Kaiverrus ystävälle

tunnetila: ihastus

Ihanaa ystävänpäivää, Te maailman parhaat ja ihanimmat blogini lukijat!

Saan harvoin lahjoja ystävänpäivänä, mutta tänä vuonna sain jo vähän etukäteen superihanan ystävänpäivälahjan eleven.fi -verkkokaupasta. Kiitos ihanat elevenin leidit, lahja on upea!

Sain eleveniltä lahjaksi YSL:n ylellisen kultahylsyisen Rouge Pur Couture -huulipunan klassisessa syvänpunaisessa sävyssä 14 Rouge Feu. Uniikiksi ja entistä ihanammaksi yllätyksen teki se, että kultaiseen hylsyyn oli kaiverrettu oma nimeni!

Kipaisin heti paketin avattuani elevenin sivuille ja ilokseni totesin, että kuka tahansa voi tilata eleveniltä nimikoidun kosmetiikkatuotteen pienellä lisärahalla! Kaiverruspalvelun hinta on vain 3,90€/tuote, ja sen saa ostettua erilaisten huulipunien lisäksi hajuvesi- ja meikkituotteisiin.

Voit itse päättää mitä tahdot tuotteeseen kaiverrettavan. Kaiverrus voi olla lahjan saajan nimi kuten minun huulipunassani, tai vaikkapa rakkaudentunnustus. Kovin pitkiä tekstejä pieniin meikkituotteisiin ei mahdu, joten yhden tuotteen kaiverrustekstin pituus voi olla korkeintaan 25 merkkiä.

Tästä linkistä löydät kaikki tuotteet, joihin kaiverrukset on mahdollista tehdä. Tarjolla on mm. tämän hetken lempituoksuni, sekä YSL:n suosikkivalokynäni.

Huulipuna on siitä kiva tuote kaiverrettavaksi, että se kulkee usein mukana käsilaukussa. Jos kaiverruksena lukee vielä lisäksi jotain henkilökohtaista, niin myös tuo viesti on aina käden ulottuvilla. Ihanan romanttista!

Tässäpä jokaiselle vinkiksi ylellinen ja yksilöllinen lahjaidea. Nimikoidun lahjan saaja ilahtuu aivan varmasti!

Näin ystävänpäivän kunniaksi päätin järjestää Teille pienen arvonnan. Yksi onnekas blogini lukija saa valita elevenin YSL-huulipunista tai YSL-huulikiilloista suosikkinsa, ja saa sen lahjaksi haluamallaan kaiverruksella (lahjan tarjoaa eleven)!

Osallistut arvontaan valitsemalla täältä oman YSL:n huulipuna- tai -kiiltosuosikkisi, ja kertomalla toivomasi punan nimen ja sävyn kommenttiboksissa. Toivomaasi kaiverrusta ei tarvitse tässä paljastaa, ne voivat olla niin henkilökohtaisia juttuja.

Jos et jostain syystä ehdi juuri nyt huulipunasävyjä vertailemaan, niin voit myös osallistua arvontaan jättämällä tähän postaukseen ystävänpäiväterveiset, ja tehdä huulipunavalintasi myöhemmin.

Arvonta on käynnissä tämän viikon sunnuntaihin (18.2.) klo 21.00 asti, ja osallistut siihen kertomalla minkä punan tai kiillon haluaisit, tai lähettämällä ystävänpäiväterveisiä. Onnea kaikille arvontaan!

3

(24) Kommentit

 1. Tarja says:

  Valintojen tekeminen on aina niin vaikeaa… eli jätän sen myöhemmäksi 🙂
  Ihanaa ystävänpäivää sinulle Nina! <3

 2. Sandi Österlund says:

  https://eleven.fi/yves-saint-laurent-rouge-pur-couture sävy 09 ROSE STILETTO, tämä rakkaalleelle ystävälle, sielunsiskolle Päiville, upeat ideat /Ystävänpäiväonnittelujen kera myöskin sinne ihanaan blogiin:)!

 3. Rouva R says:

  Hyvää ystävänpäivää!
  Rouva R Ruotsista

 4. Miia says:

  Rouge Volupté Shine sävyssä 43 Rose Rive Gauche näyttää ainakin aivan upealta 🙂

 5. Merja Korhonen says:

  Iloa ja aurinkoa tähänkin päivääsi Nina ❤️
  Valitsen myöhemmin ?

