Liian vähän kapasiteettia

tunnetila: nolo

Ai että! Ei mennyt tämäkään kotiinpaluu ilman kommelluksia.

Muistatteko kun Berliinistä kotiin tullessani en löytänyt kotona kylppärin valokatkaisijaa, enkä osannut laittaa televisiota päälle? Jouduin tuolloin soittamaan miehelleni ja kysymään neuvoa telkkarin kanssa. (Valokatkaisimen löysin sentään itse kylppäristä, en oven ulkopuolelta, mistä sitä ensin etsin.)

Tällä kertaa meni hetki ennen kun löysin keittiön kaapeista juomalasit. Vielä pidempään meni, että sain maksettua ostokset ruokakaupassa pankkikortilla.

Yritin ostokset tehtyäni tökkiä korttiani kassalla laitteeseen joka suunnasta. En löytänyt mitään koloa mihin kortin lykkäisin, joten menin ihan lukkoon ja jäin seisomaan kassalle tumput suorina. Loputa jouduin kysymään myyjältä, että mihin tämä kortti oikein laitetaan.

Mieheni pakkasi ostoksiamme kassan toisessa päässä ja pudisteli päätään naureskellen. Sopersin myyjälle jotain pitkästä reissusta ja että onpa nämä laitteet täällä erilaisia. Myyjä neuvoi minulle minne kortti laitetaan, ja loppuun vielä tokaisi ”Noin! Hienostihan se meni!”

Ai saakeli että tuli tyhmä olo! En oikeasti tajua miten aivoni toimivat. Ehkä siellä on niin vähän kapasiteettia, että kaikki yli kuukauden vanhat jutut pyyhkiytyvät pois, jotta uudet mahtuvat tilalle.

Näillä puheilla onkin sitten kiva palata töihin… Huh huh! Saattaa tulla rankkaa, ainakin työkavereilleni.

10

(12) Kommentit

 1. Tarja says:

  😀 Olen kuule todennut ihan saman eli aivoihin ei (enää) mahdu niin paljon tavaraa kuin ennen. Jos ei muuta niin onpahan ainakin hauskaa lähipiirillä 😀 Onneksi (vai epäonneksi?) mies on samanlainen tai oikeastaan (minun mielestäni) vielä pahempi 😀
  Mukavia työpäiviä sinulle! 🙂 (Ja minulle, sillä aloitan TYÖT ensi maanantaina!!)

  1. Hei JEEEEE! Päivän paras uutinen Tarja! <3 Ja mieti, sait lekotella koko lämpimän toukokuun. Nyt voi hyvillä mielin mennäkin töihin kun ilmat taas kylmenee. 🙂 Se helpottaa omaa oloakin. Kerrankin olen edes vähän iloinen viileästä säästä, ainakin hetken... 🙂

   1. Tarja says:

    Kieltämättä on ollut mullekin koko kevään paras uutinen! 😀 Tieto tuli esikoisen synttäripäivänä eilen, joten olipahan kakun syöntiin sitten toinenkin syy. Pikkuisenhan tämä vaatii järjestelyjä ja pitää koettaa vielä neuvotella, jos heinäkuulle saisi vaikkapa viikon vapaata lasten kanssa olemiseen, mutta ihana asiahan tämä on. Etenkin, kun työ on itselle mieluinen ja vakkaripaikkakin vielä. Ja sanopa muuta: helle osui oikeaan aikaan! Nyt voi sitten loppukesän (viikonloppuja lukuunottamatta) ollakin viileää 😀

    1. Oi että! Tämä eikun paranee! Vakipaikka ja mielekäs työ. Ihanaa kuulla Tarja! <3

     1. Tarja says:

      Kiitos Nina! <3 Tunnen itseni tällä hetkellä varsin onnekkaaksi! Melkein kuin olisi lottovoiton saanut! 🙂 Laitan silti kyllä Eurojackpotin vetämään… Eipä siitä haittaakaan ole 😀

     2. says:

      🙂 Mulla on ollut Eurojackpot vetämässä jo monta viikkoa. Espanjassa sanoinkin yhdelle tutuksi tulleelle baarin pitäjälle, että lähdetään viikonloppuna kotiin jos en voita 90 miljoonaa. Jos nähdään ensi viikolla, niin sit olen voittaja. Hän kovasti toivoi, että oltais nähty tällä viikolla, ja niin kyllä toivoin minäkin. 🙂 Nyt peukut pystyyn että jompi kumpi meistä, siis sinä tai minä, voittaa. Voidaan sitten vähän jeesata toisiamme näissä haaveiden toteuttamisissa. 😉

     3. Tarja says:

      Kylläpä tuo Eurojackpot (ja Lotto ja Viking Lotto) on ollut mullakin vetämässä viikkotolkulla 🙂
      Lupaan sulle, että jos voitto kohdalle napsahtaa, niin jeesaan sulle vähän pidemmän sapattivapaan! 😀 Toivotaan parasta ja peukut pystyyn!!

     4. says:

      Jeeeeee, huippua Tarja! Nyt kyllä pidetään peukut pystyssä meidän molempien puolesta!

 2. Johanna says:

  Kiva että olet tullut takaisin! Tsemppiä arkeen, oot ihana! <3

  1. Kiitos Johanna! Täälä ollaan ja yritetään kovasti tsempata. Onneksi on kivat työkaverit piristämässä arkeen palaamista.

 3. Ahaha, sori oli kyllä pakko nauraa tolle korttihommalle. Suahan kannustettiin melkein kuin pientä lasta onnistumisesta. 😀 LOL Musta toi sekoilu on hyvä merkki, sun aivot on oikeasti olleet lomalla. <3

  1. Joo, se lapsenomainen kannustaminen mua nauratti, muuten ei siinä tilanteessa naurattanut yhtään. 😀 Nyt onneksi tuolle voi jo nauraa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.