Uuden Lumenen lempparit (+arvonta)

tunnetila: tykkäys

Moni Teistä on varmasti huomannut, että Lumene on pistänyt tuotteensa lähes kokonaan uusiksi. Ihonhoidon tuotelinjastot ovat kokeneet päivityksen, ja uusia tuotteita on lanseerattu valtavasti. Sisu, Valo, Hehku, Lähde ja Kuulas. Loistavia tuotteita ja erilaisia ihonhoitosarjoja löytyy jokaiselle ihotyypille.

Myös Lumenen meikit kokivat uudistumisen, ja olen vähän testaillut juuri lanseerattuja meikkituotteita Nordic Luxe ja Nordic Chic -linjoista.

Poimin tähän postaukseen minua ensi hetkestä eniten ihastuttaneet, ja meikkipussiini muuttaneet Lumene-uutuudet.

Ehdottomaksi lempituotteekseni kaikista tuotteista on noussut Nordic Nude Air-light puuteri*. Sävyjä tuotteessa on neljä, ja yllätyksekseni asiantuntija valitsi minulle sävyn 2. Olen yleensä porukan kalpein, mutta tässä tuotteessa sävy 2 saa meikkini hehkumaan ja tuo kasvoille terveen sävyn.

Puuteri kiinnittää meikin hyvin, ja jos meikkiä täytyy parannella, sen tekee mielellään kauniin, hopeaisena hohtavan pakkauksen vuoksi.

Toinen suosikkini Nordic Nude -linjasta on poskipuna*, jota olen testannut sävyssä 3. Poskipuna heijastaa valoa todella kauniisti!

Jos et ole vielä oppinut käyttämään Lumenen aiemmin lanseeraamia Invisible Illumination -tuotteita, niin tämän poskipunan hehkusta on hyvä aloittaa hehkumisharjoitukset.

Jokapäiväiseksi luomivärikseni nappasin Nordic Chic -linjan Pure Color luomivärin* hennon vaaleanpunaisessa sävyssä numero 8 Before Sunrise. Pure Color luomiväreissä on hurjasti pigmenttiä, ja väri pysyy luomilla hyvin iltaan asti.

Luomiväri kuuluu uutuusmeikkien edullisemman hintaluokan Nordic Chic -linjaan, mutta sen pakkaus on edullisuudestaan (12,90€) huolimatta todella kaunis kaikessa läpinäkyvyydessään.

Nordic Luxe -meikit ovat siis Lumenen uusi premium-meikkilinja, Nordic Chic taas on raikas ja moderni, ja hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Muita käyttöön päässeitä meikkejä ovat täydellisen raikkaan, kiiltävän ja hyvin levittyvän koostumuksen, sekä unelmaisen tuoksun omaava Nordic Seduction -sarjan kiiltopuna* (sävy 7, Kesätaivas (joka on tosin vähän liian kesäinen näille säille) ja Nordic Chic -sarjan kulmakynä*, jonka toisessa päässä on erinomainen kulmaharja.

Näiden lisäksi olen testaillut hopeisessa hylsyssä olevaa Nordic Noir silmänrajaustussia. Tussilla saa aikaan todella näyttävät rajaukset. Ensimmäisellä kerralla tekemäni rajaukset menivät hieman överiksi (tussin pää on aika paksu), mutta kun tussia opii käyttämään, saa rajauksesta myös maltillisen.

Etenkin juhlameikin tekemiseen tämä tussi on minulle omiaan.

Olen saanut uutuustuotteita niin paljon testiin, että ajattelin koota meikeistä taas paketin, jonka arvon blogini lukijoiden kesken.

Jos sinua kiinnostaa saada itsellesi Lumenen uutuuksista koostuva meikkisetti, joka sisältää 10+1 tuotetta (pääosin värimeikkejä, plus bonuksena tuo suurin suosikkini, Nordic Nude puuteri lempparisävyssäni!), jätä kommenttisi tähän postaukseen!

Kommentointiaikaa on tämän viikon sunnuntaihin (12.3.) klo 20.00 asti. Kaikki siihen mennessä tulleet kommentit osallistuvat arvontaan! Onnea jokaiselle tasapuolisesti!

Ps. Kuvissa esiintyvät ihastuttavat siveltimet ovat kotimaisen Cailapin puuterisivellin* ja vaahtomuovipäinen applikaattori*. Olen niihin aivan ihastunut! Ylellinen ulkonäkö, mutta kohtuullinen hinta. Siinä aina toimiva yhtälö.

5

(62) Kommentit

 1. pimassou says:

  Olisi hienoa kokeilla tätä kautta Lumenen uutuuksia. 🙂

 2. Kati H says:

  Toi huulipuna!! 😮 Ihana! On tosi vaikea löytää oranssihtava sävy, joka sopii pohjoismaalaisille huulille. Lumenen meikeistä olen käyttänyt eniten juuri huulipunia, koska sävyjä on niin paljon ja puna tuntuu mukavalta huulilla. Ehkäpä olisi aika tutustua myös tuohon kehumaasi puuteriin… 😉

 3. Tiinanen says:

  Lumene on onnistunut tuoteuudistuksessaan loistavasti, todella raikkaan näköiset pakkaukset!

