Nilkkureiden metsästys

tunnetila: ilo

*yhteistyössä Spartoo*

Kärsin akuutista nilkkureiden tarpeesta. Luulin muutama vuosi sitten hankkineeni klassiset chelsea bootsit loppuiäksi, mutta kyseisistä kengistä on lähtenyt pohja irti jo kolme kertaa. Ja taas pohjat repsottavat muutamasta eri kohdasta. Ai että menee hermo!

Luulisi kivoja nilkkureita olevan kaupat täynnä, mutta juuri sellaisia mitä haen, ei tunnu olevan missään. Hakusessa on siis mustat, nahkaiset, matalakantaiset ja klassiset nilkkurit.

Kävin eilen blogiyhteistyön merkeissä tutustumassa Spartoon nilkkurivalikoimaan, ja huh miten paljon kivoja kenkiä siellä olikaan!

Ensimmäisenä rajasin hakuni seuraavasti: naiset-kengät-nilkkurit/bootsit. Tuloksena sain 4961 tuotetta. Anteeksi mitä?! En ole tiennyt, että Spartoolla on noin valtavan laaja valikoima. Jos ei tuolta löydy minulle sopivia nilkkureita, niin ei sitten mistään!

En jaksanut kahlata läpi lähes viittä tuhatta kenkäparia, joten rajasin hakuani. Koot 37 ja 38-väri musta-koostumus nahka-ei korkoa tai korko 1-2 cm. Tällä kertaa tulos oli ihanan maltillinen, 109 tuotetta.

Valitsin kengistä 20 suosikkipariani ja aloitin tarkemman tutkailun. Lopulta kenkien top 3 (kenkäkolmikko postauksen alussa) oli löytynyt.

Jokaisessa finaaliin päässeessä kenkäparissa oli myös vuori ja sisäpohja nahkaa. Aiglen nilkkureiden (kuvassa keskellä) ulkopohja on kumia, Ikksin (vas.) ja Melvin & Hamiltonin (oik.) ulkopohjat on nahkaa. Nahkapohja on ihana ominaisuus, mutta Suomen sateissa kumipohja on fiksuin valinta.

Vaikka tarjolla olisi nilkkureita klassikkobrändi Dr. Martensista trendikkäisiin Marc by Marc Jacobsin nilkkureihin, taidan silti olla järkevä ja tilata itselleni nuo ratsastussaappaistaan tunnetun Aiglen nilkkuriklassikot. Kaksi muuta paria olisi kyllä trendikkäämmät, mutta olen yleensä enemmän järkevä ja klassinen kuin trendikäs pukeutuja.

Nyt peukut pystyyn, että nämä nilkkurit ovat vihdoin minulle juuri ne oikeat!

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.