kerryttivät tililleni bonusta 5,35€.

marimekko_siirtolapuutarha3marimekko_siirtolapuutarha5

Suosittelin kerran palvelua ystävälleni, joka oli suositukseni jälkeen puhunut konseptista miehelleen. ”Ei tuo voi toimia”, oli mies tokaissut. Sallinette, että olen eri mieltä.

Homma toimii hyvin yksinkertaisesti. Verkkokaupat maksavat Bonuswaylle myyntipalkkion palvelun kautta tulleista asiakkaista. Tuo palkkio jaetaan Bonuswayn ja ostavan asiakkaan kesken. Kerrankin järjestely, jossa kaikki tuntuvat voittavan!

En ole kovin innokas nettishoppailija vaatepuolella. Etsin silloin tällöin alelöytöjä lempparivaatekaupoistani tai metsästän unelmieni lenkkareita hyväksi havaitsemastani verkkokaupasta.

Matkat buukkaan kuitenkin poikkeuksetta verkon kautta, ja kun Bonuswaystä löytyvät niin Hotels.com kuin Ebookers.fi, alkaa kolmen vuoden aikana Bonuswayn tililleni kertynyt saldo olla jo aika mukava.

Pienistäkin summista koostuu yllättävän nopeasti tilille kiva potti. Rahaa voi kerryttää Bonuswayn tilille ja nostaa sieltä kerralla enemmän, tai sitten tilin voi tyhjentää aina kun bonuksia on kertynyt yli 15€.

marimekko_siirtolapuutarha6marimekko_siirtolapuutarha2

Verkkokauppoja Bonuswayssa on mukana yli 850 (mm. Zalando, Ellos, Bootz.com, eleven, Nelly.fi ja Yves Rocher), ja käyttäjiä palvelulla on Suomessa jo lähes 200 000!

Jos ette vielä ole liittyneet Bonuswayhin, niin suosittelen tekemään sen heti. Tällä hetkellä jokainen uusia asiakas saa nimittäin 10€ lisäbonuksen ensimmäisen ostonsa yhteydessä.

Tervemenoa Bonuswayhin. Se todella kannattaa!

3

(6) Kommentit

 1. Johanna says:

  Olen nähnyt mainoksia tästä palvelusta ja miettinyt kannatttaako se oikeasti. Saako kysyä paljonko olet saanut tuota kautta rahaa takaisin? Ei ole pakko kertoa jos et halua. ?

  1. Buukkaan tuota kautta aina hotellit kun matkustetaan, eli tällä hetkellä saldoni on jo aika monta sataa euroa. Ajatttelin kerryttää sitä nyt niin paljon, että pääsen kohta reissuun pelkällä tuota kautta tienaamallani rahalla. Todella lämmin suositus!

 2. Itse muistan pari kertaa vuodessa käyttää tuota, mutta silti vuoden aikana kertyy bonusta monta kymppiä. Voin vain kuvitella, montako sataa sulla siellä on, jos ostat lennotkin tuota kautta! 😀

  1. Tismalleen noin Iina! Hotelleista saan aina hyvät bonukset tuota kautta. Lennot ostan usein suoraan palveluntarjoajalta. Joka kerta Finskillä asioidessani kuitenkin toivon, että myös he liittyisivät Bonuswayhin. Se olisi paljon reissaavalle mieletön juttu!

 3. Emilia says:

  ?

  1. 😀 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.