Tähdet, tähdet

tunnetila: onni

Huikea Tähdet, tähdet -ilta takana! Illan kuvasaldolla tai kuvien laadulla ei voi kehuskella, mutta eikös se ole onnistuneen illan merkki, jos kuvat tärähtelee ja kamera unohtuu kassiin?

Jätän siis nämä tärähtäneet kuvat vain tähän. Käteni oli onnistuneeseen selfiehen Mikael Saaren (!!!) kanssa ihan liian lyhyt, enkä saanut kameraa niin kauas, että se olisi tarkentanut kasvoihimme kunnolla.

Miksi edes yritin ottaa kuvia kameralla enkä käyttänyt puhelinta? Tollo mikä tollo, ja ehkä vähän pökerryksissä ihastuksesta.

Mikael olisi herrasmiehenä auttanut kuvaamisessa, mutta hänellä oli tärinä päällä juuri vedetyn shown ja sen jälkeisen adrenaliiniryöpyn vuoksi, ja hän pelkäsi pudottavansa kamerani. Teki mieleni sanoa, että mullakin tärisee käsi, mutta se johtuu siitä, että meinaan pyörtyä.

Ae että mä olen näistä kuvista ja tuosta kohtaamisesta silti onnellinen!!!

(Mikaelin Tähdet, tähdet -urakka loppui eilen. Täytyy kuitenkin ajatella positiivisesti. Nyt kun Mikael on poissa kisasta, minulta säästyy rahat. Kisassa on sitä paitsi jäljellä uskomattoman upeita laulajia, joista kuka tahansa voi voittaa!)

8

(8) Kommentit

 1. Tarja says:

  Unohdin tyystin koko Tähdet, tähdet… Et tainnut kuitenkaan ryntäillä lavalle? 😀 Tärähtäneitä kuvia tai ei, niin onpahan kuitenkin muistoja! Ja ihana kohtaaminen <3 En tiedä, mitä tapahtuisi, jos olisin itse yhtä lähellä Lauri Tähkää… 😉

  Ihanaa alkavaa viikkoa! (mä täällä yritän käynnistyä etätyöpöytäni äärellä…)

  1. Maltoin mieleni ja pysyin pylly tiukasti penkissä koko lähetyksen ajan. Mutta ai että oli upea kokemus! Kaikki artistit olivat ihan käsittämättömän hyviä! Ja illan tietysti kruunasi Mikaelin kainalo. <3 Hyvä että sain yöllä nukuttua kun olin vielä kotonakin niin tohkeissani. 😀

   Kivaa viikkoa sinullekin Tarja! Mä niiiiin toivon, että pääset joskus Laten kainaloon! <3

   1. Tarja says:

    Mä en kuule ole niin varma, että uskallanko minä toivoa sitä Laten tapaamista: olen miettinyt, että se saattaisi näin vanhalla ”puumalla” käydä liiaksi pumpun päälle se Laten kainalossa oleminen 😀 Tosin ei voi tietää ennen kuin kokeilee… 😉

    1. Voi ihana Tarja! <3 Ensinnäkin, kainalopiipahdus Laten kainalossa saisi vaan veren kiertämän paremmin, ei olisi mitään hätää. 😀 Ja toiseksi, Latehan on ihan aikuinen, eli ei se sinusta puumaa tekisi. Nim. mulla on selfie myös Isac Elliotin kanssa! 😀 😀 Että talking about puuma... 😀

     1. Tarja says:

      Ai niin, mehän ollaan Laten kanssa kuta kuinkin saman ikäisiä, joten en mä tosiaan varmaan vaikuttaisi ainkaan liian puumalta 😀 Hyvä pointti tuo veren kiertäminen eli toisin sanoen terveyttä edistäviä vaikutuksia… Kyllä tää jotenkin pitäisi saada järjestettyä 😉
      Sä oot mun puuma-idoli! 😀 😀
      Jäin muuten miettimään, että voiko sanoa vanha puuma… Kun liekö sellaista kuin nuori puuma olemassakaan?… (mä oisin loman tarpeessa muuten… huomaan…)

     2. says:

      HAHAHAhhaha! Tarja! <3 Nuori puuma! 😀 Ai että, nauran täällä vatsani kipeäksi. Oot Tarja ihana! <3

 2. Johanna says:

  Ihanaaaa! En kestä! Ihana toi kuva teistä jossa molemmat hymyilee. Vaikka on epätarkka, niin silti siitä välittyy että teillä omi keskenänne hyvä meininki. Kemiat kohtasivat.. ?

  1. <3 <3 En mäkään kestä! Vitsit mua harmittaa kun aloin säätämään kameran kanssa, enkä ottanut kuvia vaan kännykällä. Ärsyttää! Mutta toisaalta, kameran kanssa tuossa oli niin paljon zoomailua yms, että sain olla mikaelin kanssa pidempään kuin nopean kännyselfien ajan. :D :D Täytyy ajatella kaikesta aina positiivisesti. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.