Jasmiinin ja mesiangervon huumaava liitto

tunnetila: ihastus

Minulla on ollut tammikuun lopusta asti käytössäni Mádaran Infusion Blanc Moisture Soap – käsi- ja vartalosaippua. Jasmiinia ja mesiangervoa sisältävä saippua tuoksuu ihan mielettömän hyvältä! Tuoksu on mieto, mutta silti ihanan raikas, makea ja herkullinen.

Olen ollut aivan ihastunut tuohon tuoksuun, ja roudaankin samaa pesuainetta lavuaarin reunalta myös suihkun puolelle. Haluan käyttää tuotetta koko ajan!

Kun sitten kuulin, että samaan Infusion Blanc -tuoteperheeseen on tullut kaksi uutta tuotetta, käsi– ja vartalovoide, otin ne ilolla testiin.

Sarjan käsivoide tekee kuivista käsistä ihanan silkkiset ja hyväntuoksuiset. Voide imeytyy hetkessä ja kosteuttaa kädet pitkäkestoisesti.

Vartalovoide taas sisältää yhdistelmän ihoa pehmentävää kaurauutetta sekä jasmiinin ja mesiangervon eteerisiä öljyjä, jotka edistävät myös tuoksuillaan hyvän olon tunnetta.

Tuotteet ovat tuttuun Mádaran tapaan ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Käsi- ja vartalovoiteiden tuoksu ei valitettavasti ole ihan sama kuin saippuassa, mutta tuoksussa ei ole silti valittamista. Etenkin vartalovoide tuoksuu mielestäni ihan appelsiinilta.

Olen viime aikoina syönyt runsaasti appelsiineja (ne ovat nyt poikkeuksellisen hyviä, maistakaa ihmeessä jos ette syö niitä jo) ja ensin luulinkin, että appelsiinin tuoksu tulee vartalovoiteeseen käsistäni. Empiiristen tutkimusten (joihin myös mieheni joutui osallistumaan) tuloksena totesin kuitenkin itse tuotteen todellakin tuoksuvan appelsiinilta.

Ainesosaluettelossa mainitaan limonene, joka on luonnollisten tuoksujen aromaattinen komponentti. Tuo komponentti löytyy lukuisista sitrushedelmien eteeristä öljyistä kuten sitruuna, greippi, bergamotti ja mandariin, joten siitä tuo appelsiinin tuoksu tuotteeseen varmasti tulee.

Jos jotain voisi vielä toivoa, niin olisi ihana saada sarjaan myös vartaloöljy. Käytän paljon vartaloöljyjä, ja jos olemassa olisi öljy ihanassa mesiangervon ja jasmiinin tuoksussa, niin käyttäisin sitä onnellisena tästä ikuisuuteen!

Latvialaisen Mádaran luomukosmetiikka on kuulunut jo vuosia olennaisena osana kauneudenhoitooni, ja käytössäni onkin aina vähintään muutama Mádaran tuotteista.

Tällä hetkellä Infusion Blanc -tuotteiden lisäksi käytän ainakin Mádaran Smart Antioxidants Anti-fatigue Eye Rescue Cream -silmänympärysvoidetta*, Noora Shinglerin Pihlaja Drops Glow Boosteria*, sekä ikisuosikkiani Superseed Radiant Energy Organic Facial Oil – heleyttävää kasvoöljyä*.

Tykkään lähes poikkeuksetta kaikista Mádaran tuotteista, ja jos en saisi tai ostaisi useiden eri brändien tuotteita testattavakseni, luulen, että Mádaran tuotteiden määrä olisi peilikaapissani vielä paljon suurempi. Tuntuu, että Mádaran tuotteisiin voi aina luottaa kaikissa ihon tarpeissa.

Käytättekö Te Madaran tuotteita? Entä onko Mádaran tuotteista joku ehdoton lempparinne?

Ps. Muistattehan ystävänpäiväarvonnan?! Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan asti.

2

(2) Kommentit

  1. Jenni says:

    Oi, noita täytyy päästä testaamaan. Ihanaa viikonloppua Nina!

    1. Suosittelen! Niin ihana tuoksu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.