Mekko koko kesäksi

tunnetila: ilo

Jee, kesäkuu! Vaikka kesäinen sää ei meitä varsinaisesti helli, niin kesäkuu tarkoittaa kuitenkin sitä, että kohta on juhannus ja pääsee mökille. Ja sitä, että kesäloma lähestyy vääjäämättä. Hurraa!

Lauantaina juhlitaan ympäri Suomen uusia ylioppilaita ja muita valmistuvia, ja koko kesä on muutenkin täynnä jos jonkinlaista juhlaa. Minulla on juhlavaatetus aika hyvällä mallilla (juhlin viime kesänä lähes kaikki juhlat tylsästi samassa housuasussa, ja edelleen tuo asu on lempparini..), mutta ilahduin silti, kun satuin löytämään Y.A.S.in tämän kesän mallistosta sievän pikkumekon*.

Tummansininen olkapäät paljastava mekko on malliltaan tämän kesän kuuminta muotia. Se paljastaa kauniisti yläselän, dekolteen ja olkapäät, mutta peittää juuri sopivasti käsivarren yläosan. Täydellinen leikkaus meille vähän aikuisemmille naisille, joilla saattaa olla käsivarsikomplekseja (köh, kaverin puolesta tässä vaan mietin…).

mekko Y.A.S.*, korvikset Kalevala Koru, aurinkolasit Triwa,
laukku Massimo Dutti, kengät Barundi

Mekko laskeutuu kauniisti ja se liikkuu kävellessä ihanan pehmeästi. Mekko tulee kulkemaan tänä kesänä mukana joka ikisellä reissullani, sillä vaikka mekon ryttää laukkuun pieneksi mytyksi, se ei rypisty millään. Täydellinen matkavaate!

Loistavan matkavaatteen mekosta tekee myös se, että sitä voi käyttää sandaaleiden tai espadrillojen kanssa kaupungilla kierrellessä, mutta tarvittaessa sillä voi mennä myös fiinimmille illallisille. Vaihtaa vaan sandaalit korkoihin ja täydellinen juhlalook on valmis.

Emme ole muuten vielä varanneet tämän kesän lomamatkaamme ja alan olla jo vähän huolissani. Emme jostain syystä löydä yhtään kohdetta, jonne meidän molempien tekisi mieli lähteä.

Käymme mieheni kanssa lähes päivittäin saman keskustelun: ”Hei mentäiskö tänne?” ”Ääää, ei huvita. Mutta entäs se, olisiko se kiva?” ”Äh, en mä nyt oikein jaksaisi taas lähteä sinne.” Molempien ehdotukset maista ja kaupungeista vaihtelevat päivittäin, mutta sitä juuri oikeaa kohdetta ei tunnu löytyvän millään.

Yksi mielessä pyörinyt vaihtoehto on kotimaan matkailu, mutta jos loman ykköstavoitteena on saada energiaa auringosta talveksi, niin Suomen varaan ei kyllä uskalla laskea. Ei edes yhden aurinkoisen päivän vertaa.

Toivotaan kuitenkin aurinkoa ja kaunista säätä edes lauantaiksi, jotta uudet ylioppilaat ja muut valmistujat saavat viettää ikimuistoisen ihanat juhlat. Onnea kaikille viikonloppuna valmistumistaan juhliville!

Kuvat: Ida / Ida365

8

(10) Kommentit

 1. Ihana mekko! Täällä tuli kesäkuun kunniaksi just niin paljon rakeita, et maakin oli osin hetken aikaa valkoinen. 😀

  1. Kiitos Jonna! APUA!!! 😀 😀 Ei tälle säälle voi kuin nauraa! Katsoin äsken tv:stä, kun kuninkaalliset kävelivät Espalla. Jäätävä tuuli ja kylmyys. Hatut olivat lentää päästä, mutta heidän piti silti näyttää arvokkailta. Voi miksei tänään olisi voinut olla kaunista ja lämmintä?!

