Valuvaa viileyttä

tunnetila: tykkäys

Viikonloppuna Iinan kanssa kohti auringonlaskua lämpimässä kesäillassa meloessani minulle iski harhainen ajatus. Mitä jos syksyä ei tulekaan, vaan kauniit kesäsäät jatkuvat ikuisesti?

Noh, tuo harha karisi nopeasti mielestä kun syksy alkoi eilen ihan yhtäkkiä. Työkaverinikin totesi osuvasti ”Oho, nyt se syksy tuli. Alkoi tasan kello 14.”

Vaikka olisin suonut kesän jatkuvan ikuisesti, niin oli silti aika kiva miettiä eilen minkä takin laittaisi päälle, ja joko kannattaa napata reppuun mukaan myös kashmirhuivi. Syyspukeutuminen on tosi kivaa!

takki NunaLie, t-paita InWear, housut Nordic Tricot by IvanaHelsinki*,
reppu Lilian Urquieta, espadrillot Nome*

Ihan kokonaan en halunnut rennosta kesäfiiliksestä luopua, joten vaikka asuni oli eilen syyssäihin sopiva, se oli kuitenkin rento, ja ennen kaikkea päällä supermukava.

Asuni oli muuten eiliseen säähän sopiva, mutta kun kävelin töistä kotiin kaatosateessa, taisivat juuttipohjaiset kenkäni kastua niin pahasti, että joudun toivottamaan niille hyvästit.

Mutta eipä siinä mitään, johan noita espadrilloja tuli käytettyä monta kesää, ja tänäkin kesänä lähes neljä kuukautta putkeen. Taitaa olla muuten ennätyspitkä kesä takana!

Joko Te olette aloittaneet syksyisen pukeutumisen?

Kuvat: Nadja / Are You Feeling Fashionable

7

(4) Kommentit

  1. Kohtalotoveri says:

    Ehkä saat espadrillot vielä pelastettua? Mulla kans kerran kastui omat pahasti (mokkanahkaiset vielä) mutta sulloin ne täyteen sanomalehteä ja jätin kuivumaan. Siitä ne virkosivat.

    1. Kiitos vinkistä hyvästä Kohtalotoveri! Minulla muuttui kenkien pohjat jotenkin ”möykkyisiksi”. Olen yrittänyt käyttää kenkiä nyt parina päivänä muhkuroista huolimatta, ajattelin jos ne siitä muotoutuisivat takaisin, mutta ne tuntuu edelleen jalassa aika oudoilta. Katsotaan miten käy! Vinkkisi on kuitenkin loistava!

  2. Saara says:

    Kaunis asukokonaisuus!

    1. Kiitos Saara! Tykkäsin asusta itsekin. Ja parasta oli kun se ei tuntunut päällä miltään. Ihan kuin olisi ollut vähän turhankin vähissä vaatteissa töissä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.