 4. Emilia says:

  Olisi ihanaa päästä testailemaan Lumenen uutuksia! Lumene on ehdottomasti yksi mun luottomerkeistä 🙂

 5. Riitta says:

  Herkullisen houkuttelevan näköisiä uutuuksia !

 6. Elma says:

  Ihana olisi testata Lumenen uutuuksia! Palkinto kuulostaa huippukivalta talven väsyttämille kasvoille <3
  Ihanaa päivää sinulle!

 7. moonangel says:

  Olisi ihana oppia meikkaamaan. Itsellä menee aina sinne perus-ripsarimeiningille :/

 8. Heini says:

  Olisi ihana päästä testailemaan näitä Lumenen uutuuksia! 🙂 Pidän todella paljon tuosta uudesta ylellisestä ulkonäöstä!

 9. Maisa says:

  Kuulostavat ihanilta, mukana! 🙂

 10. Hennaj says:

  Mukana arvonnassa 🙂 Täällä pikkukaupungissa jossa asun, ei ole ainakaan vielä kaupassa näitä uutuuksia näkynyt 🙁

 11. Neilikki says:

  No todellakin haluan päästä kokeilemaan Lumenen tuotteita laajemmin. Mielestäni Lumene onnistui uudistuksessaan loistavasti, ja mukaan tuli paljon kiinnostavia tuotteita. Harmi, että olen päässyt toistaiseksi testailemaan niitä ihan liian vähän.

 12. Olispa kiva voittaa! Lumene on mun vakimerkki, mutta en ole uudistettuja meikkejä vielä ehtinyt testailemaan.

 13. Ida S says:

  Oi, miten ihanalta näyttää! Itse en ole uskaltautunut vielä uudisrettua Lumenea hankkimaan, ja en oikein ole osannut valita, pidänkö uudistuksesta vai en.. Näihin tutustuisin mielelläni:)

 14. Virpi Heikkilä says:

  Ehdottomasti mukana, näitä olisi kiva kokeilla!

 15. Pinja says:

  Ihanan näköisiä nämä uudistuneet tuotteet!

 16. Xeveliina says:

  Olisi ihana saada näitä uutuusmeikkejä!

 17. Sanna says:

  Uudistuneelta Lumenelta olen kokeillut jo valotippoja. Olisi tosi kiva päästä kokeilemaan myös näitä muita!

 18. Riiti says:

  Lumene on ollut suosikkini jo pitkään ja mielelläni kokeilisin uudistettuja meikkejä, joten mukaan arvontaan 🙂

 19. Piu says:

  Kiitos hyvästä ja selkeästä postauksesta! Mukana arvonnassa.

 20. Aila says:

  Kaikkea uutta on mukava kokeilla. Mukana.

 21. Annika.J says:

  Lumenen tuotteet ovat ihania ja laadukkaita 🙂

 22. Sandi Österlund says:

  Rakastan Lumene tuotteita ja olen hankkinut itselleni siveltimiä ja beautyblendereitä sun muita huolellisen meikin tekoon , niin tulisipa tarpeeseen kokonaan uudet meikit kevään kunniaksi!!, mukaan arvontaan<3

 23. tiiu says:

  Mukaan. Ihana palkinto!

 24. Hannam says:

  Olisi kiva kokeilla!

 25. Mukana! Ennen käytin enemmänkin Lumene tuotteita, mut jostain syystä käytössä ei juurikaan ole Lumenea. Lumene ripsarit ei ole makuuni, sen sijaan puuterimaisista olen tykännyt (luomivärit, poskipunat ja puuteri). Ai mutta hei, onhan mulla Lumene huulipuna jatkuvassa käytössä, ihan paras!

 26. Jenni Jukkala-Kylliäinen says:

  Yleensä en osallistu mihinkään arvontoihin ja muutenkin olen superhuono kommentoimaankaan mitään, mutta nyt on ehdottomasti poikkeuksen paikka. Ihanaa olla mukana yhden lempibloggaajan arvonnassa tavoittelemassa uutta kevätlookkia mahdollistavaa voittoa?

 27. nina s says:

  No todellakin olen mukana 🙂 Pidän kovasti Lumenen tuotteista.

 28. Eva says:

  Mielelläni kokeilisin Lumenen uutuuksia

 29. sikkuralla says:

  Oi, miten kivan näköisiä Lumenen tuotteita.

 30. klaara says:

  Ihania kotimaisia tuotteita! Mukana arvonnassa.

