Kevyt mutta juhlava iltameikki

tunnetila: tykkäys

Kävin viime perjantaina ennen The Blog Awardsia meikissä* Elizabeth Ardenin pisteellä Helsingin keskustan Stockmannilla. Oli ihana päästä hektisen työpäivän jälkeen hieman hengähtämään ennen gaalaa, ja nauttimaan kevyestä kasvohoidosta iltameikin saamisen ohessa.

Vaikka illalla oli tiedossa juhlava gaala, päädyimme silti korostamaan meikissä ainoastaan kauniisti hehkuvaa ihoa ja räiskyvän punaisia huulia. Perinteinen tumma, pienissä silmissäni usein tunkkaiselta näyttävä iltameikki, sai jäädä tällä kertaa väliin.

Ratkaisu oli juuri oikea! Mustan iltapukuni kanssa tunnelma liian meikatuilla silmillä olisi saattanut käydä liian tummanpuhuvaksi.

Jotta saimme ihoni kauniin hehkun esille, minulle meikin tehnyt Ilona levitti kasvoilleni hoitovoiteet ja muut aineet kevyesti painellen ja taputellen. Tuotteita ei hangattu ihoon, sillä hankaus nopeuttaa ihon veltostumista.

Ensimmäisenä iholle taputeltiin Elizabeth Ardenin tehotuote, Superstart Skin Renewal Booster. Seuraavaksi vuorossa oli Ceramide Youth Restoring Essence, joka on vesipohjainen ihoa runsaasti kosteuttava hoitoneste. Hoitoneste sisältää 73 mineraalia sekä keramideja, jotka yhdessä auttavat palauttamaan iholle sen oman suojakerroksen.

Päivävoiteen ja kevyen silmänympärysvoiteen lisäksi iholle suihkautettiin muutama pumppaus niin ikään kosteuttavaa Eight Hour Miracle Hydrating Mistiä. Ihon pinta viimeisteltiin meikkiä varten Flawless Start Primerilla.

Jo tämän hoitorutiinin jälkeen ihoni tuntui persikkaisen pehmeältä ja sileältä kuin vauvan peppu! Kun sitten iholleni levitettiin vielä kevyt kerros Flawless Finish Perfectly Nude -meikkivoidetta, niin ihoni tuntu oli kerta kaikkiaan uskomaton!

Ollapa vähän ylimääräistä rahaa, niin hankkisin nuo kaikki tuotteet ja päivittäisin ihonhoito- ja meikkirutiinini yhdellä kertaa!

Meikkivoide kiinnitettiin iholleni irtopuuterilla ja poskipunana käytettiin Ceramide Cream Blushin sävyä nectar.

Toinen poskituote jota meikissäni käytettiin, oli Cool Glow Cheek Tint. Tätä tuotetta sipaistiin poskiin ja poskien lisäksi myös luomille. Voidemainen poskipuna sopii hyvin siis myös luomiväriksi tuomaan kaunista ja luonnollisen kevyttä sävyä iholle. Myös tästä tuotteesta nectar oli minulle se oikea sävy.

Silmämeikki pidettiin maltillisena, mutta silti juhlavana. Poikkeuksena perusmeikkiini silmiini tehtiin rajaus myös alaluomelle. Normaalisti en käytä alarajausta, joten siitä saatiin katseeseen juhlaan sopivaa syvyyttä.

Ripsille ja kulmille ei meikkituokiossa tehty mitään. Kulmat laitettiin ainoastaan ojennukseen monitoimituote Eight Hour Creamilla. Ei taida olla paikkaa, mihin tuota kulttituotetta ei voisi käyttää!

Kevyt mutta silti ylellinen meikkini viimeisteltiin lisäämällä kultaista hehkua poskipäihin Bold Illuminating Liquid Highlighterilla (sävy Golden Kiss) ja klassisella, Red Door Red -huulipunalla.

Meikki oli mielestäni tosi freesi, ja sopi kauniisti iltapukuni kanssa. Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

Kuvasin postaukseen kaikki ihollani käytetyt tuotteet. Jos joku tuotteista kiinnostaa Teitä erityisesti, niin kysykää siitä rohkeasti lisää. Yritän vastata parhaani mukaan.

Kiitos vielä Elizabeth Arden kutsusta meikkiin! Ajoitus The Blog Awardsit huomioon ottaen oli kerrassaan täydellinen. Teitte gaalailtaan valmistautumisestani huomattavasti helpomman ja mukavamman. Kiitos Ilona ja Maikki, olette kultaa!

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.