Lumenen ihastuttavia uutuuksia meikkipussiisi

tunnetila: ilo

illuminizer-arvonta02

Muistatte varmaan, kun kerroin hetki sitten Lumenen uudesta ulkoasusta, ja uusien huikeiden tuotteiden lanseerauksesta. Olen ottanut kolme uusista meikkituotteista jatkuvaan käyttöön, ja tykkään niistä valtavasti!

Tämänhetkiset lempparini tuotteista ovat Instant Glow Sävyseerumi, jota sekoitan pari pipetillistä meikkivoiteeseeni. Tuotetta voi käyttää myös sellaisenaan tai meikin alla, mutta itse tykkään sekoittaa tuotteen meikkivoiteeseen. Seerumi notkistaa meikkivoiteen, ja tekee siihen ihanan hehkun.

Toinen suosikkini on nestemäinen poskipuna, Instant Glow Poskipunapisarat. Punassa on todella paljon pigmenttiä, ja ensimmäisellä käyttökerralla laitoin sitä ihan liikaa. Yksi pieni pisara riittää levitettäväksi molemmille poskille.

Meikkipohjan viimeistelen Nordig Light Valopisaroilla. Pisaroiden sävy Rosy Dawn tuo kaunista hehkua kulmaluille, poskipäille ja amorinkaareen.

illuminizer-arvonta01

Jos olet kiinnostunut tuotteista, muttet ole vielä ehtinyt hankkimaan niitä, niin nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi yllä mainitut ja kuvissa esiintyvät kolme suosikkituotettani*!

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä postausta sunnuntaihin 20.11. klo 18.00 mennessä. Kommenttiboksissa sana on vapaa! Voit vaikka kertoa parhaat vinkkisi alati pimenevien talvikuukausien läpi selviämiseen. Kaamoksenselättämisvinkeistä voisi olla monille hyötyä!

Onnea kaikille arvontaan!

6

(58) Kommentit

 1. klaara says:

  Näitä en olekaan vielä testaillut. Toivottavasti onni suosii. Minä en kärsi tästä pimeästä ajasta. Kotona palaa kirkasvalolamppu ja kynttilät tuovat niin ihanaa talvitunnelmaa.

 2. Kiinnostaa kovasti nämä Lumenen uutuudet, joista olen paljon kehuja jo lukenut. Mua auttaa talvikuukausina, että yrittää edes aina joskus ehtiä valoisaan aikaan ulos. Ja tietty silloin pukeutua niin, ettei ole kylmä 😀

 3. Airiina says:

  Lumene on minun luottomerkkini ihonhoidossa, näitä en ole vielä kokeillut. Osallistun arvontaan.

 4. Jenna says:

  Ihanalta näyttää nuo tuotteet! Olenkin kuullut kyseisistä tuotteista paljon hyvää, pääsisimpä kokeilemaan!

 5. meg says:

  Ulkoilu auttaa ainakin minua kaamoksen selättämisessä. Pimeällä on kiva bongailla kausi- tai jouluvaloja ja kun vielä ottaa kaverin mukaan niin mieli piristyy taatusti.

  Juuri katselin näitä Lumenen uutuuksia kaupassa mutta en vielä ostanut, jospa arpaonni osuisikin kohdalle!

 6. Leenu says:

  Lumene <3 Olen käyttänyt paljon Lumenen meikkejä, mutta näihin en ole vielä ehtinyt tutustua. Toivottavasti piakkoin 🙂
  Kynttilät palaa meillä aina iltaisin tuomassa tunnelmaa 🙂

 7. Valo kasvoilta tuntuu katoavan tuon varsinaisen valontuojan mukana syksyisin, valopisaroista siis erityisen kiinnostunut!

 8. Johanna says:

  Ihana arvonta, ehdottomasti mukana!

  Selviän kaamoksesta suunnittelemalla lomamatkoja lämpimään. Muuten tätä ei kestä. ?

 9. Tiinanen says:

  Ihana arvonta! Luovutin vippaskonstien kanssa kaamoksen selätykseSsä ja ostin kirkasvalolampun. Se sitten viimein auttoi js olo on nyt kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen ollut ihan toisenlainen 🙂

 10. Sanni says:

  Kiva arvonta! Tuotteet kiinnostavat kyllä. Ostinkin tällä viikolla Lumenen uusia tuotteita: Intense Hydration 24 moisturizer -kasvovoiteen, saman sarjan yövoiteen ja 3 in 1 Micellar puhdistusveden. Ainakin näin alkumetreillä olen tyytyväinen 🙂

 11. MarjaKoo says:

  Pimeään vuodenaikaan (ja toki aina) on tärkeää pitää huolta itsestään ja piristää pienillä jutuilla arkea. Nautin yksinolosta, lukuhetkistä, teatterista.

