Herkullista rouskuteltavaa

tunnetila: tykkäys

maissikakut2

Ehdin eilen illalla kirjoittaa tälle päivälle ihan toisen postauksen ja ajastaa sen tähän sunnuntaiaamuun, kun sattumalta nappasin iltapalaksi Stockmannilta saamastani herkkukassista* löytyneitä maissikakkuja. A-P-U-A miten hyviä!!!

Postauksen aihe vaihtui heti. On nimittäin pakko vinkata välittömästi näistä kevyistä herkuista myös teille.

Tykkään rouskutella perinteisiä riisikakkuja välipalaksi, ja ajattelin näiden Friggs’n maissikakkujen olevan samanlaisia, ainoastaan tehdyn maissista riisin sijaan.

maissikakut4

Koostumus on kyllä samanlainen, mutta maku, ai että! Ihan kuin popcorneja natustelisi. Friggsin gluteenittomat maissi-kvinoa-pellavansiemenkakut on maustettu merisuolalla, ja tuo poppareista muistuttava suolainen maku koukutti minut täysin.

Kakkuset ovat herkullisia ja kevyitä sellaisenaan, mutta kun päälle laittaa vaikkapa juustosiivun (itsellä sattui olemaan jääkaapissa oikein rasvaista ja kermaista goudaa, mmm…), maku on taivaallinen!

Jos kaipaatte uutta maukasta rouskuteltavaa, niin napatkaapa testiin kvinoa-pellavansiemen maissikakkuja jos niihin kauppareissuillanne törmäätte!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

6
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ninni
  15/01/2017 at 12:24

  Noi on niin hyvä!!! Oma suosikki on kylläkin chiasiemen, mutta kyllä noiki menee 😉

  • Reply
   Nina
   15/01/2017 at 13:04

   Ooh, kiitos vinkistä Ninni! Ostan seuraavaksi chiasiemen maissikakkuja! 🙂 Onko nekin samalla tavalla suolaisia kuin nämä? Itse en tykkää sipseistä enkä syö niitä juuri koskaan, mutta voisin kuvitella, että sipsidiggareille nämä voisivat olla hyvä terveellisempi vaihtoehto.

   • Reply
    Ninni
    15/01/2017 at 18:08

    Joo niissäkin on merisuolaa eli menee todellakin sipsien asemasta 🙂 Ja jostain syystä tuo maissi houkuttelee enemmän kuin riisi. En sitten tiedä onko ne terveellisempiä vai ei 😀

    • Reply
     Nina
     15/01/2017 at 18:40

     Nam nam nam! Täytyy kyllä maistaa myös niitä chia-versioita. En tiedä minäkään onko maissi vai riisi terveellisempää, mutta sama se, kunhan ovat hyviä niin syön joka tapauksessa. 😀

 • Reply
  Iina / MouMou
  16/01/2017 at 11:43

  Mä liputan kans chia-versioo! 🙂

  • Reply
   Nina
   16/01/2017 at 15:36

   Okei, eli pakko ostaa niitä seuraavaksi. Jee, kiitos vinkistä! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.