Upouusi nahkareppu

tunnetila: tyytyväisyys

Hah, tässä sitä ihan kasuaalisti heiluttelen uutta nahkareppuani talomme kattoterassila! Olympuksen kaukolaukaisin alkaa olla jo hyvä ystäväni, ja kuvaaminen onnistuu vailla sen kummempia kommervenkkejä. Silmät minulla tosin on aina kiinni lähes joka kuvassa (jotain tarttis tehdä vielä tälle asialle), mutta muuten menee kuvaaminen jo ihan kelvollisesti.

Teimme viikonloppuna parin päivän reissun alueemme pääkaupunkiin Granadaan, ja reppu pääsi heti mukaan meininkeihin. Ai että miten hartiani tykkäsivät tästä kevyestä ja näppärästä ostoksestani!

Tosin aina ihmispaljoudessa (esim. yhdessä maailman suosituimmista turistikohteista Alhambrassa) ollessamme olin varma siitä, että joku pitkäkyntinen nyysii kaiken repussa olevan omaisuuteni, mutta muuten elo uuden, kultakirjaimin nimikoidun (rakastan!) reppuni kanssa oli kuin ruusuilla tanssimista.

pellavatoppi H&M Premium, pellavahousut OVS,
nahkareppu Lilian Urquieta, nahkatennarit Pomar*

Granada itsessään oli aivan upea paikka! Vaikka monet olivat sitä minulle kehuneet, ja sanoneet sen olevan lempikaupunkinsa Espanjassa, en silti osannut odottaa sen olevan noin upea!

Ehdimme viikonlopun aikana nähdä aika paljon tärkeimpiä nähtävyyksiä, mutta muuten kaupunkiin olisi ihana päästä sukeltamaan vielä toistamiseen. Valitettavasti tällä reissulla aika ei siihen riitä. Onneksi sinne pääsee kuitenkin aina takaisin.

Granadasta tulee ehdottomasti oma postauksensa kunhan ehdin purkamaan kuvia kamerasta. Tässä kuitenkin pieni repun esittely näin alkuun. Olen ostoksestani (alkujärkytyksen jälkeen) aika iloinen. Etenkin hartiani rakastavat hankintaani.

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.