 12. Rouva R says:

  Lumene on luottosarja. Ja vielä suomalainen! Kiva että sitä löytyy hyvin myös täältä Ruotsista.

 13. pauliina says:

  kaikki valonpisarat ovat erittäin tervetulleita tähän aikaan vuodesta! olen näistä lukenut mutta vielä ei ole tullut testattua.

 14. Annna says:

  Sävyseerumia olen kokeillut ilmaisnäytteestä, ja erittäin lupaavalta vaikuttaa. Muutkin uutuudet kiinnostavat tosi paljon :).

 15. Kirsi says:

  Voi kun mä haluaisin kokeilla valopisaroita <3. Mukana arvonnassa.

 16. -Selma- says:

  Oi, ihana arvonta!
  Vitamiineja ja valoja lisäämällä yritän selättää kaamosajan. Sekä kääriytymällä lämpimiin, pehmoisiin vaatteisiin ja asusteisiin.

 17. Mie oon ihaillut näitä uusia tuotteita vähän joka paikassa, mihin on silmään osunut, mutten ole vielä raaskinut hankkia! Ihana arvonta ja niin suloiset kuvat!

 18. Minttu M. says:

  KIvat tuotteet! Talvella voi ottaa vähän rennommin, lepäillä jos ei jaksa ja ulkoilla valoisaan aikaan, jos mahdollista.

 19. Annika.J says:

  Itseäni piristää veljenlasten seura, ystävien seura, kahvi ja hyvä musiikki. 🙂

 20. Xeveliina says:

  Näitä Lumenen uutuustuotteita olisi ihana testata, vaikka niistä tuleekin mieleen tuttipullot… 😀

 21. Kira says:

  Näitä meikkejä olen jo useasti ehtinyt ihastella, Lumenen uusi ilme on kyllä onnistunut! Kumpa arpaonni suosisi! Näin pimeään vuoden aikaa kahvista ja kirkasvalolampusta on tulleet ehdottomat arjen pyörittämisessä. Tällä hetkellä illalla sohvaan viltin alle kääriytyminen kera lämpimän glögin tuntuu niiin luksukselta ja vielä kynttilät palamaan, niin loppuvuoden tunnelmointi on valmis.

 22. Kepa says:

  Kyllä Lumene on viime vuosina taas nostanut imagoaan ja ”nuorentunut”! Kovasti kyllä nämä kauneuspisarat kiinnostaisivat, mutta ihan vielä en raaski muutamaa kymppiä laittaa… Jospa sitten veronpalautuksina… Toisaalta keväällä huomasin, että arkimeikkini olivat pelkkää Lumenea, joten eiköhän pisaroitakin tulisi sitten ahkerasti käytettyä! Itse selätän pimeää aikaa Nespresso-koneen käyttöönotolla ja tänään testasin ensimmäistä kertaa itse tehtyä chai-lattea! Tunnelmavaloja myös pitkin kämppää ja reipasta lenkkiä koiran kanssa niin ei pimeys paina niin paljon. Ja salikäyntiä! Kiitän kolmivuorotyötäni, että on mahdollisuus olla valosankin aikaan kotona ja nauttia siitä vähästä mitä on.

 23. Tara says:

  Mukana arvonnassa.
  Kirkasvalolamppu aamuisin keittiönpöydällä auttaa jonkin verran, mutta aikamoisessa koomassa kyllä olen tammikuun lopulle asti. Inhottavinta on, kun menet töihin on pimeää ja tulet töistä on pimeää. Ihaninta on juuri, kun tammikuun lopussa töistä lähtiessä ei enää ole pimeää, tietää että kevät alkaa lähestyä.

 24. Insjö says:

  Terveellinen ruoka auttaa jaksamaan! Hedelmiä ja marjoja, monipuolisesti kasviksia ja tarpeeksi vettä! 🙂 Quinoa ja soija auttavat myös voimaan hyvin. Ja tietenkin joulunodotus ja tunnelmavaloista nauttiminen… 🙂

 25. miumau says:

  Kaamos selättyy kaikilla edellä mainituilla, mutta myös – HAA – neulomalla (tai muilla käsitöillä, vaikka jouluun liittyvillä) 🙂