 31. Mirja says:

  Olisipa ihanaa kokeilla näitä uutuuksia! 🙂

 32. Elise H. says:

  Lumenen uudet meikit kiinnostavat kovasti! Mukana arvonnassa 🙂

 33. sina says:

  Mukaan, kiinnostavia tuotteita 🙂

 34. Hippu says:

  Osallistun!

 35. Ellu says:

  Lumenen tuotteet ovat kyllä tosi hyviä! Ja ovat vaan vuosien varrella parantuneet. Mulla on muutama Lumenen luottotuote joista en haluaisi luopua koskaan!

 36. Noora says:

  Ihania nää Lumenen uutuudet, luen aina innolla kaikki blogipostaukset niistä! Kivoja kuvia sulla tuotteista ja kiva kuulla sun omista lemppareista 🙂

 37. mari says:

  Ihastuttavia täytteitä olisivat joaika tyhjentyneessä meikkipussissani nämä uutuudet. Kiitos kattavasta esittelystä. Mukana arvonnassa 🙂

 38. Henna Pantio says:

  Ois Ihana ja tarpeellinen setti ittelle! ?

 39. Vallan ihastuttava naisen pelastus setti :)… Pidän lumenesta joskos nyt hieman jäänytkin sytojen vuoksi tämä kaunistautuminen 🙂 Mutta niin kivaa olla nainen joka pikkaisen piristettä päiväänsä kaipaa ! Ilolla mukana!

 40. Lumene on aivan ihana ja varsinkin nää suuret muutokset ovat olleet positiivisia! Ihana arvonta ja mukana olen enemmän kuin mielelläni!

 41. Kepa says:

  Mukana! Lumenen tuotteet omia ehdottomia lemppareita, viimeisimpänä nestemäiset hehku, poskipuna ja meikkituotteet 🙂 Mieli halajaa myös näitä uutuuksia. Lumene on aivan loistavasti osannut uudistaa tuotteitaan ja brändiään.

 42. Leena says:

  Olen käyttänyt Lumene tuotteita säännöllisen epäsäännöllisesti jo pitkään, pääasiassa meikkejä. Nämä uutuudet kiinostaa kyllä paljon 🙂

 43. pauliina says:

  no kyllä kelpais! lumenen uutuuksista on vasta tullut testattua misellivettä, josta kyllä pidin paljon.

 44. ansu88 says:

  Mukaan!

 45. tii says:

  Mukana myös 🙂

 46. Rouva R says:

  Lumene todella uudistaa tuotteitaan kiitettävään tahtiin. Ihonhoitotuotteista hankin jo Sisu-sarjan seerumin ja öljyn. Mielettömän hyviä! Nyt peukut pystyyn!

 47. annasanna says:

  Lumenea olen käyttänyt jo vuosia, vakkarituote meikkipussissa mutta noita uusia en ole vielä ehtinyt testaamaan. Olisi kyllä kiva kokeilla uudistunutta linjaa.

 48. Mini says:

  No ehdottomasti! Olen käyttänyt Lumenea jo teiniajoista lähtien, välillä en kelpuuttanut (piti testata ”hienompia”, mutta nyt kyllä ihan suosikkejani! Uudet tuotteet ovat eittämättä top kolmosessa kosmetiikkamerkkien suhteen!

 49. Meri says:

  Tuo Lumenen uutuus seerumivoide on tosi hyvä! Samoin valopisarat <3

 50. SAMP says:

  Mukana arvonnassa! Lumene on laadukas ja nykyisin vieläpä esteettisestikin omaan silmääni sopiva 🙂

 51. Päivi says:

  Ehdottomasti mukana! Olen ollut Lumenen vakkarikäyttäjäniin kauan kuin jaksan muistaa!

 52. ~Anna says:

  Voi, kyllä kiinnostaisi! Ison elämänmuutoksen jälkimainingeissa ovat kosmetiikkaostokset jääneet tosi vähille rahanpuutteen vuoksi, joten tämä paketti olisi kuin taivaanlahja. 🙂

 53. Tytti says:

  Mukana! 🙂

 54. Marjo says:

  Mukana. Lumenen tuotteista olen aina tykännyt!

 55. Tiffany80 says:

  Meikkipussissani suurin osa meikeistä on Lumenen, samoin ihonhoitotuotteista! Laadukkaita ja kotimaisia tuotteita. Näitä haluaisin kokeilla!

 56. anna s. says:

  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

 57. Anna says:

  todellakin mukana arvonnassa! näitä Lumenen uutuuksia olisi kiva päästä testaamaan 🙂

 58. piitu says:

  Mukaan!!

 59. Sirkku says:

  Todella mukavia uuutuuksia Lunenelta, olisi mukava päästä näitä tuotteita kokeilemaan.

 60. hilkka says:

  Lumenen tuotteet ovat laadukkaita ja sopivat hyvin myös minun iholleni 🙂

 61. heidil says:

  Mukaan arvontaan!

 62. sarita says:

  Osallistun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.