Talvitamineissa

tunnetila: ilo

pipo Balmuir, untuvatakki Marimekko, nahkahousut Jimmy Choo for H&M,
laukku Joop!, rukkaset saatu joululahjaksi, kengät Pomar*

Hei nyt tulee tärkeä kysymys Teille kaikille. Millaisia housuja Te käytätte talvisin?

Olen joka vuosi saman pulman äärellä kun sää vähän kylmenee. Mitkä housut laittaa jalkaan? Arjessa normaalisti käyttämäni mustat farkut on kaikki niin kapeita, ettei niiden alle mahdu mitenkään sukkikset tai välihousut/leggingsit. Jo pelkkä ajatus sukkahousujen tunkemisesta farkkujen alle ahdistaa.

Vetelen pakkassäillä useinmiten rennosti toppahousuissa, mutta mitä laittaa jalkaan silloin, kun menee esim. töistä suoraan johonkin tilaisuuteen? Toppahousut on sisällä ihan liian kuumat, ja niiden riisuminen on aina jotenkin työlästä jos menee vaikka pikaisesti piipahtamaan jossain töiden jälkeen.

Hame/mekko on siitä hyvä talvivaate, että sukkahousujen päälle on helppo vetäistä toppikset, mutta siinä tulee taas se riisumisen vaiva. Myös nahkahousut on siitä hyvä ratkaisu, että niistä ei mene tuuli läpi ja ne ovat siksi vähän lämpimämmät, mutta pakkasella ei nekään kyllä lämmitä ainakaan allekirjoittanutta tarpeeksi.

Onko Teillä erikseen talvipukeutumista varten vähän reiluja housuja, joiden alle mahtuu lämmittävä kerros, vai tungetteko vaan kapeiden housujen alle sukkahousut? Miten olette ratkaisseet talvihousuhaasteen?

Pakko vielä kertoa pieni loppukevennys aiheeseen liittyen. Istuin muutama viikko sitten töissä eräässä palaverissa työkaverini vieressä. Minulla oli jalassa farkut, joiden polvet oli revitty rikki. Työkaverini katseli hetken polveani ja kysyi ”Hei onko sulla tuolla farkkujen alla valkoiset sukkahousut?” Hahahhha, juu, ei ole. Olen vain niin kalman kalpea aina näin talvisin! Ai että nauratti!

Kuvat: Ida / Ida365

6

(2) Kommentit

  1. taya says:

    Housujen päälle lämpimät ja pitkät säärystimet, näin on menty jo monta talvea

    1. Mahtavaa taya! Käytän pitkiä säärystimiä AINA kun menen treeneihin. Miksi ihmeessä en ole tajunnut käyttää säärystimiä muuten arjessa? Tollo mikä tollo! 🙂 Juuri nuo sääret kun palelevat, koska pitkä untuvatakkini peittää pepun ja reidet. Kiitos taya vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.