  Silloin kun luonto ei synnytä mitään uutta, niin sitä vaan täytyy tyytyä omaan luomistyöhön. Eipä ole mitään rentouttavampaa, kuin istua sohvalla viltin alla, ja neuloa, ja nähdä samalla esim. kauniin pitsivillasukan syntyvän hyppysissäsi. Tietty, jos on angsteja puikoilla tehtäviin käsitöihin, kannattaa aloittaa askartelusta, tai savitöistä, tai hamahelmitöistä, tai huovutuksesta, … Tai sitten tehtailla koruja – niihinkin saa tykötarpeet paikallisista suuremmista marketeista (eikä vaadi kuin helmienpujotus- ja/tai liimaustaidon, tosin tämä viimeinen on allekirjoittaneella vähän niin tain näin, kun liimaa tulee aina liikaa…).

  Mutta minun vinkkini on, että käsitöillä kaamos kuriin. Ja siihen rinnalle lasi punaviiniä.

  Kyllä kelpaa.

  Ihanaa matkaa ystäväni siellä toisella mantereella!

 26. Elise H. says:

  Todella kiinnostavia nuo Lumenen uudet tuotteet, olen innolla mukana arvonnassa 🙂
  Mukavien harrastusten parissa pimeät syksy- ja talvikuukaudet sujahtavat ohi ihan huomaamatta 🙂

 27. Mukana ollaan, vielä ei ole päässyt testaamaan näitä ihanuuksia!

  Tänään oli aivan kamala sää Kuopiossa! Satoi räntää ja kahdenkymmenen minuutin kävelyn jälkeen oli ihanan mennä litimärkänä, nihkeänä ja kylmissään bussiin, jossa istuttiin sitten tunti kotiin päin! Onneksi kouluun piti tulla meikittä, niin ei ollut mitään, mikä levähtäisi naamalle! Kävimme tänään kasvoanalyysejä koulussa (kosmetologiksi kun opiskelen) ja jatkamme niiden tekoa ensiviikolla! Kolmen päivän viikonloppu siis menee opiskellessa ja netflixiä katsoen:)

 28. Henna28 says:

  Mukaan upeaan arvontaan! Aloitimme kahden ystäväni kanssa yhdessä kolmestaan vanhojen diskotanssien ja hieman uudenpienkin tanssit, pidämme ne meidän kellarikerroksessa tiistaisin ja perjantaisin. Ei masenna yhtään tämän jälkeen elämä kun tanssii antaumuksella parikin tuntia.

 29. Peppi says:

  Ihana arvonta, hyvää joulun odotusta sinulle ja lukijoille.

 30. Maya says:

  Aiemmin se on ollut liikunta, hyvä ruoka, glögi ja kynttilät sekä ystävien seura, näin vauvavuonna nukkuminen aina kun mahdollista taitaa olla ratkaisu. Ja ihon hehkua taitaa silti joutua hieman auttamaan… ?

 31. tiiu says:

  Mukana! Mukavaa joulun odotusta!

 32. Hannam says:

  olisi kiva päästä kokeilemaan! Vaikuttaa tuo poskipuna erityisen hyvältä!

 33. Riiti says:

  Näitä olisi mukava päästä testaamaan, purnukat ovat ainakin ihanat 🙂 Eipä ole mulla muita kaamoksenselättämisvinkkejä, kuin runsas marjojen syönti, vitamiinilisä ja ulkoilu.

 34. MARIA says:

  Voi kun pääsisin tämän arvonnan myötä testailemaan noita tuotteita. Se liittyy myös yhteen pimeän ajan selviytymiskeinooni: panostaminen kaikkeen, mistä tulee vähänkin hyvä mieli. Esimerkiksi meikkaamiseen.

 35. Tarja says:

  Oi, nämä kyllä kelpaisivat meikkipussiin ❤ hehku ja valo on kyllä viime aikoina olleet hiukan kadoksissa…

  Ja kaamoksen selätykseen en keksi mitään järkevää vinkkiä… Siedän pimeyttä aina vain huonommin ja jos voisin karkaisin joka vuosi palmujen alle ? kun en voi, niin kärvistelen talven vilttien, kynttilöiden ja punaviinin avulla ?

 36. Paula Piispanen says:

  Oi nämä olis niin ihanat! Osallistun arvontaan! 🙂

 37. sarita says:

  Muista ulkoilla aina valoisaan aikaan jos vaan mahdollista!

 38. Maikki says:

  Mukana arvonnassa, olisi kiva kokeilla tuotteita.

 39. piitu says:

  Mukana myös!

 40. VictoriaV says:

  Mukana kisassa. Minusta rentouttava vinkki talveen on: sauna yhdistettynä ihaniin ihon kuorintatuotteisiin 🙂

 41. Sirkku says:

  Olisi mukavaa kokeilla!

