Muumeja, shampanjaa ja vaahtokarkkeja

tunnetila: ilo

Muumien ystävät kuulolle, minulla on Teille hyviä uutisia!

Jokainen Muumimukeista tai muista Arabian Muumituotteista pitävä varmasti tietää, että Stockmannilla on ikioma Muumi -kuosinsa. Stockmann Muumi -kuosin erikoisuutena on Muumimamman käsilaukusta löytyvä Stockmannin vanha logo.

Tove Jansson suunnitteli erityisen Stockmann Muumi -kuosin 50-luvulla yksinoikeudella Stockmannille, ja tuosta kuosista valmistetaan silloin tällöin uusia tuotteita Stockmannin valikoimaan.

Tänään, ystävänpäivänä, 14.2. klo 9.00, Stockmannin muumituoteperheeseen lanseerataan uusi tulokas, suloinen kannellinen muumipurkki (0,3l).

Sain purkin* Stockmannilta itselleni jo ennen lanseerausta, ja vaikken Muumiastioita keräilekään, olen silti sievästä purkista innoissani. Aina kun mainitaan ”erikoiserä” tai ”rajoitettu saatavuus”, kiinnostun uusista jutuista ihan eri tavalla.

Stockmann Muumi -kuosilla valmistetaan tuotteita aika harvoin, ja silloin kun niitä valmistetaan, niistä tulee nopeasti keräilytuotteita. Tätäkin purkia valmistetaan ainoastaan yksi erä, joten sen jälkeen kun purkki on myyty Stockalta loppuun, sitä ei saa enää mistään.

Olen seurannut sivusta Muumimukien keräilijöitä, ja ihmetellyt mukien hintojen hurjaa nousua. Harmittaa valtavasti, kun en tajunnut 90-luvun alussa ostaa jokaista eteeni tullutta Muumimukia uudella kuosilla. Nykyään 90-luvun alkupuolen mukeista maksetaan parhaimmillaan satoja euroja!

Oman Muumipurkkini täytin sydämenmuotoisilla vaahtokarkeilla, kun vietimme viikonloppuna ystävänpäivää vähän ennakkoon.

Suloista Muumipurkkia katsellessani ajattelin erityisellä lämmöllä erästä ystävääni, jolta sain lahjaksi Muumimukin vuonna 1992. Tuo muki on minulla edelleen tallessa, ja vaikka moni on tarjoutunut ostamaan sen hyvään hintaan, muki ei ole myytävänä.

Vanha Muumimukini saa nyt seuraa tästä erikoiseränä valmistetusta Muumipurkista. Saapa nähdä mikä on mukin tai purnukan arvo vaikka kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä!

Ihanaa ystävänpäivää! Virtuaalihalaus ja sydämenmuotoinen vaahtokarkki juuri Sinulle! Olet tärkeä!

6
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Saara
  14/02/2017 at 10:56

  Hyvää ystävänpäivää virtuaaliystävälleni!! <3

  • Reply
   Nina
   14/02/2017 at 19:29

   Hyvää ystävänpäivä ihana Saara! Kiva että olet kulkenut blogini mukana jo miljoona vuotta! (Tai ainakin yhdeksän…) <3

 • Reply
  Johanna
  14/02/2017 at 12:11

  Hyvää ystävänpäivää lempibloggaajalleni! <3

  • Reply
   Nina
   14/02/2017 at 19:30

   Hyvää ystävänpäivää Johanna! Kiitos kommenteistasi, ne ovat kullanarvoisia. Kommentoit ahkerasti ja olen siitä valtavan kiitollinen sinulle. <3

 • Reply
  Tarja
  14/02/2017 at 19:08

  Hyvää ystävänpäivää lempparibloggajalle ja virtuaaliystävälleni Ninalle! <3
  Ihastuttava Muumi-purkki! Mulla on kaapissa kaksi 90-luvun alkupuolen Muumi-mukia. Niistä tosiaan saisi aika hyvin rahaa, jos möisi – mies oli näitä jo myymässä 10 vuotta sitten, kun piti hintoja silloin jo naurettavan korkeina 😀 Nyt ne on moninkertaisia. Vasta tästä keskusteltiinkin ja totesin, että ei kannata myydä: hinnathan vain nousevat! Sen verran noita mukeja alettiin jo vuosikymmen sitten varoa, että eipä niistä enää kahvia uskalla juoda…

  • Reply
   Nina
   14/02/2017 at 19:32

   Ihanin Tarja, kiitos että olet virtuaaliystäväni ja ihana ihminen! <3 Oi teillä on Muumiaarteita useampikin! Näinköhän mukien hinnat jatkavat nousuaan, vai tuleeko siihen stoppi jossain vaiheessa? Bongasin yhden Fazer-Muumimukin, jonka arvo on 4500-5000€! Jestas! Voi miksen tajunnut hankkia sitä jouluna 2004?!

 • Reply
  pauliina
  14/02/2017 at 20:36

  ihanaa ystävänpäivää!!
  osaapas olla suloinen purkki. ihan silkkaa vaahtokarkkia itse purkkikin. 🙂

  • Reply
   Nina
   15/02/2017 at 18:38

   Ihaninta ystävänpäivää myös sinulle, pauliina ystäväni! <3 Vähän myöhässä, mutta aina pitäisi olla ystävänpäivä! Tiesin heti, että haluan ihania vaahtiksia purkin täyteen, ja ehkä vähän ylikin. 🙂

 • Reply
  Heli
  15/02/2017 at 21:56

  Ihana purkki! (Eikä missään näy ylimääräisiä ”juttuja”!) 😀

  • Reply
   Nina
   16/02/2017 at 15:52

   Jee, kiitos tsekkauksesta Heli! Ylimääräiset jutut on nyt toivottavasti lopullisesti poissa. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.