Tuulista

tunnetila: pohdiskelu

Puhuttiin eilen ystävien kanssa parisuhteista. Sinkkujen kertomukset uusiin ihmisiin tutustumisesta ja kutkuttavista ihastumisen tunteista saivat parisuhteessa olevat muistelemaan haikeina omia sinkkuaikojaan.

”Vitsit miten kivalta tuo ihastuminen tuntuikaan! Elämään sai ihan uudenlaista virtaa uuden ihmissuhteen myötä. Kaikki oli uutta ja jännittävää. Muistelen kaiholla noita aikoja!”

Sinkut taas kadehtivat parisuhteessa olevien elämää. ”Te ette edes ymmärrä miten onnekkaita olette, kun olette löytäneet toisenne ja olette saaneet olla yhdessä vuosia. Se se vasta onnea on!”

Täytyykö sen aina olla niin, että se mitä ei itsellä ole, kuulostaa houkuttelevammalta ja kutkuttaa jännästi vatsanpohjassa?

takki My Haily’s*, college Majestic Filatures, housut Rosemunde,
huivi Balmuir*, laukku Coccinelle, lenkkarit Nike*


Kaveritreffeiltä kotiin kävellessäni mietin omaa parisuhdettani. Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä kohta 14 vuotta. Hirmuisen pitkä aika! Mietin millaista olisi mennä kotiin, jos siellä ei olisi ketään odottamassa. Mietin, olisiko mukavampaa selailla Tinderiä, saada match jonkun tyypin kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin?

Aika nopeasti oli selvää, kumpi tilanne on minulle mieluisampi. Nopeutin askeleitani kotia kohti ja kaivauduin tyytyväisenä sohvalle mieheni kainaloon.

Sanotaan, että myrskyinen meri tekee hyvän purjehtijan. Taitaa kuitenkin olla niin, että seilaaminen tyynellä säällä on mukavampaa. Eteen tulevia pieniä kiviä ja karikoita on huomattavasti helpompi väistellä, kun myrskytuulet eivät heittele alusta minne sattuu.

Kuvat: Ida / Ida365

7
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saara
  08/10/2017 at 15:57

  Ihana ?! Monta kertaa ollaan (avio!)mieheni kanssa puhuttu kuinka kivaa on tulla kotiin kun toinen siellä odottaa, yksi parhaita tunteita ikinä.

  • Reply
   Nina
   08/10/2017 at 17:56

   Samaa mieltä Saara! Tekee arjesta mukavampaa. <3 Mä en vieläkään sisäistä tuota avioitumistasi. 😀 Oli ihan hassua kun näin hääkuvanne Instassa, niin eka ajatus oli "Mitäh?! Eikä ole mulle mitään kertonut!!!" 😀 Ööööö, miksi olisit?? 😀 😀

   • Reply
    Saara
    10/10/2017 at 00:33

    😀 Me oltiin kyllä aika hissuksiin asiasta ihan irl myös :D. En taida olla tyypiltäni mikään häähössöttäjä, vaikka toisaalta ajattelin joskus etten ole naimisiinmeno-tyyppiäkään laisinkaan 😉

    • Reply
     Nina
     10/10/2017 at 20:04

     No mutta pääasia on että menitte naimisiin. Se oli musta superihana uutinen! <3

 • Reply
  Tiinanen
  09/10/2017 at 16:24

  Me olemme pitäneet miehen kanssa yhtä myös 14 vuotta, joista seitsemän naimisissa. Kyllä mä edelleen muistan mihin miehessäni ihastuin, mitä piirteitä arvostan hänessä ja kuinka hauskaa meillä kahdestaan onkaan. Vieläkin välillä tulee hassu tunne, että miten mulla onkin käynyt näin hyvä tuuri kumppanin kanssa!
  Nyt on kaksi lasta (isovanhemmat usean sadan kilometrin päässä) ja kun kahdenkeskeistä aikaa on ollu viime vuodet hyvin vähän, olemme alkaneet suunnitella ensi kesälle viikon reissua ihan kaksistaan. Sitä nimittäin kaipaamme paljon! Arjessa on omat kiireensä ja karikkonsa, mutta olemme näissä käänteissä vain hitsautuneet paremmin yhteen ja en viettäisi loppuelämäni kenenkään muun kanssa mielummin 🙂

  • Reply
   Nina
   10/10/2017 at 20:08

   Voi miten ihanasti kirjoitettu Tiinanen! Minäkin juuri viikonloppuna mietin, että olen ihan valtavan onnekas kun olen löytänyt itselleni mieheni kaltaisen kumppanin. Elämä soljuu ja on mutkatonta, etenkin kun ollaan tässä suhteessa kaksin.

   Ihana kuulla että te suunnittelette yhteistä lomareissua! Aika kahden kesken on todella tärkeää. Joskus kun itsellä on superkiireistä ja käy kotona vain nukkumassa, niin sitten kun pääsee edes pienelle lomalle yhdessä ja viettää toisen kanssa 24/7 aikaa, muistaa taas, mihin toisessa rakastui. <3

 • Reply
  Virpi
  10/10/2017 at 18:48

  Olen täysin samaa mieltä, varsinkin nyt kun astelen väsyneenä töistä kotiin ihanan mieheni luo (jota olen saanut rakastaa pian 11 vuotta). <3
  Tsemppiä sateiseen syysviikkoon!

  • Reply
   Nina
   10/10/2017 at 19:56

   Ihana kuulla että tekin olette olleet yhdessä noin pitkään! <3

   Kiitos, tsemppiä tässä todella tarvitaan. Tuo sää vie välillä mielen aika matalaksi. Tsemppiä sinullekin syksyyn!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.