Zadaa – ja homma toimii!

tunnetila: jännitys

*yhteistyössä Zadaa*

Olin alkuvuodesta kirpputorilla myymässä vaatteita ja asusteita, ja tavaraa jäi jonkin verran myymättä. Jo silloin lupailin Teille Tunnetilan FB-kirppistä.

Nyt, kolme kuukautta myöhemmin, sain itseäni vihdoin niskasta kiinni ja kirppiskamani ovat ulottuvillanne. Sysäyksen kirppisrupeamaan sain, kun minulta kysyttiin haluaisinko testata uutta kotimaista Zadaa -palvelua. Tykkään kertoa kotimaisista jutuista, joten ajattelin, että jos palvelu toimii, on se kaiken kuvausrumban arvoista.

Touhusin viime lauantaina useamman tunnin tuotteita kuvaten ja tuotetietoja listaillen, ja arvatkaa mitä? Sessio oli yllättävän kivuton.

Zadaa toimii seuraavasti: lataa applikaatio puhelimeesi (App Store tai Google Play). Rekisteröidy appiin FB-tilisi kautta. Täydennä profiilisi (strategiset mitat, kengän koko ja vartalomalli). Näiden tietojen jälkeen palvelu etsii sinulle palvelussa kirjautuneena olevat ”kroppakaksoset”, eli ihmiset, joille sinun tuotteesi ovat sopivia.

Tämän jälkeen pääset selailemaan palvelussa myytävänä olevia tuotteita. Voit määritellä tuotteita brändien mukaan, tai voit valita haluatko selata koon 38 kenkiä tai S-kokoisia neuleita. Jos löydät myynnistä sinua miellyttäviä juttuja, voit merkata suosikkituotteesi pienellä sydämellä. Näin saat seurantaasi tuon tuotteen, ja jos tuotteen hinta laskee, saat siitä tiedon puhelimeesi.

Jos taas et ole kiinnostunut ostamisesta, voit alkaa lisäilemään omia tuotteitasi myyntiin.

Kuvat myyntiin laitettavista tuotteista napsitaan näppärästi kännykällä (kuvia voi olla 4 kpl), ja sen jälkeen täydennetään tuotetietolomake. Valitaan mm. koko, tuotteen kunto, toimitusvaihtoehdot (palvelulla on oma Zadaa -paketti, joka maksaa aina 4€ vaikka lähettäisit ostajalle jättimäisen talvitakin) ja hinta. Tuotteesta voi myös halutessaan kertoa muutamalla sanalla.

Kuulostaa aikaavievältä, mutta kun alkuun pääsi, homma sujui näppärästi.

Arvatkaa mikä oli koko prosessissa minulle hankalinta? No se, että tällä leidillä alkaa olla ongelmia tuon ikänäön kanssa, ja tuotetekstien näpyttäminen puhelimen näytöllä oli viedä hermot. Kaipasin välillä näppistä ja läppärin suurempaa näyttöä.

Kyseessä on kuitenkin helppokäyttöinen, jokaisen taskuun mahtuva applikaatio, joten tämä täti pisti lukulasit päähän ja näpytteli pari tuntia tuotekuvailuja sen enempää mukisematta.

Miltäs kuulostaa? Onko Zadaa Teille jo tuttu, tai kiinnostuitteko tämän postauksen myötä Zadaasta? Jos vastaatte kyllä, kohta kiinnostutte vielä enemmän. Saatte nimittäin koodia NV2749 käyttämällä ostoksestanne 5€ alennusta!

Tunnetilan butiikki on Zadaassa auki NYT! Löydätte sen Zadaa Discoverystä (applikaation alalaidan ”silmä” kuvakkeen alta). Discoveryyn nostetaan viikottain esille kiinnostavia myyjiä ja suosittuja tuotteita. Käykää kurkkaamassa löytyisikö butiikistani teille jotain kivaa!

Zadaa
App Store ja Google Play

6

(9) Kommentit

 1. Johanna says:

  Jee, mä niiiin shoppailen! 😀

  1. Heh, tervemenoa ostoksille! Toivottavasti löydät butiikistani jotain kivaa. 🙂 Tällä hetkellä siellä on listattuna vähän hintavampia juttuja, mutta viikonloppuna ajattelin lisäillä sinne vähän edullisempaakin tarjolle.

 2. Hui, kuulostaa ihan liian kiinnostavalta ja helpolta tavalta shoppailla 😉 Menen heti katsomaan, löytyisikö jotain kivoja kesävaatteita Kroatian lomalle!

  1. Suosittelen! Valikoima on tosi laaja, ja hakemista helpottaa kun voi valita vaatteet koon mukaan. Ja ihan asiaan liittymättömänä, Kroatia on IHANA!! <3

 3. OMG! Pakko tsekata, mitä myyt. Just hain kotiin Ivanan kesämekon, jonka ostin pilkkahintaan tuolta. 🙂

  1. Jee! Tuolta voi kyllä tehdä löytöjä!

 4. Ellu says:

  Apua! Pitää varmaan kirjautua tuonne. On ihan vieras minulle, mutta kuullut/lukenut olen kyllä siitä.

  1. Heh, tänään jo tosi moni työkaveri manasi lukeneensa postaukseni heti amulla, ja sen jälkeen menneensä heti shoppailemaan. 😀 Minullakin on jo seurattavien listalla tuolta vaikka mitä. 😀 Tuntuu kyllä toimivan tämä palvelu.

 5. […] Zadaata käsitteleviä postauksiani löydät mm. näistä linkeistä: Zadaa – ja homma toimii, Luksuslöytöjä Zadaasta, Kuinka tehdä löytöjä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.