Veistoksellinen musta

tunnetila: tykkäys

Pääsiäisloma. Pidennetty viikonloppu ilman töitä tai muita velvollisuuksia. Ette tiedä miten onnellinen olen näistä muutamista edessä olevista vapaapäivistä!

Olen ollut enemmän tai vähemmän kipeänä koko alkuvuoden, mutta olen silti tehnyt koko ajan paljon töitä. Vain yhtenä päivänä, kun kuume oli korkeimmillaan, olin sairauslomalla tekemättä mitään ja nukuin lähes 22 tuntia putkeen.

Tiedän, on todella typerää tehdä töitä sairaana. Nykyään kuitenkin kun etätyön tekeminen on tehty helpoksi, tulee kuin huomaamattaan otettua sairasvuoteella läppäri syliin ja vastailtua sähköpostien tulvaan.

villapoolo Katri Niskanen, silkkihame H&M Studio SS17, kengät Dune London

Nyt aion pitää kunnolla lomaa töistä ja blogista nämä seuraavat päivät. Vaikka neljä päivää on minimaalisen lyhyt aika rentoutua ja kerätä voimia, niin parempi sekin on kun ei mitään.

Parasta tässä kaikessa on se, että kukaan ei odota minulta mitään seuraavina päivinä. Olen menossa viettämään pääsiäistä vanhempieni luo ja vietämme viikonloppua perheen parissa. Juuri nyt en keksi mitään parempaa.

Rentouttavaa, mukavaa, rauhallista ja iloista pääsiäistä Teille kaikille! Otetaan aikaa itsellemme, nyt kun se kerrankin on mahdollista edes muutaman ylimääräisen vapaapäivän ansiosta!

Kuvat: Ida / Ida365

6

(6) Kommentit

 1. Tarja says:

  Etätyö on mukava asia, mutta myös kirous siinä mielessä, että työstä on hankala päästä eroon. Itse tahdon myös ”sortua” siihen, että ”vilkaisen vain pikaisesti sähköpostit”, vaikka olisin kipeänä kotona. Harvoin sitä on vain riittävän kipeä, että jättäisi työasiat pois mielestä… Odotan myös tulevaa neljän päivän breikkiä aivan innoissani! Putkiremppa-muutto on suoritettu ja evakko-kämppään kotiuduttu, joten nyt voisi olla se hetki, että saa ihan vain huokaista ja notkua aamuisin kahvikupin kanssa niin pitkään kuin haluaa 🙂

  Rentouttavaa pääsiäisen aikaa sinulle! <3

  PS: ihana asu! Musta on aina varma valinta 🙂

  1. ”Harvoin sitä on vain riittävän kipeä, että jättäisi työasiat pois mielestä…” Tismalleen näin! Tuona yhtenä päivänä kun en tehnyt töitä olin niin kipeä, etten pystynyt katsomaan näyttöä. Näyttö vain värisi silmissä. Silloin oli pakko lepuuttaa silmiä ja jättää läppäri rauhaan.

   Superrentoa pääsiäistä myös sinulle ja perheellesi Tarja! Olette ansainnet täyden nollauksen! 🙂

   Ja kiitos asukehusta, tämä asu on kyllä aika lemppari. Kyllä musta on aina musta! 🙂

 2. Tuttu tunne, töitä on tullut tehtyä niin 39 asteen kuumeessa kuin muuten vain ”vähän kipeänä”. Ja välillä tulee tunne, että silloinkin duunissa ajatellaan minun lekottelevan/laiskottelevan mukavasti kotona, vaikka oikeasti pitäisi ilmoittaa, että olen nyt sairaslomalla, enkä pysty tekemään töitä.

  Rentouttavaa pääsiäistä!

  1. Me ollaan Tuuli ihan tyhmiä! Oikeasti. Terveydellä ei saisi koskaan leikkiä tällä tavalla. Täytyy vain toivoa ettei tämä kostaudu koskaan jälkitautien muodossa. 🙁

   Ja kiitti, pääsiäinen oli kyllä ihanan rento! Toivottavasti sinullakin. <3

 3. No nyt on IHANA asu!! <3 Musta toimii aina ja tässä yhdistelmässä on jotain tosi mielenkiintoista. Tykkään kympillä! 🙂
  Toivottavasti oot saanut rentouduttua pääsiäisen aikana!! <3

  1. No voi kiitos ihana Reetta! <3 musta toimii kyllä aina, etenkin jos materiaalit on erilaiset. Ja hei kiitti, rentouduttu on! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.