Hengittävämpi iho

tunnetila: ihastus

Sain hetki sitten testiin Biothermin uuden Skin Oxygen-sarjan tuotteita*. Olen käyttänyt sarjaa nyt muutaman viikon, ja ihoni voi todella hyvin. Jos ihan totta puhutaan, niin olen kertakaikkisen ihastunut kyseisiin tuotteisiin!

Biothermillä tutkittiin taannoin, miten suurkaupungissa saasteiden keskellä asuminen vaikuttaa ihon kuntoon. Kaupunkilaisten ihoa verrattiin maalla tai pienemmissä kaupungeissa, puhtaammassa ilmassa, asuvien ihmisten ihoon. Saastuneemmilla alueilla asuvien ihohuokoset olivat suurentuneet, iho rasvoittui helpommin, ikääntymisen merkit lisääntyivät, pigmenttiläiskiä syntyi enemmän, ja iho myös haurastui ja muuttui karheammaksi.

Tähän tarpeeseen kehitettiin uusi Skin Oxygen-sarja.

Skin Oxygen on Biothermin tämän vuoden uusin innovaatio, ja tuoteperheen tarkoituksena on ehkäistä ihon tukahtumista ilmansaasteiden vaikutuksesta. Sarjan salaisuus on chlorella-uute, jota saadaan tehokkaasti hengittävästä levälajista.

Sarjan tuotelupaus on aikamoinen: ”Jo 7 päivässä iho näyttää kauniimmalta ja kirkkaammalta puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Iho on kuin uusi –heleä ja hehkuva. Liiallinen talineritys ja ihon pikku virheet ovat hälventyneet.”

Paljon siis lupaillaan, mutta ainakin minulla tuo lupaus kävi toteen. Ihoni tuntuu ja näyttää puhdistuksen jälkeen poikkeuksellisen puhtaalta, ja ihon väri on tasoittunut.

Sarjan syväpuhdistava geeli on ensimmäisiä ei öljy- tai vaahtomaisia puhdistustuotteita, joista voin rehellisesti sanoa pitäväni. Yleensä en edes testaa saamiani puhdistusgeelejä tai -maitoja, sillä normaalisti en tykkää niistä ollenkaan. Tämä tuote on kuitenkin osoittautunut todelliseksi helmeksi. Onneksi testasin sitä epäilyksistäni huolimatta.

Sarjan kasvovesi taas on erittäin raikas, ja se sisältää 99 % luonnosta peräisin olevia ainesosia. Pyyhkäisy kasvovedellä freesaa olon ja virkistää aamuisin nuutuneita kasvoja.

Skin Oxygen Strengthening Concentrate-seerumilla on antioksidanttinen vaikutus, ja Skin Oxygen Cooling Gel vahvistaa ihon suojamuuria, jotta iho pystyy vastustamaan ulkoisia haittatekijöitä paremmin.

Pidän sarjasta valtavasti, mutta nyt olen pienen dilemman edessä. Haluaisin käyttää sarjaa, sillä ihoni pitää siitä selvästi. Tuoteperhe on kuitenkin niin raikas ja virkistävä, sen voidekin on viilentävän geelimäinen, että haluaisin säästää tuotteet ensi kesää varten. Kesällä kun en paljon edes meikkaile, niin juuri silloin ihoni tarvitsisi suojausta saasteilta.

Talvella olisi ihana käyttää paksuja ja kermaisia, ihoa ja aisteja hemmottelevia tuotteita. Raikkaat tuotteet ja tuoksut kuuluvat minulla täysin kesään.

Ehkä vain ronskisti pakkaan tuotteet sivuun, ja jätän ne odottamaan aikaa, jolloin ihoni todella tarvitsee viilennystä. Voihan ne sitten kaivaa takaisin, jos ihossa alkaa näkyä muutoksia huonompaan suuntaan.

Onko Teillä erikseen kesällä ja talvella käytettävät ihonhoitotuotteet, vai menettekö samoilla lemppareilla ympäri vuoden?

Ps. Ihon suojaaminen ulkoisilta haittatekijöiltä taitaa olla ihonhoidossa tämän hetken trendi. Sain nimittäin eilen testiin myös Nivean uusia Urban Skin Detox -tuotteita*. Jännittävä päästä kokeilemaan miten sarjat eroavat toisistaan.

2

(8) Kommentit

 1. Saara says:

  Ei himpura, sieltähän se hehku on tullut?! Taisin jopa käyttää samaa adjektiivia kuin biotherm? I am a believer ?

  1. Heh! Voisikohan oikeasti olla niin, että ihon hyvinvointi näkyy kuviin asti noin hyvin? Jos näin on, otan tuotteet heti takaisin käyttöön, ja käytän niitä maailman tappiin!

 2. Mulla on outo ongelma, kun en usko sarjoihin, joissa on vihreät purkit. Ne on olleet lähes poikkeuksetta liian keveitä mun iholle, joten nyt oletan, että se koskee kaikkia vihreäpurkkisia ihonhoitotuotteita! Väreistä sininen ( ja valkoinen) herättää jotenkin eniten luottamusta. 🙂

  1. Heh, noita outoja uskomuksia on minullakin. Minä en ole juurikaan käyttänyt mitään vihreissä pakkauksissa olevia tuotteita, joten minulla ei ole tuota väriä kohtaan ennakkoasenteita. Ei kun hetkinen, Madaran joissain tuotteissa oli vihreät pakkaukset ja niistäkin tykkäsin. Mutta siinä mielessä olet oikeassa, että nämä tuotteet on kyllä aika kevyitä ja iholla hyvin raikkaita, mutta silti tuntuvat kosteuttavan hyvin. Loistavia tuotteita siis, pakkauksen väristä huolimatta. 🙂

   1. Testaan etkoilla sulta! <3

    1. Jee, sovittu! <3

 3. Itse ihastuin myös sarjan tuotteisiin. 🙂

  1. Kiva kuulla että myös sinä tykkäät näistä! Minä yritin laittaa nämä talviteloille, odottamaan ensi kevätt, mutta nyt käyttöön ottamani puhdistustuotteet tuntuvat näiden tuotteiden jälkeen joteknin pliisuilta ja tehottomilta, vaikka olen tykännyt niistä ennen. Höh! Ehkä kaivan tuotteet takaisin käyttöön ja ostan ensi keväänä uudet kesää varten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.