Kevätmeikit IsaDoralta

tunnetila: tykkäys

Harvoin on helmikuussa näin keväinen olo kuin tänä vuonna. Kunnollinen talvi kesti tänä talvena pari viikkoa, ja sen jälkeen on alkanut olla keväisempää ja keväisempää.

Lintujen sirkutuksen lisäksi varma kevään merkki on kauniiden keväisten meikkisävyjen rantautuminen liikkeiden kosmetiikkastandeille. Tänä keväänä tarjolla on paljon poikkeuksellisen kivoja juttuja, ja ilokseni löydän kaikilta brändeiltä useita juuri minua miellyttäviä sävyjä.

Ensimmäisenä esittelyssä on IsaDoran Cool Matt kevätmeikit.

Yksi tämän kevään trendikkäimmistä jutuista on mattapintaisuus. Useissa kokoelmissa huulet ja kynnet saavat mattaisen pinnan, ja mattapinta on esillä myös IsaDoran keväässä.

Mattakynnet näyttävät jännittäviltä, ja ne tuovat kynsien lakkaamiseen täysin uuden ulottuvuuden. Mattahuulien ihanuudesta taas en ole vielä ihan varma… Testailen mattahuulia kotioloissa silloin tällöin, mutta aina kun lähden ovesta ulos, sipaisen mattahuulipunan päälle kiiltävää huulikiiltoa.

Testiin saamani mattapuna on sävynumeroltaan 08 Bare Blush (kuvissa hylsy auki), ja se on sävynä minulle täydellinen! Myös testiin saamani Ultra Matt Liquid Lipstick sävyt 07 Dolce Rose ja 09 Vintge Pink, ovat kuin minulle tehtyjä. Enää täytyisi opetella käyttämään niitä ihmisten ilmoilla.

Muiden huulilla mattapinta näyttää kivan erilaiselta ja raikkaalta. Tavoitteenani onkin nyt oppia katsomaan myös omaa peilikuvaa mattaisilla huulilla. Mitä mieltä Te olette mattahuulista?

Muita IsaDoran kevätmalliston lemppareita, ja heti käyttöön päässeitä tuotteita, ovat Perfect Blush poskipuna sävyssä 53 Coral Glow, vaalea korostuskynä kulmaluulle ja silmille, sekä minut jälleen luomiväreistä innostumaan saanut paletti Eye Sculptor Bar, sävyssä 20 Nude Sculpt.

Nude Sculpt on ensimmäinen nudepalettini, ja IsaDoran tuotteissa mukana olevilla käyttöohjeilla osaan nyt tehdä kauniin, tai ainakin edes vähän sinne päin olevan nudemeikin. Parasta!

Ilme on heti kokonaisuutena paljon huolitellumpi, kun silmät on meikattu huolellisemmin.

Oletteko Te jo tutustuneet IsaDoran kevätuutuuksiin tai mattatuotteisiin? Täytyykö kynsilakan ja huulipunan kiiltää, vai onko mattameikkien tuleminen Teistä mukavaa vaihtelua?

Kivaa alkanutta viikkoa Teille kaikille! Toivottavasti saadaan paljon aurinkoisia päiviä!

3

(6) Kommentit

 1. Oi, minusta mattahuulet ovat ihania ja käytänkin varmaan 80% ajasta pelkkiä sellaisia 😛 tuo Isadoran kevätmallisto iski ihan satasella, toistaiseksi olen kotiuttanut ne kaksi poskipunaa mutta niin huulituotteet kuin tuo luomiväripalettikin kiinnostaisi!

  1. Ai sinä olet koukussa mattahuuliin? Ihana kuulla! Minäkin uskaltauduin tänään reippaasti töihin mattahuulilla. Jännitti. 🙂 Ja sitten en muistanut että minulla oli mattapunaa, ja laitoin päälle huulirasvaa. Heh, tyypillistä! Mutta tästä se lähtee! Lisää mattaharjoituksia huomenna.

 2. Kepa says:

  Mattahuulia tai -kynsiä en ole vielä päätynyt kokeilemaan! Kynsillä vähän kiinnostaisikin, huulimeikkiä olen niin huono käyttämään että matasta varmaan liian hurja aloittaa. Täytyypä piipahtaa Isadoran pisteellä tänään kaupungilla piipahtaessa 🙂

  1. Suosittelen testaamaan mattapintaa kynsissä. IsaDoralla on siis päällyslakka, jolla saa kynsille mattamaisen pinnan. tosi jännä ja kiva uutuus!

 3. Mattahuulet on must, mutten osaa käyttää huulipunia muuta kuin ehkä kuvauspäivinä! 😀 Johtuu leviämisen pelosta, huulipunan jatkuvasta lisäilystä ja huulten kuivumisesta. Onko nuo oikeasti hyviä, nuo huulipunat kun kiinnostaisi ne 😀

  Mattakynnet ovat aivan huikeita, heti saa huolitellun lakkauksen! Nyt mulla on kuitenkin menossa sellainen kausi, että rakastan katsoa kiiltäviä, lakattuja kynsiäni ja peilailla valoa niiden kiiltävältä pinnalta! 😀 <3

  1. Minä kyllä tykkään noista huulipunista tosi paljon. Ja päivä päivältä opin käyttämään niitä paremmin. 🙂 Vähän kyllä ärsyttää huulipunan jatkuva lisääminen, mutta nämä mattapunat pysyvät huulilla normaalia paremmin. Kannattaa testata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.