Yhtä juhlaa

tunnetila: ilo

Onhan tämä elämä nyt ollut viime aikoina yhtä juhlaa! Ja juhlat sen kun jatkuu. Tänään on nimittäin perjantai ja edessä viikonloppu, jolloin tapaamme juuri maailmaan putkahtaneen kummipoikamme ensimmäistä kertaa. Voi pientä ihanuutta!

Myös keskiviikkoiltana juhlittiin upeissa puitteissa PR-toimisto Polhemin Suomen osaston 15v. synttäreitä. Piipahdin bloggaajakollegani Reetan kanssa fiilistelemässä juhlahumua.

Juhlapaikka Sofiankadulla oli niin kaunis, että päädyimme Reetan kanssa napsimaan toisistamme kännykkäkuvia Instagramiin. Ja kuinka ollakaan, nyt nuo kuvat pääsevät myös blogiin. Älkää siis välittäkö kuvien laadusta, vaan keskittykää näin perjantain kunniaksi ilmapalloihin ja karkkibuffaan!

toppi Samuji, housut Marimekko, laukku Marc by Marc Jacobs,
kengät Terhi Pölkki, korvikset Kalevala Koru

Kiireettömän viikonlopun kruunaa pikkumiehen tapaamisen lisäksi sunnuntai-ilta, jolloin pääsen seuraamaan livenä Tähdet tähdet -lähetystä Sipooseen.

Tuo ilta tosin vähän jännittää minua. Näen nimittäin vihdoin jo monta vuotta kaukaa fanittamani Mikael Saaren ilmielävänä. Oooooh, Mikael on ehkä maailman kaunein mies!

Sanoinkin jo työkaverilleni, jonka kanssa menen lähetystä seuraamaan, että yrittää pitää minut aisoissa. Jos alan rynnätä lavalle kosiomatkalle kesken live-lähetyksen, niin hän saa raahata minut autoon ja laittaa lapsilukon päälle.

Jos taas kesken liven joku sekopäinen nainen ryntää lavalle huutaen ”Mikael, mä rrrrrrrakastan sua!”, niin tiedätte, että Arja ei ole ehtinyt napata minua tiukkaan otteeseensa.

Huh huh, luvassa on jännittävin sunnuntai-ilta pitkään aikaan! Kivaa perjantaita ja rentoa viikonloppua Teille kaikille!

Kuvat minusta: Reetta / Life is Beautiful

5

(6) Kommentit

  1. Et mene lavalla! ET! 😀

    1. Sun on ehkä pakko kattoo toi sunnuntaina niin näet meninkö vai en! 😀

  2. koshka says:

    Oon komppaillut sua monessa asiassa ennenkin, ja nyt vielä Mikael Saarikin! 😀 Minäkin muuten näin tänä syksynä ihanaisen Mikaelin lavalla ekaa kertaa <3 (en rynnännyt sinne itse, kuitenkin siellä tätä mietit varmasti 😉 ) Loistavaa viikonloppua ja sitä sunnuntaita erityisesti! Täytyypä katsoa live-lähetystä ja jännäillä, maltatko ihailla herra Saarta penkistä käsin!;D

    1. Jeeee, hyvä Koshka! Kiva kohdata toinen Mikaelin fanittaja! Ja voi miten mahtavaa, että olet jo nähnyt hänet lavalla! Minä olen joka kerta UMKssa äänestänyt Mikaelia, mutta aina menee rahat hukkaan. Toivottavasti tällä kertaa tulee voitto kotiin. Mikael on vaan niin ihana! 🙂 <3

  3. Tarja says:

    Ihania kuvia! 🙂
    😀 😀 En ole katsonut Tähdet, tähdet -ohjelmaa lainkaan, mutta nyt on siis sunnuntaina pakko! Alkoi jännittää niin paljon, että tapahtuuko lähetyksessä kosinta 😀
    Ihanaa viikonloppua!!

    1. 😀 😀 😀 En kestä! Olet Tarja ihana! 😀

      Mun on pakko katsoa joka jakso, ihan jo Mikaelin takia. <3 Mutta tällä kaudella on ollut hyviä esityksiä tosi paljon. Kivaa viihdettä sunnuntai-iltaan. Ja mainitsinko jo Mikaelin..? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.