 2. koshka says:

  Eikä, ihan samat lomakohdepainit on käyty täälläkin ;D Allekirjoittanut voisi lähteä aina vaan uudelleen samoihin lempparipaikkoihin, mutta jostain syystä siippa ehdottelee välillä muitakin vaihtoehtoja! Ai miten niin viides kerta noin vuoden sisään samaan maahan on liikaa? 😀 No, onneksi päästiin ihan mukavaan kompromissiin ja saatiin jo osa matkasuunnitelmista varattuakin! Eli kokonaan en päässyt eroon vielä tästä matkasuunnitelmien epämääräisyysahdistuksesta minäkään 🙁 Tsemppiä sinnekin pohdintoihin! Yleensä loppujen lopuksi kuitenkin mikä tahansa matka on parempi kuin ei matkaa ollenkaan, kohteesta niin väliä!
  Ja hei, tuo mekko on superkaunis <3

  1. Heh, meitä on koshka tainnut ennenkin yhdistää samat reissuasiat matkapohdiskeluista yhteisiin matkakohteisiin. 🙂 Eilen illalla meidän reissumme taisi ratketa. Mikä helpotus! Tuttuun paikkaan suunnataan, mutta sieltä jatketaan uusille maille ja mannuille. Niin kivaa!!!

 3. HeidiV says:

  Ihana mekko! Sopii tyyliisi. Hyviä juhlia!

  Toivottavasti sää paranee… juhannuksena suunnataan mökille.

  Me lähdetään syksyllä Prahaan, valitsin sen monista vaihtoehdoista, olen tyytyväinen. Emme ole ennen käyneet siellä, mielenkiinnolla odotan matkaa.

  1. Kiitos HeidiV! <3 Mekin ollaan menossa juhannuksena mökille. Mökki on saaressa ja nyt jännitetään päästäänkö sinne tavalliseen tapaan veneellä, vai onko järvessä vielä jäät muutaman viikon päästä! 😀 😀 Tämä ei voi olla totta!!! Ja hei, Praha on ihana! Olin siellä viimeksi vuosi sitten huhtikuussa. Kirjoitin silloin jonkun reissuvinkkipostauksen, mutta parhaat vinkit on jäänyt jakamatta. Hitsit, saisinkohan ennen teidän reissuanne rustattua omat lempparilöytöni sieltä? Tykkäisit Heidi niistä paikoista varmasti! Täytyy yrittää! <3

 4. Saara says:

  Näytät niin hyvältä, upee mekko?! Ja hei, aika hyvän laatuinen ”ongelma” kuitenkin tuo lomakohde! ps. Ajoin just fillarilla jäätävässä kaatosateessa himaan, äänestän kotimaan matkailua vastaan???

  1. 😀 😀 😀 Joo, ei kovin lupaavalta tämä kotimaan kesä näytä. 😀 Vastustan sitä siis itsekin. 🙂 Saatoimme eilen illalla päästä lomakohteen valinnassa finaaliin. Jee, mikä ihana fiilis! Ranska ja Italia taitavat kutsua… 😉 Ja kiitos kehuista Saara! Olet aina niin kiva! <3

 5. Ellu says:

  Tämä Suomen kesä on nykyään pelkkä vitsi. Kyllä kannattaa suunnata lomareissulla muualle jos vain on mahdollisuus. Olen niitä ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että loma on aina loma, satoi tai paistoi, mut täytyy sanoa, että alkaa tässä huumori loppumaan, kun saa mennä kesät talvet samoissa toppavaatteissa. Kauhistuttaa ajatellakin, että muutaman viikon päästä on jo juhannus ja siitä alkaa taas päivä lyhenemään! Apua, en sais lietsoa tällaista pessimismiä, mutta onhan toi ilma ihan järkyttävän kylmä! Mutta tuosta asusta: aivan mielettömän kaunis mekko ja sopii sulle täydellisesti <3 Olet niin tyylikkään näköinen näissä(kin) kuvissa 🙂

  1. Samaa mieltä tästä surullisesta vuodenajasta. Tai oikeastaan kaikista nykyisistä vuodenajoista… Miksei talvi voi olla enää kaunis valkoinen talvi, jolloin voi hiihtää sydämensä kyllyydestä? Miksei kevät voi olla kevät, joka alkaa muuttua vihreäksi ja lämpimäksi vapulta? Miksei kesällä voi olla aurinkoista ja lämmintä? Syksy on oikeastaan nykyään ainut vuodenaika, joka on pimentyvä ja sateinen kuten aina, mutta kun tuo syksyinen sää valtaa Suomen lähes koko vuodeksi, niin alkaa pikkasen hermoja kiristää… 😀

   Ja kiitos kehuista Ellu, tulin kommentistasi tosi iloiseksi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.