Onnen aiheita auringossa

tunnetila: onni

Aurinkolasit. Ulkona tarkenee ilman takkia asukuvausten ajan. Aurinkoista on vielä iltakahdeksalta. Kadut on lakaistu hiekasta. Väsyttävää lämmön nousua ei ole ollut pariin viikkoon. Korvaan ei ole koskenut viikkoon. Palkkapäivä. Töissä hyvä draivi ja paljon kivaa tekemistä. Älyttömän hyvät appelsiinit.

Blogini on siirretty uudelle palvelimelle eikä virus enää jyllää. Uusi järjestys makuuhuoneessa. Kivoja blogitapahtumia tulossa. Siistijä tulee pistämään huushollin kuntoon keskiviikkona. Ensi viikolla kampaaja.

neuletakki Samuji, pellava t-paita H&M, farkut Primark,
laukku Marc Jacobs, kengät Dune London, aurinkolasit Triwa


Kohta on pääsiäinen. Pääsiäiseksi pääsee perheen luo. Opiskelukavereiden tapaaminen Tampereella. Vappu on maanantaina, eli se tarkoittaa ylimääräistä vapaapäivää. Lomareissu toukokuussa. Töissä isot juhlat. Edessä oleva kesä ja kesäloma.

Siinäpä tuli monta syytä olla iloinen. Ja monta syytä odottaa tulevaa.

En ole kokenut koko alkuvuoden aikana juurikaan onnentunteita. Toki ystävien kanssa on ollut kivaa viettää aikaa, mutta minulle ominaisia ”innostun helposti ja etsin kaikesta positiivisia puolia” -ajatuksia ei ole juuri näkynyt. Nyt näkyy!


Tarkoittaakohan tämä sitä, että olen kohta lusinut tämän koko alkuvuoden kestäneen flunssan? On ihan uskomattoman hieno tunne, kun jaksaa käydä kaupassa ja kantaa kauppakassia ilman uuvahdusta ja otsalle nousevaa kylmää hikeä. Tai kun voi skipata hissin ja kävellä portaat ylös ilman vinkuvia keuhkoja ja yskänkohtauksia.

Ihmiset rakkaat, nauttikaa siitä kun olette terveitä! Ulkoilkaa ja liikkukaa, arvostakaa jokaista hetkeä. On mielettömän hienoa kun kroppa tottelee eikä anna periksi.

Nyt jos oloni tästä taas heikkenee, en oikeasti tiedä mitä teen. Mutta nyt, juuri nyt nautin auringosta ja siitä, ettei enää yskitä ihan koko ajan!

Kuvat: Ida / Ida365

5

(8) Kommentit

 1. Ihana kuulla että voit paremmin! Kyllä se vaan niinkin on, että fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Toivotaan että kohdallasi tämän vuoden sairastelut olivat siis tässä! Hyvää oloa ja mieltä toivottelen <3

  1. Kiitos sinä ihana tsemppaaja! Tsemppiä tarvitaan, sillä pieni lämmönnousu on taas palannut. 🙁 Enpä minä terve haluaisikaan olla… Kuka sillä terveydellä mitään tekee?? *nieleskelee kyyneleitä*

 2. Ai niin, tuo neule on aivan ihana!

  1. Kiitos! Neule on minulle vähän liian pitkä (=maahan asti), mutta onneksi on korkkarit keksitty! 🙂

 3. koshka says:

  Toivotaan, että nyt alkaa nousukausi ja alkuvuoden kipeilyt ja ankeudet jää taakse! Ihanaa, että sulla on tiedossa noin paljon kaikkea mahtavaa! On niin hyvä tunne, kun on odotettavia juttuja – askel on jotenkin kummasti kepeä ja vähän irti maasta silloin 🙂 Mulla on ollut nyt tässä kuussa monta huippujuttua (ehkä korvaamaan myöskin kurjaa alkuvuotta), eikä vähäisimpänä niistä Berliini, josta ikävä kyllä jouduin jo palaamaan takaisinkin. Mutta kylläpä se vaan teki hyvää: t-paitakelit, aurinko, Berliini itsessään, löydetty ihanuusburgeripaikka, shoppauskierrokselta löytyneet uudet aurinkolasit (no saattoi sieltä löytyä totta puhuen pari muutakin kivaa juttua.)… Pitää varmaan keksiä loppukeväällekin kaikenlaista mukavaa ohjelmaa, että saisi tämän hyvän flow:n pysymään päällä:)

  1. Oi Berliini!!!! <3 Kelpaisi mullekin. Esim. pidennetty viikonloppureissu tuohon kivaan kaupunkiin tekisi nyt niiiiin hyvää! Mä yritän täällä ajatella positiivisesti, vaikka taas pari päivää on ollut vähän lämmönnousua. Ei auta itku, pakko yrittää tsempata. Kivaa viikonloppua sinulle koshka!

 4. Se on ihan parasta kun on jotain mitä odottaa! <3

  Mukavaa uutta viikkoa ihana! <3

  1. No niin on! Ja ihan eniten odotan sitä, että olen kokonaan terve. AI ETTÄ! Ihanaa viikkoa sinullekin Reetta! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.