 42. Emilia says:

  Mun mielestä on mukavaa käpertyä näinä pimeinä iltoina viltin alle lukemaan kirjaa tai katsomaan tv:tä. 🙂 Lumene on mun luottomerkki, joten näitä tuotteita olisi ihanaa päästä testailemaan! Mukana arvonnassa 🙂

 43. Ellu says:

  Mä olen varmaan aikamoinen kummajainen, mutta tykkään tästä pimeästä vuodenajasta. En kylläkään vaakatasossa piiskaavasta sateesta! Rakastan sitä kun on pimeää ja rauhallista. Voi polttaa kynttilöitä ja hyvällä omallatunnolla käpertyä sohvan nurkkaan kirjan kanssa. Kukaan ei ole patistamassa ulos kauniiseen auringonpaisteeseen tai uimarannalle 😀 Voi että tuo valopisara- tuote vaikuttaa aivan ihanalta kuten nuo kaksi muutakin. Mutta pieni hehku kasvoille ei olisi pahitteeksi 🙂 Ihana arvonta taas sulla 🙂

 44. Annuli says:

  Kannattaa opetella tykkäämään pimeydestä. Nukkuminen, nauraminen ja raitis ulkoilma auttaa myös.

 45. Mari Tikka says:

  Nämä nuutuneet kasvot voisivat saada eloa noista tuotteista.

 46. Iia says:

  Arvonnassa mukana, vielä on kaapissa tilaa hyville tuotteille.

 47. Miukkis says:

  Ihania uutuuksia Lumenelta! Itse fiilistelen pahimpien pimeiden aikojen ohi kynttilöitä polttamalla. Tunnelmallista ja piristävää! Osallistun kivaan arvontaan 🙂

 48. Jenna Ou says:

  Voi mitä ihania tuotteita! Mukavaa joulunodotusta kaikille 🙂

 49. Liinu says:

  Oi, osallistun arvontaan ja toivon onnenpotkua! Tänä pimeyden ajanjaksona auttaa, jos sisäinen valo voi hyvin eli olo on kaikin puolin tasapainoinen ja tyyni. Yritän nauttia tavallista pidemmistä yöunista ja pitää itsestäni erityisen hyvää huolta, jotta mieliala ei laske, vaikka aurinko laskeekin jo iltapäivällä. Kyllä se valon määrä taas kohta lähtee kasvaamaan!

 50. Laura says:

  Ihanan näköisiä tuotteita, pääsisinpä testaamaan. Syksyn pimeinä iltoina tunnelmaa luovat kynttilät ja jouluvalot!

 51. Kaisa says:

  Lumene on kyllä mun ihan lemppari merkki!

  Kaamos painaa päälle, mutta onneksi kirkasvalolamppu ja sarastusvalo auttavat. En tiedä miten olen ennen selvinnyt ilman ja olen sentään pohjoisesta kotoisin!

 52. Elina says:

  Oijh, nämä kun saisi!

  Ja vinkki pimeään aikaan: pitäydy positiivisissa ajatuksissa ja muistele menneitä mukavia aikoja. Itse maalasin juuri vaaleanpunaisen taulun ja pyrin pitämään mielenmaisemani yhtä hempeänä. ❤

 53. ansu88 says:

  Mukaan! Onpa nätit pullot Lumenelta!

 54. Katja says:

  Monesta blogista olen näistä lukenut ja kokeilla haluaisin. En vain osaa päättää, minkä ostaisin. Mukana siis arvonnassa.

 55. heidil says:

  Mukana!

 56. Emilia says:

  Oih, ihana arvonta! Näitä uutuuksia olisi mahtavaa päästä kokeilemaan.
  Talvikuukausista selviäminen on itselläni vallan asenteesta ja asennoitumisesta kiinni. Yritän löytää jotakin hyvää joka päivästä ja jokaisesta säästä, joka oven avatessa on vastassa. Eihän se helppoa ole, mutta helpottaa kummasti mm. kaatosateessa bussipysäkille kävelyä 😉 Kotona kynttilöiden poltto, koiran rapsuttelu ja viltin alla makoilu auttavat kummasti myös pimeydestä selviämiseen 🙂

 57. Tuija Kauppinen says:

  Lumenen laatuun voi aina luottaa.

 58. Marjuska says:

  Lumene on suosikkini. Nämä tuotteet eivät tosin ole entuudestaan tuttuja, joten toivottavasti arpaonni olisi myötä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.