Uudet lempparit Lumenelta

tunnetila: tykkäys

Lumenen Invisible Illumination -tuotteet lanseerattiin syksyllä 2016. Ihastuin tuotteisiin välittömästi, ja lähes kaikki sarjan tuotteista ovat olleet lanseerauksesta asti osa arkimeikkiäni.

Matkoille lähtiessäni en ole viitsinyt ottaa pipetillisiä lasipulloja mukaan ja olenkin joskus miettinyt, miten lempituotteet voisi saada näppärään matkapakkaukseen. Tässä tuo matkapakkaus nyt on, ja paremmassa muodossa, mitä olisin koskaan voinut kuvitella!

Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletista* löytyy Lumenen valo- ja poskipunapisaroiden myydyimmät sävyt. Voidemaisen pehmeillä valotuotteilla (sävyt Golder Twilight ja Rosy Dawn) iholle saa muutamalla sipaisulla hehkua, ja poskipunapisaroiden sävy Pink Blossom tuo poskille raikasta väriä. Paletti on ihana, ja on päässytkin jo muutamalle reissulle mukaan.

Toinen aivan upea, viime syksynä lanseerattu Lumene-uutuus, on Nordic Nude -sarjan Natural Glow nestemäinen meikkivoide*. Todella ihana tuote!

Meikkivoide tuntuu iholla hyvin kevyeltä ja kosteuttavalta, ja se tekee kasvoille luonnollisen hehkun. Meikkivoide on halutessasi ohut ja kuultava, mutta kerrostettuna siitä saa tarvittaessa myös peittävämmän.

Tuote sisältää Lumene Skinarctic Lumenessence eliksiiriä, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Suojakerroin 20 taas suojaa ihoa haitallisia UVB-säteitä vastaan.

Olethan muuten muistanut, että viimeistään tähän aikaan vuodesta ihoa kannattaa alkaa suojata auringolta? Eräs kollegani oli käynyt eräänä aurinkoisena pakkaspäivänä kävelyllä jäällä, ja hän poltti auringossa kasvonsa. Huh, kasvot oli räiskyvän punaiset vielä maanantaina!

Sain Lumenelta testiin kaksi vaaleinta sävyä meikkivoiteesta. Yllätyksekseni vaalein sävy (sävy 1) oli minulle lähes liian vaalea! Täydelliseksi se muuttui, kun lisäsin meikkivoiteen sekaan pisaran luottotuotettani, Instant Glow Sävyseerumia*.

Sävy 1 Porcelain on siis hyvin vaalea ja kylmä (kuvissa kämmenselällä ylempi). Sävy 2 Ivory taas on sävyltään lämpimämpi, punaisempi, mutta ei kuitenkaan merkittävästi tummempi.

Oletteko Te testanneet näitä Lumenen uutuuksia? Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos uusi kevyt meikkivoide, tai helppo hehkuntuoja on hakusessa!

6
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  JonnaH.
  05/04/2018 at 10:27

  Toi meikkivoide on jotain parasta. <3

  • Reply
   Nina
   05/04/2018 at 12:21

   Se on ihana! <3

 • Reply
  Tiia K
  05/04/2018 at 11:01

  Iiks tuo glow-ja poskipunapaletti on mieletön! Nyt otan testiin nuo meikkivoiteet, olen niin jymähtänyt Lauderin Double Weariin, iäkäs kun tarvitsee meikkivoiteelta hieman jytyä. <3

  Ihanaa päivää ja aurinkoa <3

  • Reply
   Nina
   05/04/2018 at 12:22

   Jep, tuo paletti on vastaus moniin haaveisiini. 🙂 Mä rakastan Lauderin meikkivoiteita, mutta tämä on myös ihana. Ihan erilainen (ei niin peittävä ollenkaan), mutta koostumus on upea!

   Ihanaa päivää sinullekin Tiia!

 • Reply
  Mia / Beauty Highlights
  05/04/2018 at 15:14

  Oi, onpas ihanan oloisia tuotteita! Varsinkin tuo paletti! 🙂 Lumenen meikkivoiteista oon kyllä kans tykännyt, toimii mulla hyvin.

  • Reply
   Nina
   05/04/2018 at 16:44

   Tuo paletti on kyllä ihan lemppari! On jäänyt muut poskipunat ja hehkut kokonaan jalkoihin tämän jälkeen. 🙂

 • Reply
  Maarit / Sopusointujablogi
  06/04/2018 at 19:12

  Käytän päivittäin Invisible Illumination -sävyseerumia (=meikkivoide) enkä voi elää ilman sitä. Sen keveys ja hoitavuus ovat just omiaan omalle aikuiselle iholleni. Poskipäiden ym paikkojen punaisuuden peitän sitten paikallisesti peitevoiteella. Mulla on myös nuo Glow -meikkivoiteet, mutta koen ne inasen liian peittäviksi itselleni. Laatu on erinomainen, mutta kun on tottunut noin ohueen…
  Mulla on myös tuo paletti, ja on kyllä kätevä reissurasia – ja hyvät persikkakoralliset sävyt.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!
  Maarit

  • Reply
   Nina
   08/04/2018 at 11:52

   Lumenen meikkivoiteet on kyllä ihania! Kiva kuulla että sinäkin olet löytänyt heidän valikoimistaan omat suosikkisi. 🙂

   Ihanaa sunnuntaita Maarit!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.