Yllätyskurkistus

tunnetila: hauskuus

takki Marimekko, t-paita ja housut Marks&Spencer*,
neuletakki Grana, kengät Terhi Pölkki

Mikäs se sieltä kurkistaa? No viikonloppu vailla minkäänlaista ohjelmaa! Viikonloppuni oli vielä eilen täyteen buukattu, mutta yhtäkkiä kalenterini muuttui tyhjäksi. Mitähän ihmettä sitä tekisi kaikella tuolla äkisti ilmaantuneella vapaa-ajalla?

Jos Teille putkahtaisi yhtäkkiä täysin vapaa viikonloppu vailla suunnitelmia, ja saisitte tehdä mitä ikinä huvittaa, niin mitä tekisitte? Kävisittekö leffassa, museoissa, shoppailemassa tai tanssimassa? Lähtisittekö extemporee-reissuun? Söisittekö aamusta iltaa ihanissa ravintoloissa tai kokkailisitteko kotona? Siivoaisitteko, urheilisitteko, vai olisitteko vain kotona ja tassuttelisitte ympäri asuntoa?

Millainen olisi Teille täydellinen viikonloppu juuri nyt? Ihanaa viikonloppua Teistä jokaiselle, on se millainen tahansa!

Kuvat Nadja / Are You Feeling Fashionable

4
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jantunen
  06/04/2018 at 18:43

  Ihana kysymys <3 Saisimme mennä takaisin kotiin koko perheen kanssa. Grillaisimme ja söisimme hyvin. Illalla saunan kautta sohvalle katsomaan telkkaria. Niin tavallista, mutta niin taivaallista.
  Hyvää viikonloppua!

  • Reply
   Nina
   06/04/2018 at 19:02

   Voi huh miten pieni ja arkinen, mutta samalla niin suuren suuri toive! Toivotaan, että pääsette pian kotiin ja kaikki kääntyy parhain päin! <3 Hyvää viikonloppua sinnekin koko perheelle!

 • Reply
  Saara
  08/04/2018 at 01:25

  Mä rakastan kotona olemista! Ihan vaan syömistä ja makoilua, leffaa jne. Täydellistä ☺

  • Reply
   Nina
   08/04/2018 at 11:51

   Minä reissaan paljon, mutta välillä buukkaan itselleni peräkkäin useita kotoiluviikonloppuja. Kotiviikonloput on kyllä ihan yhtä parasta, ja ihan yhtä suurat luksusta kuin reissussa oleminenkin. Hyvä balanssi noiden välillä pitää minut tosi onnellisena. 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.