 6. Saara says:

  Alustavasti pidin sävystä rosy coral. Huulipunan sävy on kyllä nähtävä kasvoilla, että varmistaisin myöhemmin valintani. Ja ihanaa ystävänpäivää Nina ?

 7. Ihana arvonta! Oon ihastellut noita kaiverruksia ja kovasti halunnut itelle just YSL punan kaiverruksella. 🙂 Jos voitto osuis kohdalle ottaisin kuultopunan jossain nudesävyssä, toi Nu Impulsif on aivan ihana tai sit Turbulent Pink.

  Hyvää ystävänpäivää <3

  x Charlotta Eve

 8. Kiki says:

  Ihanaa ystävänpäivää Nina! Itselläkin on ostolakko menossa mutta lahjojahan ei lasketa! ? Valinnanvaraa on niin valtavasti että jätän valitsemisen mahdollisen voiton jälkimaininkeihin.
  Kiki

 9. Ellu says:

  Ihana arvonta <3 Valitsen YSL:n huulikiillon Gloss Volupté ja siitä sävyn 20 Nude Carat. Lukee kyllä että tilapäisesti loppu, mutta jos sitä sitten olisi taas saatavilla jos voitan arvonnassa 😉

 10. pauliina says:

  ihanaa ystävänpäivää Nina!
  voisin voittaessani haluta ehkä tämän : https://eleven.fi/yves-saint-laurent-rouge-volupte-shine#61071, sävy 44 nude lavalliere.
  kaiverruksena ihan vaan oma nimi, oikea nimi eikä tämä kommentointinimeni. 😉

 11. Paula Koponen says:

  Ihanaa ystävänpäivän iltaa! Nina osaisit varmasti tehdä hyvän valinnan minulle! ?

 12. Nostaa kyllä huulipunan ihan uudelle levelille tuollainen kaiverrus! <3
  Ehdottomasti mukana tässä ihanassa arvonnassa ja parasta ystävänpäivää sinulle! <3
  *haleja*

 13. Katja says:

  Minä antaisin huulipunan äidilleni lahjaksi ❤️ // Katja

 14. Pia says:

  Tyttärelle lahjoittaisin. Huulipunan sävy 04 rouge vermillion. Hyvää ystävänpäivää!

 15. Maiju says:

  Tätä joutuu hieman miettimään ? hyvää ystävänpäivää!

 16. Eija says:

  Ihanaa ystävänpäivää – tai yötä Nina! Kiva kuulla kaiverruksista – eikä tarvitse yhtään miettiä, jos onni suosii: Volupte Shine: 50 Fuchsia Stiletto, joka on myös ehkä kaunein hylsy koskaan. <3 Tosin Rouge Pur Couturen Le Fuchsia on myös ihana sävy. Tällä hetkellä meikkipussissa Baby Doll Kiss & Blush 1 Fuchsia Desinvolte. Paint it pink…

 17. Ripi says:

  Myöhästyneet ystävänpäiväterveiset!
  Ihana pieni ylellisyys! Huulipunan värivalinta on niiin vaikeaa, joten siihen palaan sitten tarvittaessa. 🙂

 18. Mari says:

  Ihana arvonta! 🙂 Valintani olisi Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil 4 I rose you.

 19. saya says:

  Valitsisin ”ROUGE VOLUPTÉ SHINE”-punan sävyssä Rose Saharienne. Ihanaa ystävänpäivää hiukan myöhässä!

 20. Vilja says:

  En osaa valita! Olen ihan toivoton näissä, jopa huulirasvan valinta on tuskainen tilanne 😀 Lähetän siis myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset! 🙂

 21. Suvituulia says:

  Rouge Volupté Shine sävyssä 44 Rose Nude Lavelliere 🙂

 22. Niina says:

  Rouge Pur Couture Glossy Stain sävyssä Rose Folk 🙂

 23. Mirca Seppänen says:

  Mukana!! Hyvää ystävänpäivää ?
  Nro. 20 nude carat
  [email protected]

 24. MinnaH says:

  Minun valintani olisi Gloss Volupté -huulikiilto. Suurin osa sävyistä näyttää tällä hetkellä olevan tilapäisesti loppu, joten sävyn valinnan jättäisin myöhemmäksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.