Ensimmäiset nappaskengät

tunnetila: ihastus

Pari vuotta sitten Minna Parikka lanseerasi naisten kenkäihanuuksien oheen kenkämalliston lapsille. Mini-mallistosta löytyy supersöpöjä jalkineita vauvoille ja nykyään myös vähän isommille lapsille.

Olin täysin myyty heti ensimmäisen kerran pikkuruisia kenkiä nähdessäni. Kukapa ei olisi? Harmittelin kun minulla ei ollut ketään, kenelle kenkäihanuudet hankkisin.

Viime elokuussa ystävälleni syntyi tytär, ja minua pyydettiin pienokaisen kummitädiksi. Myönnän, että lähes samalla hetkellä kun lupasin ottaa tärkeän pestin vastaan, ajattelin hankkivani tytölle lahjaksi hänen ensimmäiset Minna Parikkansa.

Muutaman kuukauden maltoin odottaa, mutta jokin aika sitten, pikkuneidin 1-vuotissynttärit mielesäni, hankin hänelle vaaleanpunaiset pupukengät. Kengät on maailman söpöimmät!

Kenkien koko on 22, eli jos pikkuneiti kasvaa perinteisten kasvukäyrien mukaan, kenkien pitäisi olla hänelle sopivat juuri parahiksi hänen ensimmäisille synttäreilleen.

Eihän nämä mitkään käyttökengät hänelle ole, mutta ei niin ole tarkoituskaan. Synttärit, 1-vuotisvalokuvaus, ja sen jälkeen suloiset kengät pääsevät muistojen aarrearkkuun.

Aluksi ajattelin, että annan kengät hänelle lahjaksi vasta synttäripäivänä. Arvatkaa maltoinko? No en tietenkään! Heti kun sain pikkuneidin kylään viime viikonloppuna, minun oli pakko kaivaa kenkälaatikko esiin ja antaa se uudelle omistajalleen.

Ilokseni typykällä on harvinaisen hyvä maku, ja hän ihastui kenkiin kovasti. Kenkien kiiltonahkapinta oli ensikohtaamisessa välittömässä vaarassa, kengät nimittäin löysivät heti tiensä pieneen suuhun. Onneksi äiti ehti hätiin ja pelasti kengät pieniltä hampailta.

Toivon, että nämä kengät tulevat kulkemaan neitokaisen mukana pitkään, ja tuottavat hänelle iloa vielä aikuisena.

6

(10) Kommentit

 1. Johanna says:

  Ihanat! Kelpaisi mullekin aikuisten koossa. 🙂

  1. Eikö?! Mäkin haluun! 😀

 2. Ellu says:

  Voi ei miten ihanat ja aivan väärää kokoa! 😉 En muuten tajunnut silloin kun nämä vilahtivat ensimmäisen kerran Tunnetilan fb-päivityksessä, että ovat lasten kokoa! Näitä voisi valmistaa myös aikuisten koossa 🙂

  1. No olisi nämä kengät kelvanneet minulle kyllä ihan omassa koossanikin. 🙂 Ja myös kummitytön äidille. Olisipa muuten ihana, jos äidillä ja lapsella olisi samanlaiset kengät! <3

 3. Ellu says:

  Piti vielä sanoa, että aivan ihana lahja pikkuiselle! <3

  1. Eikö olekin?! Hyvä että maltoin antaa nuo pikkuneidille. 🙂

 4. pauliina says:

  järkyttävän suloiset!

  1. Heh, erittäin hyvin sanottu pauliina! 😀

 5. Voi miten ihana kummitäti <3

  1. Onnistuneen lahjan antajan ilo on kyllä parasta! Onneksi myös lahjan saaja (ja hänen äitinsä) pitivät paketista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.