Tiikeriä ulkoiluttamassa

tunnetila: ilo

williamsburgbridge01

Lumisesta Suomesta aurinkoiseen New Yorkiin siirtyminen lämmitti mieltä ja hipiää. Lämpöasteiden kivutessa lähes pariinkymmeneen asteeseen alkoi pukeutuminen kuitenkin olla haastavaa, etenkin kun tuuli oli hetkittäin syksyisen hyytävä.

Välillä tuulen tuiverruksessa päähän piti kaivaa pipo, ja seuraavassa hetkessä kulman takana jonne tuuli ei yltänyt, odotti aurinkoinen t-paitakeli. Kerrospukeutuminen oli siis reissussa kaiken a ja o.

Lyhyt kevytuntsikka ja pitkä neuletakki eivät kuulosta parina toisiinsa lainkaan sopivilta vaatteilta, mutta kun matkalaukussa kulkenut vaatevarasto ei sattunut muita kerrostettavia vaatteita sisältämään, niin tuolla yhdistemällä mentiin lähes koko viikko.

151116_01

kevytuntuvatakki Uniqlo, neuletakki By Malene Birger, t-paita Kenzo X H&M,
farkut Primark, laukku Massimo Dutti, nilkkurit Rizzo, aurinkolasit Triwa

williamsburgbridge03151116_05 151116_03williamsburgbridge02 151116_04williamsburgbridge04151116_02 williamsburgbridge05

Mukaan reissuun pääsi myös Kenzo X H&M -mallistosta nappaamani (tai siis Reetan minulle nappaama, kiitos Reetta!) t-paita tiikerikuosilla. Olen vähän ujo käyttämään noin näyttäviä kuoseja arkipukeutumisessani, mutta päivään kovasti trendikkäässä Williamsburgissa tuo kuosi sopi kuin nenä päähän.

Tarkoituksenani oli ostaa reissusta itselleni talveksi siisti villakangastakki, mutta kuinka ollakaan, raahasin mukanani Uniqlosta (taas!) uuden untuvatakin. Argh!

Kuinka monta rentoa ja lämmintä talvitakkia ihminen voi muka tarvita?! Miksei yksikään siisti villakangastakki saa sydäntäni sykähtämään? Mukavuudenhaluni alkaa olla jo vähän huolestuttavissa mitoissa.

8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.